Je wordt er netjes en kundig geholpen en nemen alle tijd voor je niets wordt je opgedrongen. Bike Totaal Broeksema is een top team. Heb er een Batavus finez elektrische fiets gekocht deze werd netj... Toon meer
Wij zijn ontzettend goed geholpen bij Bike Totaal Broeksema tijdens het uitzoeken van een Urban Arrow Bakfiets. Vanaf het eerste moment merkten we dat Joost veel kennis en ervaring heeft. Hij nam ui... Toon meer
Online afspraak gemaakt voor servicebeurt van electr fiets. Fiets gebracht, er wordt geinformeerd naar aandachtspunten, en krijg een electr leenfiets mee. Keurig. Krijg n belletje omdat kosten iets... Toon meer
Ik zocht een tweedehandse fiets om boodschappen te doen, om zo minder de auto te gebruiken en mijn conditie wat te verbeteren. Bike Total Broeksema had 3 tweede hands damesfietsen staan, ze zagen er a... Toon meer
Wethouder Gerbertstraat, 4, 7543 AX, Enschede, Overijssel, Nederland
Vraagt klanten om een review
Goede service . Vriendelijk personeel.

Mijn slot haperde.
Was er 15 minuten mee aan het prutsen.
Kon mijn fiets achterlaten zonder afspraak.
En kreeg een leenfiets mee.
Kreeg een telefoontje dat er een nieuw slot op moest.
En 2 dagen later was het opgelost.
Heel fijn...

Antwoord van Bike Totaal - Broeksema
Bike Totaal Broeksema is een top team.
Heb er een Batavus finez elektrische fiets gekocht deze werd netjes afgeleverd en alles werd goed uitgelegd.
Voor mij is deze fietsenzaak een echte aanrader.

Antwoord van Bike Totaal - Broeksema
Prima ervaring we zijn al jaren klant.
Goede service en er was een leenfiets beschikbaar zonder dat we dat hadden aangegeven.

Antwoord van Bike Totaal - Broeksema
Goede advisering, prettige sfeer. Alles top in orde bij aflevering van de fiets.

Antwoord van Bike Totaal - Broeksema
Zeer correct geholpen vroeg aan Joost van mijn vriendin zijn dochter heeft een fiets te koop een trek waarvan ik als andwoord kreeg dat ik even met de fiets langs zou komen voor een eerlijk bod niet zo als bij andere fietsen zaken van dat geven we er voor chapoo

Antwoord van Bike Totaal - Broeksema
1. Je wordt altijd uiterst vriendelijk en adequaat geholpen.
2. De medewerkers nemen de tijd voor je.
3. De werkzaamheden worden altijd goed uitgevoerd en je fiets krijg je na een onderhoudsbeurt als nieuw terug.
4. En je krijgt een sms wanneer je fiets weer klaar staat en wat de kosten zijn.
Kortom, top!

Antwoord van Bike Totaal - Broeksema
Fijn geholpen , goede sevice nemen alle tijd voor juiste keuze , en kon 2 dagen later mijn nieuwe fiets al ophalen .
Zeer tervreden !!!!
Het zou jullie sieren als je voor een oude dame van 80 even bij haar fietsverzekering informeert of het defecte slot (door poging tot diefstal) onder haar verzekering valt. Nu kreeg ze te horen voor deze vraag een email naar de verzekering te sturen.....jammer, verder is ze prima geholpen.

Antwoord van Bike Totaal - Broeksema
Per mail een afspraak gemaakt omdat mijn display aangaf dat het tijd was voor een servicebeurt
Fiets werkt weer naar behoren en ik werd netjes gebeld omdat er meer kosten bij kwamen
Daarna kreeg ik netjes bericht dat die klaar was en ik kon vooraf betalen
De service als heel fijn ervaren