Beyondorganized Reviews

3 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

verkoop klaar maken woning

Dewi heeft de gave om een woning binnen korte tijd te transformeren en verkoop klaar te maken. Dewi is flexibel en makkelijk in de omgang. Ik zou haar zeker aanbevelen

14 mei 2025

Dewi is geweldig in wat ze doet! Aanrader.

Dewi is professioneel, warm en heel fijn in de samenwerking. Ze heeft enorm veel talent en creativiteit en is daardoor enorm goed in haar vak. Ik raad haar zeker aan en zal haar in de toekomst nog zeker vaker vragen mee te denken of helpen met het organiseren van mijn huis.

30 mei 2025

Verkoop huis

Dewi is makkelijk bereikbaar en benaderbaar, weet wat de (makelaars)markt belangrijk vindt, is pro actief en een geweldig mens die een serieuze klus met humor aanpakt. Heel blij dus dat zij via bekenden op ons pad kwam om ons te helpen met het verkoopklaar maken van ons huis!

31 juli 2024

Verkoop klaar maken huis

Ik ben geweldig geholpen met het verkoop klaar maken van ons huis. Met name de gestructureerde en grondige aanpak zorgde ervoor dat wij heel snel meters konden maken. De kelder was na 10 jaar rommel in no time leeggehaald en veel weg kunnen brengen en de rest is overzichtelijk terug geplaatst. Wat een verademing! Ons hele huis is nu overzichtelijk. Samen hebben we veel spullen gesorteerd in de categorie bewaren, opslaan, kringloop en weg gooien.

We hebben nu letterlijk lucht in ons huis en misschien nog fijner, ook in ons hoofd. We hadden dit oprecht veel eerder moeten doen! Mijn man riep: ‘Het lijkt hier wel een hotel!’, dat zegt genoeg denk ik.

Dank voor je geduldige aanpak met respect en humor!

6 maart 2025

Beyond Organized: sympathieke ontzorger

Beyond Organized helpt je om je huis en hoofd op orde te brengen. Op een fijne, rustige en positieve wijze weet Déwi je te helpen bij de vaak moeilijke klus om je huis van onnodige spullen te ontdoen en dierbare herinneringen een passende plek te geven. Ze ontzorgt je door het aandragen van ideeën, voorleggen van opties, structureren en opruimen van spullen, zoeken en bestellen van opbergers en het afvoeren van afval. Omdat Déwi interesse heeft in de persoon van de klant kan ze goed inschatten wat bij je past. Heel blij mee en een absolute aanrader!

21 september 2024

Na een grote waterschade in ons huis…

Na een grote waterschade in ons huis heeft Dewi ons enorm geholpen. Gestructureerd, rustig, logisch denkend en telkens met goeie tips voor elke kamer is er heel veel werk verzet. Ik kan Dewi echt iedereen aanraden!

4 september 2024

Beyond Organized (Déwi) werd ons…

Beyond Organized (Déwi) werd ons aangeraden door onze (verkoop)makelaar. Gouden tip!
Ze doen alle mogelijke klussen die komen kijken bij het leegruimen van een huis. Ze ruimen op, brengen afval naar vuilstort, helpen dierbare spullen verhuizen en stylen gelijktijdig het hele huis. Alleen het eventueel verkopen van spullen moet je zelf regelen.
Ze tonen veel begrip voor de situatie, maatwerk is altijd mogelijk, afspraken worden allemaal nagekomen en de samenwerking met andere partijen (makelaar, opkopers) is heel goed.
De combinatie van een scherp uurtarief en hard werken maakt dat je echt waar krijgt voor je geld!

7 juni 2024
Reviews in alle talen tonen. (11 reviews)