2,1

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

2,1

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Zou het niet aanraden

Bad kado gekregen, maar zeer slechte kwaliteit, badzak valt klein uit en de badzak ging super snel kapot bij het putje. Vind de zak ook dun materiaal zeker voor twee kinderen. Ook onhandig op te bergen wanneer je een klein huis hebt .

30 december 2023

Badzak niet leverbaar maar wel te…

Badzak niet leverbaar maar wel te koop.... zoontje heel boos want de zak staat wel op internet en kan gewoon besteld worden.
Oplossing andere badzak met andere rand maar dit kan niet voor mijn zoon.

14 maart 2022

Bijzonder slechte klantenservice

Ik wil mijn ervaring delen over de klantenservice. Die is ronduit slecht. Ik had een Biba badje maar een kapotte badzak. Toen had ik een nieuwe besteld maar dat bleek niet de goede. Omdat ik geen telefoonnummer kon vinden, kreeg ik via de mail de suggestie voor wèl de juiste badzak. Dat was helaas ook niet de juiste. Inmiddels was ik het beu en ben ik overgestapt op een ander systeem. De badzak had ik (na een aantal maanden) cadeau gedaan aan een vriendin aan de andere kant van het land. Zij had zo’n badzak precies wel nodig. Eind goed- al goed... zou je denken.

Totdat zij aangaf dat er na een paar keer badderen allemaal sneetjes in de badzak zaten. De foto’s zijn opgestuurd naar Bibabad en uiteindelijk zijn we overeengekomen dat de badzak retour zou gaan om te beoordelen of er sprake was van een productiefout of niet.

Dat bleek niet zo te zijn, de badzak was niet stuk en de sneetjes zouden ‘normaal’ zijn. Wel zou een nieuwe badzak opgestuurd worden en de oude badzak cadeau worden gedaan aan mensen die hem goed konden gebruiken.

Dat leek weer, eind goed- al goed. Maar toen kwam de uitsmijter. Ik kreeg gewoon een mail waarin er allemaal vermoedens werden uitgesproken dat mijn verhaal niet pluis was en ‘dat ze daar niet meewerkten’. De suggestie werd gedaan dat de badzak doorverkocht was.

Ik heb daarop ons verhaal nog een keer helemaal goed uitgelegd maar dáár heb ik nooit meer wat op gehoord. En dat vind ik ronduit slecht.

Wees klantvriendelijk en als je iets niet snapt, vráág dan hoe het zit. En stuur geen mails dat je het niet vertrouwt. Dat is wantrouwen en doet in mijn geval geen recht aan de situatie.

Dus alleen hierom.... ik beveel Bibabad niet aan!

17 april 2021

Onhandig, snel lek

Bad is inderdaad onhandig op te zetten maar wat mij het meeste stoort is dat er zo snel gaatjes in zitten. Ik heb 5 kleinkinderen die er regelmatig in spelen (zeker niet met scherp speelgoed) toch zitten er nu al ontelbare kleine gaatjes in zowel de bodem als in de zijwanden. Heb er 2e hands 75 euro voor betaald en zag dat hij nieuw 140 is. Dit is het product zeer beslist NIET waard. De afvoer stop is erg onhandig staat plm. 4 cm boven de vloer waardoor hij scheurt als de kinderen er te dicht bij gaan zitten. Echt een waardeloos bad.

7 februari 2021

Bibabad onding

Omdat wij alleen een douche hebben en de jongens te groot werden voor het babybadje deze aangeschaft. Wat een onding. Het in elkaar zetten paste niet helemaal, er miste een pinnetje, je moet dus gaan knippen in de stof voor het putje. Het putje zorgt voor een bobbel in het bad. Het badderen is op zich fijn. Maar daarna een crime... Hij loopt niet helemaal leeg, waardoor je hem op moet tillen zodat het laatste beetje er ook uitloopt. Wil je een schoon badje, moet je hem zeker een keer in de week helemaal uit elkaar halen en de stof in de wasmachine doen. Ook opgevouwen niet handig op te bergen, hij is immers kleddernat. En gisteren is er een gat bij het puntje ontstaan, waarschijnlijk moet ik het putje opnieuw vastmaken, maar ik begin er niet meer aan. Hij gaat weg.

14 oktober 2018

Zeer slechte ervaring

Ik heb de kleinste bibabad met de kikkerrand, maar hij is super klein. De afmetingen die genoemd worden zijn de buitenmaten van het frame, het bad is meer van 20cm kleiner. Er staat dat er makkelijk twee kinderen in kunnen en op de foto lijkt het alsof het water tot halverwege de buik komt. 1 kind is echt maximaal , en alleen hun billen komen onder water. Ik zou hem zeker niet aanbevelen.

16 mei 2014

Zeer slechte ervaring

Iets gekocht, prima geleverd...helaas stonden de buitenmaten niet op hun site en het product paste niet bij ons, gemaild netjes geholpen het juiste ontvangen maar na de ontvangst kreeg ik ook een credit omdat het nieuwe product goedkoper was...helaas tot nu toe nog niets mogen horen en/of zien. Gemaild maar het is stil, gebeld ...daar is niemand meer aanwezig...en dit schijnt de importeur te zijn :-(

Na mijn beoordeling kreeg ik netjes een mail dat het over is gemaakt.

7 maart 2013
Reviews in alle talen tonen. (9 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken