Had hier bijna niet besteld door een aantal slechte reviews. Heb er nu 2x besteld, zeer tevreden!! Fantastisch. Snelle levering, heel netjes verpakt, product exact zoals op de foto's.

Twee ringen gekocht en na een paar dagen vlogen de diamantjes er al uit. Meteen gemaild en geen antwoord gekregen, na nog een keer mailen eindelijk antwoord gekregen (ik moest fotos sturen)! En daarna... Toon meer

Ik ken de eigenaresse persoonlijk, maar dat beïnvloedt mijn review niet. Niet alleen het aanbod van Bijoux MC, maar ook de service en verzending zijn top. Er word geluisterd en gevraagd naar je w... Toon meer

Het zijn mooie sieraden van hoge kwaliteit. Opsturen was snel en binnen de aangegeven tijd. De verpakking verdiend wel 10 sterren! Je merkt duidelijk dat dit is ingepakt met liefde. Voor herhaling vat... Toon meer

1. Sieradenwinkel

Dé webshop met sieraden & accessoires van het moment! Keuze uit meer dan 200 verschillende sieraden in zilver en goud! Elke week nieuwe items online, gratis verzending vanaf €50 en altijd als een cadeautje ingepakt!

3,8

Goed

TrustScore 4 uit 5

Had hier bijna niet besteld door een…

20 februari 2026

Bagger

Zakdoeken besteld.
Gekregen kunststof zooi. Je kijkt er dwars door heen.
Echt bagger.

29 november 2024

Wel betaling. Geen levering en geen reactie!

Zondag een bestelling gedaan en geen reactie op mail en telefoon. Ik zie de bui al hangen en de slechte reviews geven het eigenlijk al aan. Het grootste deel van de tijd wordt er niet geleverd. het bedrijf is geen winkel maar een woonhuis. Kak! Niet goed opgelet. Ik mag hopen dat ik het bij het foute eind heb maar daar lijkt het vooralsnog niet op.

16 oktober 2024

Zeer slechte service met betrekking tot…

Zeer slechte service met betrekking tot retourneren. Ze doen geen enkele tegemoetkoming om een tegoedbon te sturen. Waardeloze service.

27 januari 2024
Logo Bijoux MC

Antwoord van Bijoux MC

Hoi Yvonne,

Wat jammer dat je het zo hebt ervaren. Wij zijn zeer schappelijk geweest door je alsnog de mogelijkheid te geven het item te retourneren, ondanks dat de retourtermijn reeds verstreken was. Vervolgens hebben we tot op heden de retour niet van je ontvangen en geef jij aan geen track en trace code te hebben. We hebben al eerder aangegeven dat we zonder track en trace code je niet verder kunnen helpen en hebben je geadviseerd om hierover zelf contact op kan nemen met PostNL. Je bent immers zelf verantwoordelijk voor de retour zending.

We vinden het dan ook zeer teleurstellend dat je, ondanks de uitzondering die we je hebben gegeven, alsnog een negatieve review schrijft.

Liefs,

Claudia
Bijoux MC

Reageert nog steeds niet op mailtjes. Op 6 oktober ook al iets geplaatst en toen een mail gekregen dat de tas in het weekend van 13 oktober binnen zou zijn. We zitten inmiddels op de dag 18 oktober en heb nog niks gehoord. Dit bedrijf is een absolute afrader ze pakken je geld je krijgt geen product

18 oktober 2023
Logo Bijoux MC

Antwoord van Bijoux MC

Hi Charlotte,

Wat vervelend dat je deze ervaring hebt. Echter denk ik dat je deze review bij het verkeerde bedrijf hebt geschreven. Wij verkopen namelijk geen tassen. Hopelijk kom je er met het desbetreffende bedrijf uit. We zouden het waarderen als je deze review zou verwijderen.

Liefs, Claudia Bijoux MC

Super!!

Snel verzonden en echt super goede kwaliteit!! Zeer tevreden!

16 augustus 2023

💯💯💯

Een lieve meid met een hart voor de zaak die het belang van de klant voorop stelt. Ze verzendt supersnel en haar productkwaliteit is erg goed. Na een paar jaar is het product nog steeds niet verkleurd of beschadigd. Een absolute aanrader!!

22 januari 2023

Super!

Meerdere keren wat besteld en elke keer top!
Mooie sieraden, snelle levering en fijne communicatie.

16 juli 2022

Top service!

Mega snelle levering, ik had met spoed een cadeau nodig. Alles was super mooi verpakt en de kwaliteit is top!

20 april 2023