Biggest scam !!!!
Biggest scam !!!!! Watch out !!!!! read the small lettres
Do not buy do not buy
bord, stoler og alt lignende
4863 Nydalen, 0422, Oslo, Noorwegen
Biggest scam !!!!! Watch out !!!!! read the small lettres
Do not buy do not buy
Nergens is aangegeven dat je de zakken zelf moet vullen. Amper te doen dit. Gebeld maar je wordt hooguit via een keuzemenu door wordt geschakeld naar een Engelse klantenservice die vervolgens onbereikbaar is want in gesprek. Terug sturen op eigen kosten (let even op het enorme formaat doos) is ook een kostenpost waar je niet vrolijk van wordt. Echt minder dan matig dit……
Zitzak Gaming Stoel
Voor onze dochter de Zitzak Gaming Stoel
Corduroy Blozen Roze met voetenbankje besteld. De bestelling had ik al geplaatst alvorens de reviews gelezen te hebben. Hierdoor stond ik er enigszins sceptisch tegenover en vroeg mezelf af of dit dan ook wel de juiste keuze was. Er zat niets anders op dan afwachten, echter na een aantal dagen (keurig op de hoogte gehouden via T&T) ontving ik mijn bestelling en moet ik erkennen dat ik positief verrast was. Een mooie degelijke zitzak waarbij voldoende vulling was meegeleverd! Om de zak te vullen zit er een stoffen binnenzak in de zak gestikt, deze haal je uit de zitzak zodat er een soort 'trechter' ontstaat en het vullen daardoor echt geen probleem is. Wel even met twee personen vullen, de zak met vulling is te groot om dit in je eentje te kunnen doen maar dat was voor ons wel duidelijk.
Niet bestellen hoor je krijgt een halve zitzak ,halfleeg totaal niet hetzelfde als de foto te vormen en als je in dispute gaat sturen ze 300 gr extra vulling om je mond te snoeren ,Dan zeggen ze na een maand stuur naar terug in originele zak en doos op eigen kosten .Wij hadden een gamestoel besteld dit is nu een hoopje .
In twee woorden een ecologische ramp! Wat een waardeloos concept. Zelf de zitzak en poef moeten vullen met piepschuim korrels. Heel onduidelijke beschrijving erbij. Zou deze niet aanraden, edoch bij ons is het kwaad al geschiedt. Benieuwd hoe lang het duurt voordat de zak en of poef een scheurtje oploopt. Dan kan ie direct naar de stort. Zal nog een hele heisa worden als je hele huis vol piepschuim bolletjes ligt. Voor dit geld echt niet waard. Advies aan de mensen achter dit product. Terug naar de tekentafel of ander werk zoeken.
Ik heb onlangs een Zitzak Gaming Stoel
(Corduroy Zwart) + voetenbankje besteld bij deze webshop, de zitzak zelf was netjes verpakt maar moest je zelf bijvullen met zogenaamde supreme beans
(soort piepschuimballetjes) wat je het beste met zijn 2e kunt doen anders is het vrijwel onmogelijk, ik heb voor dit hele setje €119,90 betaald! en dan krijg je een zitzak waarvan de vorm niet klopt en die totaal niet lekker zit erg jammer had dit niet verwacht voor deze prijsklasse.
De stoel moet je zelf vullen met piepschuimballetjes. Je hele huis komt onder te zitten en ze zijn statisch dus opzuigen gaan super lastig.
De stoel blijft maar even mooi in model, vervolgens is het gewoon een lelijke hobbezak. Het model dat je foto ziet moet je er indrukken, maar 1 keer erop zitten en je kunt het weer opnieuw doen.
Waardeloos en zeker het geld niet waard!
Wat een teleurstelling! Je moet de stoel zelf vullen, wat je overigens NOOIT helemaal voor elkaar krijgt. De witte vulling is ook nog eens statisch en laat zich slecht opzuigen. Wat een ellende!!
Je bent letterlijk uren bezig om de zitzak en het voetenbankje te vullen met hele kleine balletjes. Er staat niets op de site dat je de zitzak zelf moet vullen. We hebben erg lang gewacht op de zitzak. De zitzak komt uit Polen. Wanneer je met het bedrijf wil bellen wordt je doorverbonden naar Engeland met alle kosten van dien. Ik koop hier nooit weer iets!
Hele goed service en een fijn contact. Ik beveel Big Bertha zeker aan.