Bikeman Harley - Davidson Helsingborg Reviews 18

4,0

Bedrijfsgegevens

1. Harley Davidson-dealer

Geschreven door het bedrijf

Auktoriserad Harley-Davidson återförsäljare i Helsingborg. Vi erbjuder leverans av motorcyklar över hela Sverige. Snabb, smidig och förmånlig finansiering via Santander. Stora fräscha lokaler på hela 1550 kvm med motorcyklar inklusive en toppmodern verkstad med den absolut senaste tekniken från Harley-Davidson och fler världsledande leverantörer.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tänk att få sin Harley upphämtad och…

Tänk att få sin Harley upphämtad och lämnad efter service. Inget strul med att fixa släp eller skåpbil själv. Och nu är min Harley klar för årets äventyr . Tack Daniel för trevligt bemötande⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

26 februari 2026

Upplevelse!!!

Som någon anna var inne på, i kalla januari köpte jag en helt ny HD här. Efter många vändor hos olika handlare känns det riktigt tryggt att komma till kunniga säljare som inte är ute efter att göra snabba och slentrian affärer.

Verkligen HD känsla!! Fantastisk atmosfär för oss som älskar motorcyklar!

3 februari 2026

Very nice shop

Very nice shop, worth a visit if you’re passing by. Incredible stock of HD.

13 november 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Här är det alltid sommarstämning

Här är det alltid sommarstämning, även när världen utanför kör november-mode. Alltid lika trevligt att kika in på en kopp kaffe och få lite hojfeeling – tack för det fina bemötandet!

28 oktober 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Att komma hit är en upplevelse!

Att komma hit är en upplevelse i sig – rena drömmen för oss som älskar Harley! 😍 Alltid fullt av fina hojar, doft av bensin och bra snack med det goa gänget - inbitna HD älskare.

17 september 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Över hundra dagars väntan.

Över hundra dagars väntan.
Jag blev påkörd i början av Juli och min motorcykel bärgades till Bikeman, den var helt orörd hundra dagar senare.
Verkstaden lyckades inte hitta delar under den tiden,de t.o.m frågade mej om någon bra leverantör.
Jag hämtade hem den nyss,har en lokal handlare som har alla delar så jag gör jobbet själv.
Bikeman har inte ens en mekaniker som klarar av att ekra upp ett hjul.

28 oktober 2025
Logo Bikeman Harley - Davidson Helsingborg

Antwoord van Bikeman Harley - Davidson Helsingborg

Hej, och tack för att du delade din upplevelse.
Din motorcykel bärgades till oss utan att vi fått förfrågan eller kunnat bekräfta att vi hade möjlighet att ta emot den. Under högsäsong var verkstaden fullbokad. Trots det försökte vi ändå hjälpa till. Tyvärr är din motorcykel över 30 år gammal och flera delar har utgått, vilket vi inte kan påverka.

Våra mekaniker är Harley-Davidson Master Technicians – den högsta kompetensen i branschen – och vi arbetar alltid med fokus på kvalitet och säkerhet. Vi tar endast emot arbeten vi vet att vi kan utföra på rätt sätt och med tillgång till godkända delar.

Vänliga hälsningar,
Teamet på Bikeman AB

Fantastiskt bra på allt!

Fantastiskt bra service oavsett om man köper kläder eller servar sin mc, verkligen toppklass rakt igenom, då jag bor i Örebro så nyttjade jag deras tjänst med att hämta/lämna och det fungerade hur bra som helst. Bäst på HD i Sverige!

3 april 2025
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Riktigt shysst service

Riktigt shysst service, fick nerslag på mitt inbyte men det kändes okej när säljaren tog med mig in till verkstaden och faktiskt visade vad de behövde åtgärda!

10 september 2024

Verkstaden på Bikeman

Stort tack för snabb hjälp när "Kingen" drabbades av ett elfel. Väldigt trevligt bemötande och kunnig personal. Jag kan varmt rekommendera Bikeman!

29 augustus 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Obefintlig kundservice hos Bikeman!

Köpte en relativt dyr MC här. Fick vänta i två timmar medan man letade fel på mitt inbyte (”Vi har hittat repor på stödet…).
Efter hemkomst upptäcker jag en dold plåtskada. När jag talar med Bikemans personal (säljare och verkstad) får jag svaret: ”Det där kan du ha orsakat själv, ingenting som vi åtgärdar” (!).
Vidare behövde jag ha styret justerat något (fyra skruvar); detta ville de heller inte befatta sig med: ”Då får du boka en tid hos verkstan och betala det själv”.

Bikeman har blivit för stora för sitt eget bästa. Kundservicen är obefintlig - efter köpet får du klara dig själv.
-Jag undviker Bikeman i fortsättningen!

29 mei 2024

Sveriges Harley Mecka!!

Tack för en kanon affär och en bra service, jag kommer definitivt att köpa fler hojar av er! Jag kan varmt rekommendera alla att besöka Bikeman!
Absolut Sveriges Harley Mecka!

2 juli 2024

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.