Tänk att få sin Harley upphämtad och…
Tänk att få sin Harley upphämtad och lämnad efter service. Inget strul med att fixa släp eller skåpbil själv. Och nu är min Harley klar för årets äventyr . Tack Daniel för trevligt bemötande⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Auktoriserad Harley-Davidson återförsäljare i Helsingborg. Vi erbjuder leverans av motorcyklar över hela Sverige. Snabb, smidig och förmånlig finansiering via Santander. Stora fräscha lokaler på hela 1550 kvm med motorcyklar inklusive en toppmodern verkstad med den absolut senaste tekniken från Harley-Davidson och fler världsledande leverantörer.
Kroppavägen 40, 25355 , Mörarp, Zweden
Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord
Som någon anna var inne på, i kalla januari köpte jag en helt ny HD här. Efter många vändor hos olika handlare känns det riktigt tryggt att komma till kunniga säljare som inte är ute efter att göra snabba och slentrian affärer.
Verkligen HD känsla!! Fantastisk atmosfär för oss som älskar motorcyklar!
Very nice shop, worth a visit if you’re passing by. Incredible stock of HD.
Här är det alltid sommarstämning, även när världen utanför kör november-mode. Alltid lika trevligt att kika in på en kopp kaffe och få lite hojfeeling – tack för det fina bemötandet!
Att komma hit är en upplevelse i sig – rena drömmen för oss som älskar Harley! 😍 Alltid fullt av fina hojar, doft av bensin och bra snack med det goa gänget - inbitna HD älskare.
Kan ju tydligen inte laga en krockade hoj.
Över hundra dagars väntan.
Jag blev påkörd i början av Juli och min motorcykel bärgades till Bikeman, den var helt orörd hundra dagar senare.
Verkstaden lyckades inte hitta delar under den tiden,de t.o.m frågade mej om någon bra leverantör.
Jag hämtade hem den nyss,har en lokal handlare som har alla delar så jag gör jobbet själv.
Bikeman har inte ens en mekaniker som klarar av att ekra upp ett hjul.

Antwoord van Bikeman Harley - Davidson Helsingborg
Har uppdaterat min 2022 Breakout med steg 4 samt bytt skärm och lite annat. Allt har fungerat super. Kalas bra service före, under och efter arbetet.
Fantastiskt bra service oavsett om man köper kläder eller servar sin mc, verkligen toppklass rakt igenom, då jag bor i Örebro så nyttjade jag deras tjänst med att hämta/lämna och det fungerade hur bra som helst. Bäst på HD i Sverige!
Trevlig och kunnig personal. Riktigt coola hojar!
Riktigt shysst service, fick nerslag på mitt inbyte men det kändes okej när säljaren tog med mig in till verkstaden och faktiskt visade vad de behövde åtgärda!
Stort tack för snabb hjälp när "Kingen" drabbades av ett elfel. Väldigt trevligt bemötande och kunnig personal. Jag kan varmt rekommendera Bikeman!
Fantastiskt BRA service av kunnig och trevlig personal, och ett väl utfört arbete i verkstaden ! Tack 🙏🏍️🌞
Har absolut inget att klaga på, bra jobbat! På återseende.
Köpte en relativt dyr MC här. Fick vänta i två timmar medan man letade fel på mitt inbyte (”Vi har hittat repor på stödet…).
Efter hemkomst upptäcker jag en dold plåtskada. När jag talar med Bikemans personal (säljare och verkstad) får jag svaret: ”Det där kan du ha orsakat själv, ingenting som vi åtgärdar” (!).
Vidare behövde jag ha styret justerat något (fyra skruvar); detta ville de heller inte befatta sig med: ”Då får du boka en tid hos verkstan och betala det själv”.
Bikeman har blivit för stora för sitt eget bästa. Kundservicen är obefintlig - efter köpet får du klara dig själv.
-Jag undviker Bikeman i fortsättningen!
Tack för en kanon affär och en bra service, jag kommer definitivt att köpa fler hojar av er! Jag kan varmt rekommendera alla att besöka Bikeman!
Absolut Sveriges Harley Mecka!
Lees meer over geverifieerde reviews.