Bhosted is stabiel en veilig
Bhosted is stabiel, voordelig en de helpdesk werkt perfect. Bijna altijd per omgaande bericht terug op mails.
bHosted is al sinds 2003 dé onafhankelijke Nederlandse webhostingpartner voor ondernemers, freelancers en webdesigners die betrouwbare webhosting willen zonder de hoofdprijs te betalen. We zijn geen onderdeel van een groot hostingconcern — we draaien op onze eigen hardware in een Nederlands datacenter. Zo blijft jouw data in Nederland en houden we zelf de controle over snelheid, veiligheid en stabiliteit.
Waar het bij ons echt om draait? Jou ontzorgen. Je website staat direct online, met gratis SSL, razendsnelle NVMe-servers en 24/7 back-ups (elk uur, elke dag, elke maand). Verhuizen doen we gratis voor je — jij hoeft je nergens zorgen over te maken. En met een uptime van 99,9% is je site altijd online.
Hosting hoeft bij ons niet duur te zijn: je start al vanaf €1,33 per maand, met de topkwaliteit die je normaal bij veel duurdere partijen verwacht.
Maar waar we het meest trots op zijn, is onze service. Bel je ons? Dan krijg je een echt persoon aan de lijn — geen bots, geen eindeloze keuzemenu's. Onze helpdesk behoort met een gemiddelde reactietijd van zo'n 19 minuten tot de snelste van Nederland, en we zijn zelfs 's avonds en in het weekend bereikbaar via WhatsApp.
Onafhankelijk, persoonlijk en betaalbaar. Zo eenvoudig is hosting bij bHosted.
Laan van Brabant 26, 4701BK, Roosendaal, Nederland
Sinds 2020 ben ik klant bij bHosted. Tot voor kort had ik zonder aarzelen gezegd dat ik tevreden was. Helaas is die mening onlangs veranderd.
Enkele maanden geleden heb ik op een van mijn websites een stukje HTML-code van Monetag.com geplaatst, bedoeld voor popunder-advertenties. Tot mijn verbazing ontdekte ik dat deze code zonder mijn medeweten uit het PHP-bestand was verwijderd. In eerste instantie dacht ik aan een fout van mijn kant, maar na grondig onderzoek bleek dat een serverproces van bHosted de code automatisch had verwijderd. Dit gebeurde bij verschillende bestandsnamen en zowel bij uploads via FTP als via de File Manager in DirectAdmin.
Na contact met de helpdesk bleek dat Imunify360, de virusscanner van bHosted, verantwoordelijk was voor de verwijderingen. Het systeem zou in zulke gevallen automatisch een e-mail sturen, maar die heb ik nooit ontvangen. Volgens bHosted zijn die mogelijk in de SPAM-folder terechtgekomen. Aangezien ik mijn e-mail via de bHosted Webmail beheer, waar de SPAM-folder standaard uitgeschakeld is (iets wat ook getest en bevestigd werd), zijn deze meldingen nooit bij mij aangekomen. Nieuwe e-mailaccounts hebben standaard geen actieve SPAM-folder — vermoedelijk geldt dat dus ook voor andere klanten.
Na langdurig contact via e-mail beloofde bHosted een uitzondering toe te voegen in de scanner zodat mijn code niet meer verwijderd zou worden. Toch bleek bij een test dat de code opnieuw werd verwijderd. En nog steeds geen e-mail over de verwijdering, zelf niet in de SPAM-folder.
Door het automatisch verwijderen van deze advertentiecode heb ik inkomsten misgelopen. Mijn website trok volgens de statistieken duizenden unieke bezoekers. Hoeveel daarvan “high quality” waren of welke CPM Monetag zou hebben toegepast, weet ik niet precies, maar de potentiële opbrengst was zeker aanwezig. Toen ik bHosted vroeg om een vorm van compensatie (meerdere keren zelfs) werd dit geweigerd.
De helpdesk van bHosted is altijd behulpzaam geweest, en daar ben ik oprecht dankbaar voor. Aan inzet geen gebrek. Maar een webhost die zonder waarschuwing ingrijpt in mijn bestanden, mij daardoor inkomsten kost en vervolgens niets doet met een verzoek tot compensatie — dat gaat me te ver. Inmiddels ben ik op zoek naar een nieuwe webhost.
Ik besef dat ik maar een kleine klant ben. Maar het voelt alsof kleine klanten bij bHosted weinig prioriteit krijgen.
Mogelijk zal bHosted reageren met excuses, of proberen deze review te laten verwijderen. Dat verandert voor mij echter niets. Normaal plaats ik geen berichten onder mijn echte naam, maar in dit geval maak ik een uitzondering.
Meerdere hostingpartijen geprobeerd en bHosted is veruit het beste. Hun portal is misschien wat verouderd maar de prijzen zijn stabiel en de customer service is helemaal top.
BHosted is voor mij de nr 1!
Vragen worden binnen een uur correct beantwoord, hulp is erg goed, to the point en direct.
Helpdesk is altijd bereikbaar en dat is in mijn geval erg belangrijk. Heb hier al meerdere sites ondergebracht en tot volle tevredenheid!!
Niet duur en eenvoudig op te zetten. Maar ik geef even 5 sterren omdat ik letterlijk binnen 3 minuten antwoord kreeg op een ticket.
Niet duur,
Goed werkende FTP
Vriendelijke klantenservice
Website was goed te bereiken (vanuit Ghana)
Eenvoudig en snel opzeggen per mail
(de opzegging had niets te maken met bHosted)