Beter Horen - Soest Reviews 17

4,3

Zuidpromenade 17, 3768 EM Soest, Utrecht, NL

Werd volgens afspraak prima en zorgvuldig geholpen,geen overhaast gedoe

Duidelijke voorlichting, zeer bekwame medewerkster. Snelle levering. Dit was mijn tweede aanschaf, ik kan alleen maar heel tevreden zijn.

Eerst een grondige gehoortest, waarna een toestel werd aangeboden met duidelijke verbetering van mijn gehoor. Ik heb alleen maar een positieve reactie op de wijze waarop de service werd verleend

Alert met doorverwijzen naar KNOarts. Goed advies m.b.t. nieuw hoortoestel. Zorgvuldige, duidelijke en vriendelijke informatie.

1. Audicien
  2. Gehoorapparaten reparatieservice

• Zuidpromenade 17, 3768 EM, Soest, Utrecht, Nederland

4,3

Uitstekend

Werd volgens afspraak prima en…

Werd volgens afspraak prima en zorgvuldig geholpen,geen overhaast gedoe

31 maart 2026

Beste meneer Huitema,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Soest en dat u tevreden bent met onze service. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Prettig geholpen

Prettig geholpen, alle aandacht en uitgebreide uitleg.

13 januari 2026

Beste Cora,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Soest en dat u tevreden bent met onze service en uitgebreide uitleg. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Beter Horen

Vriendelijke en deskundige hulp van de…

Vriendelijke en deskundige hulp van de medewerkster ( Barbara) in Soest, ook bij de after sales

9 september 2025

Geachte meneer Schilstra,

Bedankt voor uw reactie.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega bij de desbetreffende Beter Horen winkel. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten.

Uitgebreide aandacht

Uitgebreide aandacht, goed de tijd genomen. Zeer tevreden.

26 augustus 2025

Alert met doorverwijzen naar KNOarts

11 maart 2025

Beste Beppie Wouters,

Bedankt voor uw reactie.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's. Mocht u nog vragen hebben of hulp nodig hebben, dan horen wij dat graag.

Gehoor test

Vandaag voor een gehoor test geweest en daarbij keurig geholpen en goede uitleg gehad n.a.v. de test . Zeer goed geholpen in het filiaal in Soest

16 januari 2025

De audicien van Beter Horen heeft…

De audicien van Beter Horen heeft vakkundig en vriendelijk geholpen. Dat onderdeel was prima.

Wat behoorlijk tegenviel, is de commerciële benadering door Beter Horen. In de offerte wordt standaard een ‘Beter Horen kaart Plus’ toegevoegd, waarvoor aan de klant € 349 in rekening wordt gebracht. Toen ik bij de definitieve factuur aangaf dat ik deze ‘Beter Horen kaart Plus’ niet wilde hebben (o.a. vanwege een overbodige verzekering) bleek dat voor de audicien heel vervelend: zij moest daarvoor een geheel nieuwe factuur met diverse handmatig in te voeren, gecompliceerde codes opmaken. En voor het niet-nemen van de ‘Beter Horen kaart Plus’ wordt de klant afgestraft met een stevige prijsverhoging van de toch al dure oplader.
Ook wordt de klant meermalen aangespoord om een account aan te maken, maar dat kan uitsluitend wanneer je akkoord gaat met de voorwaarden, waaronder toestemming geven voor reclamedoeleinden.
Het gaat hier om gezondheidszorg. Deze overduidelijk commerciële aanpak van de gezondheidszorg door Beter Horen heb ik als heel onaangenaam ervaren.

Als aanvulling een reactie op het antwoord van Beter Horen. In dat antwoord staat:
"We hebben uw bericht kenbaar gemaakt bij de winkel. Het is natuurlijk nooit de bedoeling u een onaangenaam gevoel te geven bij een aankoop."

De winkel heeft geen schuld: men voert daar enkel het beleid van Beter Horen uit. Het is dus niet de winkel c.q. de audicien die het onaangename gevoel gaf. Dat heb ik dan ook niet gezegd. Het ligt geheel aan het beleid van Beter Horen om van hoortoestellen, een medisch hulpmiddel, een commercieel pakket te maken en de prijs van de oplader fors te verhogen wanneer de klant geen 'Beter Horen kaart' afneemt, waardoor de toch al dure oplader bijna dubbel zo duur wordt als wat normaal is in de markt.

9 januari 2024

Antwoord van Beter Horen - Soest

Beste Anna, hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. We hebben uw bericht kenbaar gemaakt bij de winkel. Het is natuurlijk nooit de bedoeling u een onaangenaam gevoel te geven bij een aankoop. Met vriendelijke groet, Beter Horen.

Beste Anna, bedankt voor het aanvullen van uw review. Wij zijn u dankbaar voor het delen van uw klantervaring, op deze manier geeft u ons de gelegenheid onze service te verbeteren. Wij hebben uw review daarom ook gedeeld met onze product afdeling.
Met vriendelijke groet, Beter Horen