Ons zoon heeft een paar weken bijles gehad als voorbereiding op zijn Cito toetsen. Intakegesprek hebben we als prettig ervaren en er werd gedurende hele proces steeds met ons mee gedacht. We konden a... Toon meer
Ze hebben mij goed geholpen met mijn huiswerk met mijn toetsen en mijn niveau omhoog geschoten want in groep 8 ben ik in anderhalf maand ben ik van basis met een punt tl havo gemist en nu doe ik kader... Toon meer
Onze twee dochters hebben nu een paar maanden bijles en gaan hier met plezier naartoe. Ze begrijpen de lesstof van de vakken waar ze moeite mee hebben nu veel beter en op school zie je dat ze vooruitg... Toon meer
Mijn zoon krijgt sinds 2 jaar regelmatig bijles van Adam of van zijn collega’s. Mijn zoon zou in 2023 wegens 4/5 onvoldoendes bijna blijven zitten. Ik heb de situatie met Adam besproken en met ee... Toon meer
Bijlesdirect is de studiecoach voor elke leerling. Wij helpen middelbare scholieren van alle niveaus en in alle vakken om het beste uit zichzelf te halen. Met persoonlijke planners, huiswerk-chatondersteuning, op maat gemaakte toetsen en natuurlijk wekelijkse bijles. Meld je nu aan voor een gratis intakegesprek en begin het schooljaar met een goed gevoel.
Eerlijk en oprecht
Meester Adam heeft mij enorm geholpen met verschillende onderwerpen. Hij begrijpt altijd goed waar het probleem ligt. Wat ik ook heel fijn vond is zijn eerlijkheid en oprechtheid. Het voelde altijd net een grote vertrouwde broer die het beste voor je wil. Superbedankt meester voor alles!
Beste die er is! 💪
Wij zijn mega blij met Bijlesdirect! Super fijne begeleiding en coaching op alle vakken. Het meedenken en samen zoeken naar oplossingen als het even niet uitkomt of lukt. Flexibel, behulpzaam en geduldig. Doet er alles aan om het maximale uit je kind te halen. Kortom: Het beste adres voor het opkrikken van cijfers! :) Wij zijn dankbaar voor de power die ons kind krijgt en zien dit terug in de schoolcijfers. 👊

Antwoord van Bijlesdirect