1. Fietsenwinkel
  2. Fietsaccessoirewinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Klaar voor de start… Voor de leukste producten op wielen kun je terecht bij Bigline: gewoon in de online shop of in onze XXL winkel in Utrecht. Kom lekker freewheelen en laat je verrassen door het uitgebreide assortiment! Bigline maakt de leukste...

• Ambachtsweg 2, 3542 DG, Utrecht, Nederland

• bigline.nl

3,0

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Al 3 maanden gezeik.

Al 3 maanden gezeik.
Na een veel langere levertijd dan toegezegd alleen maar problemen met de fiets.
Klantenservice heel slecht bereikbaar. Lange wachttijden voor reparatie, ook onder garantie. In 3 maanden tijd 1 week normaal gebruik kunnen maken van de fiets. Nu ook weer in de werkplaats. De fietsenwinkel.nl weigeren de koop te ontbinden ondanks dat zij ruim de tijd en gelegenheid gehad hebben om de fiets in orde te maken. Ondertussen nieuwe storingen en spatbord spontaan afgebroken. Ronduit gevaarlijk.
Kies een lokale fietsenhandel is mijn advies.

28 augustus 2025

Zeer slechte ervaring

Nou waar zou ik beginnen. Wij hebben een fiets gekocht in September 2023. Het was een leuke fiets dat mijn broertje wou. Jammer genoeg dat het echt slechte kwaliteit is. De fiets kreeg al problemen met de remschijven en zijn wij hiervoor geweest bij de Decathlon (website waarbij we het hebben aangekocht). We hebben na een aantal uren een mailtje ontvangen met erin vermeld dat er ook nog eens beschadiging is aan het achterwiel. Wij zijn meteen gegaan om te zien of ze het konden maken. Zo is mij verteld geweest dat ik hiervoor bij bigline moest zijn want de schijf was kapot en konden ze niet vervangen. Direct contact opgenomen met bigline eerst telefonisch en erna per mail heb ik alle gegevens en foto’s moeten doorsturen.
Het antwoord dat ik krijg voor een fiets dat maar 3 MAANDEN oud is?:

Bedankt voor uw bericht en het beeldmateriaal. Wat vervelend dat u problemen ervaart met uw Nogan Gravel.
Omdat wij geen fiets terug kunnen nemen die al een paar maanden in gebruik is helpen wij u graag verder met alternatieve oplossingen.

In dit geval zullen wij voor u kijken of we een vervangende schijfrem voor u kunnen regelen die naar uw adres zal worden opgestuurd.
Deze kunt u dan onder garantie laten vervangen bij de lokale fietsenmaker of de Decathlon. Wij vergoeden deze reparatie op vertoon van de reparatiebon.

Wij komen spoedig bij u terug met het vervolg hiervan zodra wij het juiste onderdeel voor u gevonden hebben!

Dit is de eerste en meteen de laatste keer dat ik hier iets koop! Ik raad het af. Nu moet ik wachten op de schijf en zien of het onder garantie valt. 3 MAANDEN OUD. Komaan!

14 december 2023

We hebben via bigline.nl een fietsendrager gekocht…

We hebben via bigline.nl een fietsendrager (twinny load easy) gekocht welke in eerste instantie niet paste op de trekhaak die wij op de auto hebben. Dit hadden we aangegeven en zij hebben hierin erg goede service verleend door mee te denken en ze hebben ervoor gezorgt dat er een uiteindelijk nog een monteur thuis is geweest van twinny load, die het voor elkaar heeft gekregen zodat de drager naar behoren past!! Dat noem ik nou eens erg goede service die verleend is en kunnen we genieten van het gebruik van deze handige fietsendrager, hart dank!

25 januari 2023

Zeer slechte ervaring met aankoop bij bike.nl

Hier ook een zeer slechte ervaring met bike.nl. In corona tijd, omdat alle winkels gesloten waren, een fiets gekocht bij bike.nl (Popal fiets 36 inch). Na twee keer fietsen ging de ketting er continu af (mijn zoon van 10 heeft meerdere malen in het donder naar huis moeten lopen), waardoor de fiets niet, ik herhaal niet, gebruikt kon worden. Gebeld met de vraag of het gemaakt kon worden en werden we vervolgens continue afgescheept met de opmerking dat slijtage van de ketting niet onder de garantie valt. Wat slijtage, de fiets is nooit gebruikt, omdat de ketting er bij elke fietsrit af ging. Na diverse malen bellen eindelijk een advies gekregen om naar een Popal dealer te gaan. Dit hebben we gedaan en zij gaven aan dat de ketting niet goed was voor het type fiets (te dun), waardoor deze er steeds af gaat, iets wat ook bij een andere klant het geval was met dezelfde fiets. Ketting laten vervangen, maar geen enkele vergoeding vanuit bike.nl omdat, zo gaven ze aan, slijtage van de ketting onder regulier gebruik valt. Fiets hebben we nooit kunnen gebruiken! Echt ,hoe kun je zo klantonvriendelijk zijn en waarom niet gewoon toegeven dat de kwaliteit van de fiets niet goed is en het gewoon vergoeden. Koop nooit iets bij deze winkel. Het is bagger!!

24 september 2021

Bigline...garantie tot aan de voordeur

Eerst een beschadigde fiets aangeleverd krijgen, en 2 weken moeten wachten op een andere. Toen accu stuk, kreeg een tweedehands mee. Toen weer accu stuk werd opgestuurd en kreeg ik "gerepareerd" terug, dus stuk. Weer opgestuurd, en na 6 weken niets gehoord. Wij bellen en het duurde nog weken voor reparatie, of anders nog maanden voor een nieuwe. In een jaar tijd, 2 maanden kunnen fietsen. Waardeloze garantie en service. Niets kopen daar.

6 september 2021

Reactie van de orginele designer van bike.nl (bike.nl opgericht in 2005)

Het doet mij pijn om al deze negatieve ervaringen rondom bike.nl te lezen. Ik heb bike.nl samen met een klein team opgestart. Onze visie hebben wij altijd keurig waargemaakt, het leveren van topkwaliteit producten, Koga, Batavus, Gazelle, Giant, Loeki, Sparta gecombineerd met uitstekende customer service en aftersales en een perfect ontwikkelde Digital Store. Vervolgens is bike.nl verkocht en heeft de nieuwe eigenaar een groot gebrek aan visie en kennis omtrent digitale verkoop. Het is daarom zeer spijtig om deze negatieve maar zeer herkenbare reviews te lezen over "ons" bike.nl dat wij in 2005 hebben ontworpen. Mijn oprechte excuses aan de gedupeerden voor het huidige wanbeleid binnen bike.nl. Bike.nl is ontworpen met de gedachte om mensen kwaliteit en service te bieden, maar dat wordt helaas door de nieuwe eigenaar niet waargemaakt

LinkedIn: Eric Paddinge Digital Director

27 mei 2021

Was erg blij met de hulp en de aanschaf…

Was erg blij met de hulp en de aanschaf van een Popal fiets. Aardige behulpzame mensen in de winkel. Echter bleek de fiets van slechte kwaliteit. De accu en de display lijken niet op 1 lijn te werken en daarom valt de fiets uit. Diverse accu's en reparaties verder is het probleem nog steeds niet opgelost. Inmiddels zijn we een jaar onderweg. Breng elke keer na reparatie de fiets terug omdat deze blijft uitvallen..echt waardeloos! De leverancier /Bigline dient de fiets terug te nemen want dit speelt al sinds week 1, echt een schande voor de winkel en het merk. De winkel is notabene van de gebroeders Popal.

8 april 2021

Dit is een super leuke winkel!

Dit is een super leuke winkel!
Het personeel is super vriendelijk en behulpzaam.
Er is keuze genoeg, aan goede prijzen en een super leuke testbaan voor de kindjes met test fietsen.
Zeker een aanrader!!!

10 augustus 2020

Goedkoop is duurkoop

Twee jaar terug heb ik hier de Popal E-Folt 4.0 hier gekocht. Prima fiets, alleen kwalitatief slechte banden en ketting. Deze waren na een jaar fietsen versleten. Geen probleem, het is ook een budget elektrische vouwfiets. Vervolgens wordt na 1,5 jaar de accu minder. Dat is niet gek, accu’s worden minder naarmate ze ouder worden. Alleen tot mijn schrik ontstaat er een brandplek op de accu. Dat is iets wat absoluut niet mag gebeuren, want hierdoor kan er bij gebruik of opladen brand ontstaan.

Dit heb ik gemeld bij Margot van Bigline. Omdat mijn fiets besteld was via bol.com, kon ze in eerste instantie mijn order niet terugvinden. Na enige moeite en overtuiging (de factuur alleen was niet voldoende) wilde ze me toch wel helpen. Ze zou contact opnemen met Popal en vanuit daar verder kijken. Het bleef 1,5 maand stil en na wat aandringen kwam er een antwoord.

Hun letterlijke reactie: "Deze accu valt helaas niet mee onder de garantie en kan dus niet onder garantie vervangen worden. Ook is het voor ons helaas niet mogelijk om een accu met een brandplek aan de fabriek aan te bieden. Accu's met brandplekken en waterschade worden in verband met de veiligheid sood de fabriek niet geaccepteerd. De fabriek vernietigt accu's met brandplekken of waterschade bij ontvangst zonder overleg. De klant is het beste gebaat bij de aanschaf van een nieuwe accu. De is voor de veiligheid van de klant de best optie".

Reactie van Margot: "Ik hoor graag of je een bestelling zou willen plaatsen voor een nieuwe accu, of uiteraard als je nog vragen hebt!"

Omdat ik tot heden een tevreden klant was, heb ik gevraagd of ze me tegemoet kon komen. Een beetje korting lijkt mij niet meer dan fair aangezien hun product brandgevaarlijk wordt net buiten de garantieperiode. Een producent is immers in beginsel aansprakelijk voor een gebrek in zijn product. En dit IS een gebrek in het product want de fiets en accu zijn altijd met beleid gebruikt. Ze zou kijken of de accu nog leverbaar is, maar op het antwoord van deze vraag wacht ik inmiddels al twee weken.

Dus mijn conclusie na twee maanden wachten: Voor een product waar je langer van wilt genieten koop dan niets van Popal, je moet letterlijk alles vervangen. Dat begint bij de banden en als je pech hebt wordt de accu brandgevaarlijk. Daarnaast moet je voor de klantenservice niet bij Bigline zijn. Hun boekhouding is niet op orde, ze laten je gerust een week of twee wachten en willen vooral niet meedenken naar een oplossing waar iedereen tevreden mee is. Kortom in dit geval is goedkoop, duurkoop.

27 juli 2020

Fietsje besteld voor mijn zoontje maar…

Fietsje besteld voor mijn zoontje maar verkeerde kleur ontvangen. vervolgens wordt erg moeilijk gedaan over retourneren. Ik zou eerst foto's moeten maken voordat ik het retourlabel zou ontvangen en pas als het fietsje weer bij hun retour binnen is, sturen ze een nieuwe op. Hierdoor is het niet meer haalbaar dat mijn zoon de fiets op z'n verjaardag krijgt. Bijzonder slechte service voor een fout die door het bedrijf zelf gemaakt is!

6 juni 2019
Reviews in alle talen tonen. (13 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken