Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Købte en XL pose plus en startpakke. De er fantastiske at pakke madvarer ind i. Dog synes jeg ikke man kan skifte brødposen rundt med andre madvarer da krummerne ligesom klistrer sig fast. Så man må h... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Et virkelig godt produkt! Har købt bagepakken men et klæde til at dække dejen med og en pose til at opbevare bollerne når de er bagt. Bollerne holder sig langt bedre en i alternativ opbevaring. Og... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Hvis du handler fra Norge: De angitte fraktprisene inneholder IKKE moms og servicegebyr. Pakken ble adskillig dyrere enn forventet.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Poserne er super gode til brød. Glæder mig til at bruge de enkelte stof klæder, men skal nok have fat i nogle store størrelser.

Bedrijfsgegevens

1. Basisvoedselpakket

Geschreven door het bedrijf

Miljøvenlig bomuldsindpakning imprægneret med økologisk bivoks, der holder maden frisk i lang tid, og gør stoffet vaskbart og genanvendeligt. ♻️

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Et virkelig godt produkt

Et virkelig godt produkt!
Bollerne holder sig langt bedre en i alternativ opbevaring. Og dejlig at minske vores brug af plastik - både husholdningsfilm og fryseposer 👍🙌

30 december 2025

Antwoord van Bevar det Vel

Tusind tak Anna, beklager den sene respons på din anmeldelse😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nemt at bestille og hurtig levering.

Nemt at bestille og hurtig levering.

30 november 2025

Antwoord van Bevar det Vel

Tak Flemming - din anmeldelse faldt gennem hullerne i mit system, derfor har jeg først fundet den nu. Tak fordi du tog dig tid.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det bedste bivokspapir og poser

Jeg bruger altid poserne fra Bevar det vel til brød og madklæde til at dække skåle med mad i køleskabet.

Poserne holder meget længere end de 12 måneder der er angivet. Jeg kan ikke huske hvornår jeg købte min første pose, det kan godt være 2-3 år siden. De holder endnu.

27 december 2025
Review zonder uitnodiging

Antwoord van Bevar det Vel

Det glæder mig meget at høre😊Jeg plejer gerne at sige 6-12 måneder, bare for ikke at love for meget. Skønt at du har haft dem så længe.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super produkt der lever helt op til…

Super produkt der lever helt op til forventningerne. Har købt en lækker brødpose der holder mit surdejsbrød friskt og minimerer brugen af anden emballage.

24 oktober 2025

Antwoord van Bevar det Vel

Tusind tak for den fine anmeldelse 😊

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

OBS - Hvis du handler fra Norge

9 september 2025

Antwoord van Bevar det Vel

Det er desværre helt korrekt. Kunder fra Norge kommer til at betale en del mere i fragt og moms.

Hurtig levering - Godt produkt

Hurtig levering - og gode produkter -
2. Gang jeg handler der med stor tilfredshed. Venlig betjening 🤗

23 juni 2025

Antwoord van Bevar det Vel

Mange tak for så fin en anmeldelse. Det glæder mig altid, når mine produkter falder i god jord. Mange hilsner Anne

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Produktet ble sendt i retur ved en feil…

Produktet ble sendt i retur ved en feil så det tik lang tid før det kom frem. Men nå har jeg tatt posene i bruk og de funker veldig bra

23 juni 2025

Antwoord van Bevar det Vel

Så dejligt at de endelig kom frem. Jeg blev lidt bekymret da pakken kom retur - beklager besværet, men godt du syntes poserne funker😊Mange hilsner Anne

Meget tilfreds.

Tak for en god service. Jeg er meget tilfreds med produktet.

24 april 2025

Antwoord van Bevar det Vel

Tak for anmeldelsen, det glæder mig når mine produkter gør gavn😊Anne

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super gode produkter som jeg har købt…

Super gode produkter som jeg har købt igen og igen. Jeg bruger ikke andet til at opbevare hjemmebagt brød osv. i 🤩

10 januari 2025

Antwoord van Bevar det Vel

Mange tak for så fin en anmeldelse. Og tak for at være med helt tilbage fra starten af 2021. Tusind tak😊

Et godt produkt

Et godt produkt. Super nemt at bruge og let at rengøre. Hurtig levering.

22 oktober 2024

Antwoord van Bevar det Vel

Mange tak for fin anmeldelse - dejligt at du finder det let at bruge og rengøre😊

Fantastisk koncept!

Fantastisk koncept!
Specielt i en tid hvor klima- og miljøproblemer er noget alle kan og bør forholde sig til.
Og en meget nem og overskuelig website.
Tak.

16 augustus 2024

Antwoord van Bevar det Vel

Tusind tak for så fin en anmeldelse - glæder mig du kan lide både det ene og det andet😊

Fantastiske madklæder

Fantastiske madklæder. Jeg bruger posen til opbevaring af brød - en løsning jeg har ledt længe efter.

3 juni 2024

Antwoord van Bevar det Vel

Super dejligt at høre, du er tilfreds med madklæderne😊

Lees meer over geverifieerde reviews.