Bewust Haardhout Reviews

4,7

Snelle reactie op gestelde vraag per email. Vervolgens prettig telefonisch contact. De levering kon boven verwachting snel plaatsvinden, heel fijn! 's avonds een sms-je ontvangen met het tijdvak van d... Toon meer

Snelle levering (2 werkdagen), eerlijke prijs en een grote bigbag vol met mooi hout! Hier gaan we vaker bestellen. Enige minpuntje; vanuit de website leek het hout van een lokaal bedrijf te komen. Bew... Toon meer

Aangezien wij in het centrum wonen en zodoende met meerdere dingen rekening moeten houden, hebben wij 2 kuub hout in een big bag besteld. Voor ons ideaal! Daarnaast kent het centrum wat leveringsmoeil... Toon meer

Na bestelling een enkele keer contact gehad, ging snel en direct. In de vrachtwagen was de bigbag omgevallen, maar dat werd keurig opgelost door het uitgevallen hout op te stapelen op de oprit naast... Toon meer

1. Brandhoutleverancier

Nederlands FSC haardhout uit verantwoord beheerde bossen. Duurzaam gedroogd door wind en zon. Direct stookbaar! Gratis geleverd in heel Nederland! Diverse soorten: Eiken, Beuken, Berken, Essen of een mix.

Uitstekend

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Handige website, snelle levering, goede service

Handige website, snelle levering, goede service. De zak met haardhout werd netjes in mijn garage gezet door een vriendelijke meneer.

4 oktober 2022
Logo Bewust Haardhout

Antwoord van Bewust Haardhout

Hallo Michelle,

Bedankt voor de mooie review.

Rob
Bewust Haardhout

Super hout!

Hout super! De levering had beter gekund, ze hebben me gebeld dat dit in de toekomst niet meer zal gebeuren. Uitstekende service

3 oktober 2022

Helaas later geleverd dan gepland.

De aangegeven levertijd (08:00 uur) kwam helaas niet overeen met de daadwerkelijke levertijd (17:45 uur)

21 september 2022
Logo Bewust Haardhout

Antwoord van Bewust Haardhout

Beste Angela,

Bedankt voor de review.
Wij vinden het ook erg vervelend dat de Track and Trace niet klopte. We gaan deze klacht doorgeven aan onze vervoerder zodat ze hier actie op kunnen ondernemen. Desondanks veel stookplezier.

Rob
Bewust Haardhout

Prima en droog haardhout

Prima en droog haardhout geleverd in 2 kuubs bigbag. Zeer weinig losse stukken hout die niet gestookt kunnen worden.
Levering verliep netjes.

26 september 2022

Principe spreekt me aan

Principe spreekt me aan: lokaal hout zonder extra vervoer naar Nederland en energie om het kunstmatig te laten drogen.
De levering: Ik had van te voren aangegeven in de binnenstad te wonen met nauwe straatjes. Dus kleine vrachtwagen met bijvoorkeur kraantje om Big Bag in steegje naast mijn huis te zetten. Bewust Haardhout gaf aan dit aan de vervoerder doorgegeven te hebben. Die zou mij een half uur van te voren bellen. Ik werd gebeld, zij het dat de chauffeur me meldde dat hij op de hoek van de straat stond en met zijn vrachtwagen de bocht niet kon maken...
Enfin, kwam toch goed want de chauffeur loste de lading en bracht deze met zijn electrische pompwagen tot voor mijn deur. Niet in mijn steegje da's dan wel jammer.
Na lossen van de Big Bag in mijn schuur merkte ik dat er één zakje aanmaakhout ontbrak. Bewust Haardhout heeft dat netjes en snel gecrediteerd. Al met al ben ik tevreden over de levering door Bewust Haardhout. Ook het hout is prima en wat goedkoper dan het gemiddelde oven gedroogde hout

21 september 2022

Prima service

Eerst telefonisch contact gehad ivm eerdere problemen met andere leveranciers om het op de juiste plek geleverd te krijgen. Snel geholpen en vervolgens afgeleverd met elektrische pompwagen zoals afgesproken.

Buiten schuld van bewust heeft chauffeur het eerst op verkeerde adres proberen te leveren, als hij gebeld had zoals bewust op de instructies had aangegeven, dan was dat mogelijk beter gegaan.

23 september 2022