Enkele weken geleden een Cube damesfiets gekocht en werd perfect op tijd geleverd .... maar met een lichte schade aan een kuststof deel. Een vervangsonderdeel werd onder garantie opgestuurd en de plaa... Toon meer

Gravelbike gekocht. Prima prijs/kwaliteitverhouding. Kwam in een grote doos, goed beschermd. Eenvoudig te monteren. Enige minpuntjes: - antwoord van een paar vragen duurde een week - derailleur en... Toon meer

Mijn eerste paar schoenen die ik bestelde zijn zoekgeraakt. Na een paar weken en een vijftal mailtjes kreeg ik mijn geld terug, inclusief een extra vergoeding te besteden bij een nieuwe bestelling. Mi... Toon meer

Prima acties voor sportschoenen etc. verder niets mis met de webshop. Alleen de bezorging is echt bagger. Na 4 dagen niets gehoord te hebben uiteindelijk een mail gehad dat door "zogenaamde hoge best... Toon meer

1. Fietsenwinkel
  2. Fietsaccessoirewinkel

Van fietsen bestaan er ondertussen vele verschillende merken voor verschillende gebruiksdoelen. In onze webshop vind je gunstig geprijsde fietsen, accessoires en fietsonderdelen van maar liefst 500 top fietsmerken Cube fietsen voor dagelijks gebruik en sport Kinderfietsen van Puky Schwalbe en Continental fietsbanden Fietshelmen van Giro, Bell of Kast Fietsschoenen en fietsonderdelen van Shimano Ook voor fietskleding ben je bij fietsspecialist Bikester aan het juiste adres om de beste merken te vinden. We hebben onder ander kleding van VAUDE, Pearl iZumi en The North Face in het assortiment. En voor diegenen met een lager budget hebben we hoogwaardige alternatieven zoals Ortler toerfietsen, Axant fietskleding of Red Cycling Products fietsaccessoires.

3,5

Gemiddeld

4K reviews

Gravelbike gekocht (Serious Gravix GRX Pro XXL)

- antwoord van een paar vragen duurde een week
- derailleur en remkabels zijn aan de lange kant en kwamen tegen mijn been bij staand fietsen. Met tie wrapje opgelost
- derailleur stond net niet perfect afgesteld, ging mis bij steile helling. Prima zelf bij te stellen.

17 augustus 2023

Garantie op een ketting?

Heb 1000 km met een nieuwe E bike gereden, rijd prima.
Beurt gehad na 8oo km en nu door de ketting heengetrapt?
Moeilijk bereikbaar en via de mail bereikbaar?
Ben benieuwd of dit onder de garantie valt en de kosten van een nieuwe ketting en reparatie worden vergoed.

4 september 2023

Oplichters,

Oplichters,

Had een stuk voor 25 € besteld en betaald. Na een week wachten een mail in spam-inbox gehad dat stuk niet meer in voorraad is. Terugbetaling zou volgen. 12 dagen hierna nog steeds geen terugbetaling ontvangen.

Nadat ik toen nog eens gemaild had als reminder kreeg ik zelfs geen respons meer. Nogmaals 2 weken later heb gemaild dat ik dit maar op trustpilot zal melden, waarna ik een dag later nog een mail terug krijg dat ze het dossier overmaken naar de afdeling accounting. Hierna weer hetzelfde verhaal en niets meer gehoord.

Ze verkopen zaken die ze niet hebben en betalen niet terug, houden u gewoon aan het lijntje, en je kan ze overigens niet telefonisch bereiken. Tja, noem uw webshop dan fraudster ipv bikester.

20 juli 2023

Kona dr Dew

In summersale fiets gekocht met 38% korting. Levering via bikester ging supersnel alleen maakte UPS een sorteerfout waardoor bezorging 1 dag later uitviel maar verder prima en keurig verpakt. Zelf met uitgebreide handleiding en geleverd gereedschap eenvoudig opgebouwd. Mijn versnellingen waren top afgesteld. Er zat nog bel en verlichting bij geleverd en het gereedschap is ook handig voor onderweg.Eerste internet fietsaankoop, zeer scherpe prijs, prima aflevering en ondersteuning en ja hij fiets ook nog eens heerlijk! Dik tevreden

1 september 2023

Prima geholpen

Prima geholpen door Mohammed. Ik wist niet precies welk onderdeel ik nodig had, de klantendienst heeft voor mij uitgezocht. Respons tijd kon beter maar voor het wachten kreeg ik gratis verzendingskosten aangeboden.
Heel tevreden met de aangeboden hulp.

28 augustus 2023

Perfect!

Bikester verkochten nog een shirt wat ik graag had willen hebben. Het was de laatste in mijn maat, voor het eerst bij hen besteld. Alles ging gemakkelijk en snel, ik had het shirt binnen 4 dagen in huis. Perfecte transactie!

25 augustus 2023

Goede garantie

Krijg nieuwe binnenband in de garantie.
1e band klapte na 1 dag.
Gemeldbij bikester en direct een nieuwe toegestuurd gekregen. Gratis.
Prima service.

15 augustus 2023

Elektrische fiets gekocht bij Bikester…

Elektrische fiets gekocht bij Bikester ( 1.4k euri) en na 3 mnd, met nog geen 200 km gefietst, trapt de fiets door.
Bikester geeft aan slijtage 🙃 en derhalve geen garantie - kosten 230 euro voor reparatie.
Laatste keer dat ik wat koop bij Bikester

10 augustus 2023