Vakkundig geholpen en goede uitleg over de diverse e-bikes. Konden op verschillende fietsen een proefrit maken. Daardoor een goede beslissing kunnen nemen en een nieuwe e-bike hier gekocht.
De klant is koning! Uitstekende service en informatie om een verantwoorde keuze te maken. Vriendelijk personeel die echt de tijd voor je nemen. Onze fietsen worden thuisbezorgd, buiten Dordrecht ove... Toon meer
Werd gelijk geholpen door een vriendelijk man hij legde goed uit, luisterde ook wat mijn wensen waren en naar mijn vragen. Gaf zijn eigen mening wat fijn was. Was snel klaar met kopen en na een ha... Toon meer
Ze geven super veel informatie en uitleg bij mijn nieuwe fiets. Ik mocht ook een proefrit maken. Ik heb de fiets gelïjk gekocht met een nieuwe fietstas erbij. De volgende dag kon ik hem gelijk al oph... Toon meer
Admiraalsplein, 2, 3317 BA, Dordrecht, Zuid-Holland, Nederland
Vraagt klanten om een review
Er is geen vooraf overleg geweest welk e-mail adres gebruikt moest worden, gegevens kwamen bij familie terecht, waardoor wij geen Tracefy account konden aanmaken.
Volgens mij mogen zonder mijn toestemming (zie AVG) niet zomaar bankgegevens aan derden doorgegeven worden (ook omdat hier verkeerde gegevens zijn doorgegeven en de verzekering dus zakelijk werd afgeschreven).
Verder zat er bij één e-bike geen gebruiksaanwijzing.

Antwoord van Bike Totaal - Isendoorn
Uitstekende service. Duidelijk, klantvriendelijk, geduld. Alle ingrediënten om dus een fiets te verkopen

Antwoord van Bike Totaal - Isendoorn
Aardig personeel met goede kennis. Goed advies gekregen en heel blij met mijn nieuwe fiets.
Enige minpunt is dat in eerste instantie de verkeerde fiets is besteld. Dat leidde tot een vreemde discussie wat ik niet zo fijn vond. Een week later was de juiste fiets geleverd dus ook weer keurig opgelost.
De verkoper gaf voldoende uitleg over het aanbod van ebike’s
Vriendelijk, behulpzaam, top service. Verkoper luisterde goed wat mijn wensen waren en geeft ook goed advies.
Een periodieke onderhoudsbeurt, een nieuwe zadel en zadelstrop.
Persoonlijke aandacht, prettig geholpen.
Goede productkennis en dat ook weten te vertalen naar de wens en behoefte van de klant.
Komen afspraken na.
Toegankelijk, qua locatie maar ook bereikbaar per telefoon.
Werd uitstekend geholpen en er werd ook mee gedacht
Supergoede hulp bij het uitkiezen van een fiets en vervolgens de bestelling en levering. Echt topservice! Heel vriendelijk personeel.