Hoi met Carlo even voor alle…
Hoi met Carlo even voor alle duidelijkheid . Ik wou dat er nog veel meer waren zo als big burger . Lang geleden toen ik in de USA was had ik daar een hanburger bestelt . Ik wist niet wat ik mee maakte een hele nieuwe wereld ging open voor mijn . Hier in nederland dat zijn geen hamburger's maar een broodje met een stukje vlees er tussen . . En ik was altijd gek op hamburgers . Tussen 2 haakjes ben ik nog steeds . Maar niet meer op dat stukje veel tussen in een bolletje . Nee die hoef ik niet meer . Als je echt een hamburger lief hebber bent is tijd geen porobleem . Eerlijk gezegt al moet ik 2uur of 5 uur wachten . Hoe langer hoe beter het genot is . Als he echt van hamburgers houd . Want die gevoel in de USA heb ik niet weer gekregen niet in jaren . Tot ik van de week daar een hamburger had besteld . Ik wist niet wat ik mee maakte voelden mij gewoon of ik weer terug was in de USA . En ik ben langs gegaan om mijn besteling op te halen . En ja je moet wel even er oo wachten de redenen had ik met eigen ogen gezien . Niks verbaast want hoe veel bestelingen ze wel niet krijgen . Moet ik gewoon op mijn buert wacht en heb ik met al liefde gedaan . En was elke min waard . Wat heb ik genoten . BIG BURGER voor mijn ben je nr 1 hamburger maker . Ik raar aan aks je wen keer echt het gevoel wil hebben of je in de USA bent . Het ennige wat ik kan zeggen is probeer maar een keer uit en beoirdeel zelf maar . BIG BURGER jullie zijn voor mij Nr 1 . Top