Biketag konkurs
Fedt har lige fået biketag på datterens cykel for så at finde ud af at de er gået konkurs det siger de på deres telefonsvare øv altså så derfor kun en stjerne herfra
Internationalt cykel-ejerskabsregister, med udelukkende verificerede informationer. Undgå cykeltyveri med et "BikeTag", som er en nummerplade til din cykel, der sammen med 3 striber indgraveret på sadelrørets venstre side, gør din cykel uinteressant for tyven. Nummerpladen sælges og påsættes KUN af autoriserede forhandlere (ca. 200 cykelbutikker placeret over hele landet). Alle informationer om cyklen indtastes af forhandleren, hvorefter ejerskabet verificeres med MitID.
Søndre Fasanvej 61, 2000, Frederiksberg, Denemarken
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Nemt og få på hos cykelhandler, havde problemer med android app så vi skrev til biketag og fik hurtigt hjælp
Efter 3 reklamationer på mit biketag hos Fribikeshop Ballerup som først ikke havde aktiveret chip, dernæst registreret et forkert cykelmærke i app som de ikke kunne finde ud af at ændre, blev jeg af Fribikeshop Ballerup bedt om selv at kontakte Biketag for at få hjælp til at rette fejlen.
Heldigvis er Biketag en seriøs virksomhed med en fremragende kundeservice. Til trods for at det i princippet hverken var Biketags skyld eller ansvar at Fribikeshop har kvajet sig, så mødte Svend fra Biketag op på min adresse og skiftede biketag på min cykel således at det nu virker.
Tak for hjælpen Biketag.