Super ervaringen bij Between-Jobs
Super ervaringen bij Between-Jobs, ze helpen je echt super goed door alle stappen heen zodat er niks mis kan gaan! En het fijne is dat je zelf je eigen werktijden bepaalt :)
Between-Jobs lost personeelsuitdagingen op door gebruik te maken van representatieve, sociaal vaardige zelfstandigen. Dit doen we door middel van een behoefte gerichte aanpak, waarbij we kijken welke oplossing past bij uw bedrijf. Hiernaast bieden wij betalingsservice aan: wij nemen de gehele facturatie van A tot Z over. Werk aan je bedrijf, in plaats van in je bedrijf!
Bavelselaan 196, 4834 TG, Breda, Nederland
Chille klussen en duidelijke uitleg ruim van te voren, top
Alles was positief! Het aanmelden kan ook heel makkelijk. Verder ben ik ook goed geholpen als ik vragen had.
Ik had een klus in Breda, kreeg ruim van te voren een berichtje met de verwachtingen. Alles is goed gelopen, was een prima klus en de betaling verliep soepel.