Absolut bästa kund supporten någonsin. Bikeshop tar sig tid att hjälpa mig som kund och dom svarar på alla mina frågor & funderingar och dom gör verkligen allt för att jag som kund ska veta vad jag b... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Tycker det är lite jobbigt att man måste köpa en sak för fullpris för att få begära prismatching. Vad händer om de inte godkänner prismatchingen? Avbryts ordern direkt eller måste man betala fullprise... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jag har skicka tillbaks ett par värmestrumpor pga en reklamation,och det har tagit ca 2v o det händer inget o man mailar typ med en robot ibland o ibland med en person? o dom verkar inte ha koll... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
✓Cyklar, delar och kläder ✓Alltid bra priser ✓Snabb leverans ✓Stort urval ✓Välkända varumärken ✓Expertis ✓Fri frakt tillgänglig
Contactgegevens
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 66% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
The best place to shop for your bike
The best place to shop for your bike. Fast, efficiant and most important very proffesional and supportive.
My new place to shop
Bra pris och betalnings möjligheter och…
Bra pris och betalnings möjligheter och gratis frakt
Köper ofta hos Bikeshop och alltid nöjd…
Köper ofta hos Bikeshop och alltid nöjd med dem
Good buy experience, reliable
Not the first time I've bought from Bikeshop. The description and prices of products are accurate. Easy purchase and sometimes good deals make me come back.
Trustpilot ledde mig till bra webshop
Så långt allt bra!
Easy and efficient
Keeps details about your profile so can easily buy items in two clicks
Leveranstid med Postnord från Bikeshop.se
Bikeshop var mycket snabba att skicka och hjälpsamma innan och när jag lagt min order 5 stjärnor där ! Ordern emottogs av Postnord 2025-01-09.Nu först efter 8 dagar så har förhoppningsvis PostNord levererat min försändelse till mitt ombud. PostNord har haft problem med en sorteringsmaskin i Luleå. Men inte ett ljud om det utan man har sagt att man inte haft en aning om var eller när min försändelse levereras när jag kontaktade dom. Så 0 stjärnor till PostNord!
Förväntad leveranstid
Snabbt och enkelt med ifyllande av levadresser och betalningsalternativ.
Hittade dock ingen info om förväntad leveranstid.
Snabbt och enkelt att beställa
Det vart problem med beställningen men…
Det vart problem med beställningen men bikeshop löste det jättebra. 😊
Smidig shop
Smidig shop, bra med produkter och bra priser, bra frakter
Omöjligt att få kontakt med…
Omöjligt att få kontakt med kundservice, försöker returnera ett köp som jag betalt för men får inte kontakt i bolaget. Helt oseriöst!

Antwoord van Bikeshop
Tyvärr negativ upplevelse av detta…
Tyvärr negativ upplevelse av detta företag. Retur mottogs för 5-6 dagar sedan (enligt deras kundtjänst) men fortfarande ingen återbetalning. Tar lång tid att få svar från dem, dålig kundservice. Nä, nästa gång blir det köp från annan butik
Fort och lätt
So far so good
Det här omdömet ges precis efter att jag har tryckt iväg min beställning.
Jag är alltid lite orolig när jag handlar på nätet. Jag hade varit mindre orolig om ni hade haft klarna. Nu återstår att se om jag får varan, om paketet är helt, om varan motsvarar förväntningarna samt om jag behöver ha kontakt med någon på företaget.
Jag hade en länk från en önskelista så jag har inte surfat runt på hemsidan. Själva beställningen gick bra.
Fruktasvärt oprofessionella
Fruktasvärt oprofessionella. De har skickat begagnade grejer till mig. Där dessutom den tidigare kundens reklammation fanns med. Jag har fortsatt inte fått några pengar för detta.
Jag har returnerat produkten. Jag fick själv betala för frakten för ni kunde inte bistå med korrekta retursedlar.
Jag har nu fått tillbaka mitt returnerade rekade paket för Bikeshop har nekat att ta emot mitt paket.
På onsdag 11/12 kommer jag att skicka samtlig dokumentation till ARN om inte jag har fått pengar för strumpor och porto.
Vill ni ha tillbaka de begagnade strumporna skicakr ni en korrekt retursedel som inte kostar mig något.

Antwoord van Bikeshop
Var stora problem med att lägga ordern…
Var stora problem med att lägga ordern i kassan och komma in på betalnings delen hos Svea. Gick till slut efter flera timmar och många försök. Förhoppningsvis var detta ett tillfälligt problem. Själva ordern fungerade bra till varukorgen.
Dit is Trustpilot