Beter Horen - Bilthoven Reviews 32

TrustScore 4 uit 5

4,0

Nachtegaallaan 16 B, 3722 AB Bilthoven, Utrecht, NL

Ik werd geholpen door een echte professional. Het inregelen ging snel. Nazorg ook goed, na een week nog iets aan het geluid teruggedraaid. Mijn vorige hoortoestellen begonnen na 6 jaar te haperen... Toon meer

Voor het eerst gehoorapparaten krijgen is best een ingrijpende gebeurtenis. Ik ben hierbij heel goed en begripvol begeleid. Er werd duidelijke info gegeven en er werd veel tijd uitgetrokken zodat al m... Toon meer

Zeer positieve ervaringen met Beter Horen Bilthoven. Ik kreeg goede uitleg en werd op een prettige manier stap voor stap in het proces van het "gehoorapparaat" meegenomen. Ben heel enthousiast over h... Toon meer

1. Audicien
  2. Gehoorapparaten reparatieservice

• Nachtegaallaan 16 B, 3722 AB, Bilthoven, Utrecht, Nederland

4,0

Goed

TrustScore 4 uit 5

Professionele wijze geholpen

Ik werd op een zeer professionele wijze geholpen aan twee nieuwe hoog kwalitatieve gehoorapparaten. Die uitstekend voor mij werden afgeregeld. Tevens kon ik duidelijk merken dat de audicien, Caroline Engel, goed was opgeleid. Beter Horen is echt een aanrader voor iedereen.

27 maart 2026

Beste meneer Klein,

Bedankt voor uw positieve beoordeling .
We zijn blij te horen dat u zo professioneel geholpen bent, en tevreden bent met uw nieuwe gehoorapparaten. Fijn dat de aanpassing uitstekend is verlopen en dat u de expertise waardeert. Bedankt voor uw aanbeveling! Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Beter Horen

deskundig personeel, grondig gehooronderzoek en afstellen van apparatuur

deskundig personeel, grondig gehooronderzoek en afstellen van apparatuur.

16 december 2025

Beste meneer Mertens,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Bilthoven en dat u tevreden bent met onze service. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Helemaal tevreden

Mijn vorige hoortoestellen begonnen na 6 jaar te haperen. En nu komen telefoongesprekken rechtstreeks via mijn hoortoestellen binnen.

7 oktober 2025

Geachte meneer Bouman,

Bedankt voor uw reactie.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de desbetreffende Beter Horen winkel en dat u tevreden bent over uw hoortoestellen. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten.

Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag.

klant vriendelijk

Ik ben bij beter horen geweest in Bilthoven in Januari.
daar testen laten doen en de gehoor apparaten aangeschaft.
Wat ik mij het meest stuurt de Damen achter de balie met de bril deze heeft een gevoel voor klant vriendelijk heid.
Kom je daar voor een oplader met een accu en dan krijg je te horen dat mevrouw te druk is dat ik daar een afspraak voor moet maken en dat zij mijn niet daar voor te woord kan staan.
dit is nu de 2e keer dat dit mij overkomt den daar wel klaar mee deze damen voelt zich denk ik verheven boven de klant.
Ik kom darr niet meer.

25 juni 2025

Beste Cees Spronk,

Bedankt voor uw bericht.

Wat vervelend dat u een nare ervaring heeft gehad in onze winkel in Bilthoven.

Wij werken (deels) op afspraak zodat we onze klanten zo goed en zo snel mogelijk kunnen helpen. We snappen dat het vervelend is dat u dan op bepaalde dagen niet direct geholpen kan worden, echter is doen we dit met de beste intenties.

Mocht u nog vragen hebben kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Beter Horen.

Bij beter horen hoorapparaat gekocht na…5 jaar geen service meer

Bij beter horen hoorapparaat gekocht na inmiddels ruim 5 jaar is deze uit de garantie, in de afgelopen 5 jaar diverse keren terug gestuurd omdat deze spontaan kapot gingen, nu is deze weer opgestuurd en kost dit tussen de 400 en 600 euro !!!! en op de vraag of ze even de instelling over konden zetten op mijn vorige hoortoestel krijg ik het antwoord dat kost u dan 199,00 euro!!!
Dus mensen let op na de 5 jaar ben je geen klant maar een melkkoe belachelijk deze prijzen je wordt belazerd waar je bij staat.
na 5 jaar is de service voorbij dus mijn conclusie is nooit meer naar beter horen , moet zijn Beter Betalen.
met geen vriendelijke groet.
R.van Hugten

17 juni 2025

Beste R van Hugten,

Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent over Beter Horen.

Wij begrijpen dat het vervelend is wanneer u na vijf jaar kosten moet maken voor reparaties en werkzaamheden aan uw hoortoestel. Graag willen wij u erop wijzen dat bij aanschaf van een hoortoestel de garantietermijn standaard vijf jaar bedraagt. Binnen deze periode verzorgen wij eventuele reparaties kosteloos binnen de garantie. Na het verstrijken van deze periode vervalt de garantie, waardoor wij helaas niet langer kosteloos reparaties of andere werkzaamheden kunnen uitvoeren. Wel willen wij u erop attenderen dat u na vijf jaar mogelijk weer kunt vervangen met vergoeding vanuit de zorgverzekering.

Wij hopen u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

Beter Horen.

Uitstekend en met veel geduld geholpen…

Uitstekend en met veel geduld geholpen door een behulpzame Medewerkster
Een aanwinst voor Beter Horen Bilthoven.

21 februari 2025

Beste André Mansveld,

Bedankt voor uw reactie.

Wat fijn dat u goed geholpen bent door onze medewerkster in de desbetreffende Beter Horen winkel.

Mocht u nog vragen hebben of hulp nodig hebben, dan horen wij dat graag.

De app van Amplifon werkt niet goed:

De app van Amplifon werkt niet goed:
zeer lastig om de app met mijn Iphone xr te koppelen.
Daardoor is instellen vrijwel uitgesloten.
Remedie Beter Horen: geen.

21 februari 2025

Beste Axel Volker,

Bedankt voor uw bericht.

Inmiddels zijn onze collega's op de hoogte van uw review en helpen u graag verder. Per telefoon is het ons helaas nog niet gelukt om u te spreken.

Een tevreden klant.

Een tevreden klant.

Ik ben al 25 jaar klant bij Beter Horen. Dit was mijn eerste ervaring in Bilthoven. Ik werd er heel goed geholpen ; ze namen alle tijd voor de oogmeting zelf en het beantwoorden van vragen van mijn kant.

17 december 2024

Poot uitdraaien bij een oude man!!🤬

Mijn oom van 84 kan zo heel af en toe bepaalde woorden even niet goed horen. Op advies toch maar even zijn gehoor laten testen bij Beterhoren in Bilthoven.
Conclusie.. Beterhoren heeft m een gehoorapparaat laten aan smeren van €6330, met alles erop en er aan. Bleutooth, meneer makkelijk met opladen, telefoon, televisie etc etc.
Terwijl die man nog een oude Nokia telefoon heeft, kan zijn tv aan en uitzetten!!
Schofterig!!!! Belachelijk!!! Beterhoren, hoe durven jullie!!! Woest ben ik!!

18 november 2024

Beste Ageeth Pas,

Bedankt voor uw bericht.

Wat vervelend dat u en uw oom deze ervaring hebben overgehouden met Beter Horen. Wij streven er natuurlijk naar om iedereen op een juiste manier te begeleiden en daarmee de beste oplossing te vinden voor het gehoor. Hiermee wordt altijd rekening gehouden met specifieke situaties en mogelijkheden. Samen met uw oom hebben wij zorgvuldig gekeken naar de beste hooroplossing en was het desbetreffende hoortoestel de wens van meneer. Inmiddels hebben onze collega's met u gesproken hierover. U bent altijd van harte welkom bij Beter Horen voor verdere uitleg.

Zorgzaamheid

Mijn moeder is 86 jaar en heeft voor het eerst dus een gehoor apparaat…wat ons het meeste is bij gebleven is de geweldige klanten service en het enorme geduld die er gevraagd wordt vooral voor oudere mensen…..alles wordt rustig en haarfijn uitgelegd en we zijn onder de indruk hoeveel zorg en aandacht er is voor dit soms moeilijke besluit voor de oudere generatie….we mogen iedere keer weer terug komen als iets niet goed gaat en iedere keer hebben we een fantastische klant vriendelijke service , dank jullie medewerkers voor iedere keer een fijne visite in jullie gehoor winkel

18 juli 2024

hallo beste mensen van beterhoren

hallo beste mensen van beterhoren, nou laat dat beter horen maar weg ik hoor al een week niks meer beter maar slechter .mijn rechtergehoor app deed het niet meer dus ik ging terug daar werd onderzocht wat het kon wezen en er werd vast gesteld dat het een fabrieksfout was en dat hij dus opgestuurd moest worden en dat dat wel 14 dagen kon duren nou dat is la langer dan dat ik er plezier van heb gehad. maar wat mij het meest verbaasde was dat ze niet een nieuwe in huis hadden om mij uit de brand te helpen.
dus geef ik de tip zorg voor reserve .

16 juli 2024

Beste Joop,

Wat een onfortuinlijke situatie. Helaas kunnen wij in de winkel maar beperkt reparaties uitvoeren. In uw geval bleek dat het toestel ter reparatie moest worden opgestuurd. Wij zullen er alles aan doen uw toestel z.s.m. terug te krijgen. Echter zijn wij gebonden aan de leverancier. Wij hopen het spoedig op te lossen.

Beter Horen

Beter Horen je weet niet wat je mist!

Als eerste het ontvangst.
Dan de tijd die ze voor mee nemen.
De uitleg: begrijpelijk en duidelijk.
Het apparaat is wereld openende.
Wat heb ik veel gemist daar voor.
Heerlijk de mensen verstaan, vogels zingen.
Door dit alles ben ik weer socialer tussen de mensen.
Maar ook de na zorg is geweldig.
Een als laatste: de lichting van de Praktijk/ Winkel. Is geweldig.

9 juli 2024

Toevallig heb ik morgen 26-06 een…

Toevallig heb ik morgen 26-06 een afspraak.
De nieuwe opstelling in Bilthoven vind ik prettig en de behandeling goed en duidelijk.
Mijn gehoor is verbeterd, maar ik zal kijken of men de sterkte nog iets kan verhogen. Tevens heb ik nog wat vragen aan Mw. Gootjes met wie ik de afspraak heb.
Hoewel het nooit meer 100% wordt, ik ben tevreden.

25 juni 2024