Forkert match...
Jeg brugte dem til min hjemmeside.
Jeg synes dog ikke, de har været i stand til at se, hvilken kunde jeg er og hvilken hjemmeside, jeg havde brug for.
Måske var den fin, såfremt jeg havde en virksomhed med masser kunder og brug for at sælge hurtigt på min hjemmeside.
Men jeg gav udtryk for, at jeg selv ville rette siden løbende, da jeg ofte får nye ideer og retninger i mit arbejde.
Jeg har samtidig en virksomhed, hvor der kan gå måneder, før en kunde landes - og derfor bør jeg nok ikke have en "klik-mig-alle-vegne-hjemmeside".
Jeg skal tilvælges pga. mine kompetencer og ikke af en hurtig indskydelse.
Tilfredsheden blev ikke bedre af, at jeg tilkøbte SEO (med lidt rabat for at være fair).
For da jeg efterfølgende spurgte, hvad det konkret havde indeholdt, fik jeg at vide, at der ikke rigtig var noget at komme efter, da jeg havde ændret hjemmesiden for meget...
__________________________________
Svar til Steffen:
Jeg er jo netop enig i, at I har lavet en professionel hjemmeside. Jeg er ikke i tvivl om, at I er dygtige. Det var åbenbart bare ikke det rette match lige til min virksomhed.
Jeg lagde nemlig vægt på, at jeg ville kunne redigere løbende, og også ønskede at have 100% ejerskab over den.
I jeres eget materiale, hvor vi har lavet et produktmål står:
"mps-solutions ønsker at få en ny og mere professionel hjemmeside, som han selv kan rette i og tilføje ting til efterfølgende. Hjemmesiden skal derfor være opbygget med moduler..."
Jeg har fået en ny og mere professionel hjemmeside med moduler, så jeg selv lettere kan rette i osv. Så langt så godt jo!
Men når du skriver her, at fordi jeg efterfølgende har lavet ændringer, så vil I ikke stå på mål for noget mere, forstår jeg det ikke rigtig.
Så må der jo være en misforståelse af det skrevne, da jeg hele tiden havde vægt på selv at ville kunne fortsætte arbejdet med siden - og altså ikke på noget tidspunkt havde givet udtryk for jeg ønskede en statisk hjemmeside.
Og deri består hele misforståelsen nok. For måske har I brugt for mange unødige kræfter på et design - men jeg ved jo ikke, hvordan I arbejder.
Og I kan heller ikke stå på mål for SEO, fordi jeg har ændret den - men hvornår vinder en statisk hjemmeside i længden?
Som krølle på halen, trods der også var fokus på, jeg ville eje den osv. efterfølgende, har I oprettet siden med en bruger, som jeg ikke kan ændre i efterfølgende. Som sjovt nok hedder "Mogens (betterclicks)"...
Så jeg har oprettet en ny bruger, men skal så hver gang huske at ændre bruger. Det er måske småting, men når man nu betaler for selv at eje siden, så er sådan et lille krumspring bare ikke noget, jeg vil anbefale jer at gøre andre gange.

Antwoord van Betterclicks