Bedrijfsgegevens

2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super resultater efter bikefit

Har været hos Henrik flere gange for selv at få et bikefit og desuden for at få bikefit til min datter. I mit tilfælde gjorde det underværker for min komfort/position på cyklen efter en rygoperation og dropfod - jeg kan køre længere og træde lidt hårdere end jeg havde turdet håbe på. For min datter, som kører cykelløb, har det hver gang øget hendes komfort på cyklen og løst småproblemer ift. ryg og knæ. Henrik har været imødekommende, omhyggelig og meget generøs når det kom til at svare grundigt på alle vores mange spørgsmål. Stemningen har været uformel og afslappet, mens resultaterne so far har været lige det vi kom efter. De varmeste anbefalinger herfra!

15 juni 2022

Ghosted

Jeg var til bikefit 14. Decemeber 2021, da jeg har haft problemer med saddel-sår og syntes at jeg havde prøvet at eksperimentere en del selv.
Selve bikefittet gik fint, på briksen kan det konstateres at min ene side af hosten er højere end den anden når jeg ligger på briksen. Der var dog ikke rigtig noget på min cykel som skulle justeres, så vi prøvede hovedsageligt bare en håndfuld forskellige sadler, hvor jeg ikke rigtig kunne finde komfort på nogle af dem.
Da tiden var ved at være gået, så mindede Henrik mig om at jeg jo også havde siddet længe på cyklen og at der nok ville en mangel på komfort helt naturligt pga. dette. Jeg købte derfor den saddel som der havde været bedst held med. Henrik havde anbefalet nogle cykelshorts som jeg derfor også besluttede mig for at købe, og jeg skrev til ham for at få genfortalt modellen så jeg bestilte den rigtige, hvilket han var så venlig at svare på d. 17. December. D. 20. December spørger jeg så om jeg kan få en kvittering for mit bikefit, som han ville sende på mail, samt en rapport med udmålinger på min cykel og hvad der eller skal være i sådan en rapport, men her bliver jeg så ghosted.
Siden da har jeg forsøgt at sende en månedlig mail med en reminder om at jeg gerne vil have kvittering og rapport, men der er ingen respons. Der er gået over et halvt år nu, og jeg har brugt ca. 5.000 kroner på bikefit, saddel og cykelbuks, og jeg døjer stadig med de samme problemer, og jeg er frustreret over ikke at kunne få fat i manden.

Jeg kan ikke anbefale at man anvender bikelab.dk. Andre vil måske have en god oplevelse, men jeg hører desværre ikke til denne gruppe af mennesker.

6 juni 2022

Vender ikke tilbage

Var til bikefit den 8. september hos Henrik- Den del var for så vidt nogenlunde. Min cykel blev opmålt og jeg skulle have et skema med cyklens mål. Henrik ville sende den på mail.... jeg har nu sendt 15 SMS. 10 Email, samt riget ca 25 gange. Stadig intet modtaget.
Det er useriøst.

21 oktober 2021
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Var til bike fit den 25/5 hos Henrik…

Var til bike fit den 25/5 hos Henrik ved bike lab.
Til og starte med kommer Henrik 5 minutter forsent og da han er cyklet der ned i butikken skal han så lige have et bad inden vi går i gang. 😒
Screening af mig forløber fin han konstatere jeg har noget indad rotation i mine ankler. Så han syntes jeg skal have et par såler i mine sko.
Så sidder jeg på cyklen og han forklare at mine side flader i måsen ikke passer til min sadle og vi bytter den ud med en specialized sadel havde ellers haft en snak med ham om jeg gerne ville holde min cykel så italiensk så muligt men fair nok 999 for en sadel.

Efter bikefittet går jeg hjem og slå min nye sadle op den står til 600 på nettet uden noget vidre søgen🤔

Jeg tager en træningstur på min cykel og for ondt i mine knære 😒
Weekenden efter skal jeg cykle fjorden rundt et cykel løb ved rinkøbing når at cykle 15km og min sadle nye sadle jeg har har købt og monteret af Henrik rasler løs😒

Henrik For et par mails om disse ting han tilbyder og kikke på mine knære men takker jeg nej til for havde ikke lyst til flere gætterier med min krop og påføre den flere skader. Henrik svare i så fald vil han ikke fakturer mig og han ville sende mine mål dagen efter
De er ikke kommet i nu.

Så overordnet syntes jeg det er:
Fup og en nem måde og lokke penge fra folk på som går op i deres sport.

16 juni 2018

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.