Vriendelijke bejegening en altijd serieus genomen. Werken aan de klacht totdat deze echt verholpen is. Goede monteurs met goede technische kennis en vaardigheden. Vragen die spelen worden met colle... Toon meer
heb een fiets online besteld die bij Kemps werd afgeleverd. Omdat ik met vakantie ging is mijn fiets na een belletje met voorrang afgeleverd en kon ik hem dezelfde dag nog ophalen. Omdat ik eigenlijk... Toon meer
Probleem met niet werkende rem was nog niet opgelost toen ik 2 dgn later terug kwam met prima leenfiets. Was ook niet ingepland door drukte maar hebben rem gelijk gerepareerd. Nu kan ik veilig met fie... Toon meer
Heel goede uitleg over verschil in e-bikes, afgestemd op mijn wensen. Altijd ontzettend goede service. Zeer vriendelijk personeel. Ben tig keer gewoon maar binnengelopen om te kijken en me te oriënter... Toon meer
Boschveldweg, 1, 5211 VG, 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant, Nederland
Vraagt klanten om een review
Alles afgehandeld door een vast contactpersoon en da is netjes en soepel verlopen.

Antwoord van Bike Totaal - Kemps
In de eerste plaats de goede fiets, die voldeed aan mijn verwachtingen, en twee: het geduld bij de mensen die mij van alles moesten uitleggen, ouwe man die snel vergeet of dingen niet snapt.
Pluim dus

Antwoord van Bike Totaal - Kemps
Goede uitleg gekregen over de verschillende mogelijkheden. Direct proefrit kunnen maken en daarna de bestelling geplaatst.

Antwoord van Bike Totaal - Kemps
Een heel drukke winkel omdat de service waarschijnlijk zeer goed is! Er is genoeg personeel aanwezig zodat wij snel geholpen werden met het afhandelen van onze serviceafspraak. Er werd goed naar de fiets gekeken en eerlijk advies gegeven over noodzakelijke vervangingen. Alles heel duidelijk en transparant over prijzen , alternatieven etc. Eens sms later op de dag dat onze fiets klaar was en later via de mail een duidelijke gespecificeerde factuur. Het kan niet beter.. onze volgende fiets gaan we hier aanschaffen!

Antwoord van Bike Totaal - Kemps
Hele goede sfeer, ik ben in een vervelende situatie ontzettend geholpen door de medewerkers van Kemps.

Antwoord van Bike Totaal - Kemps
Wauw, wat een gigantisch aanbod. Met de juiste uitleg en vragen werd de keuze beperkter. En uiteindelijk de juiste fiets gevonden. Heel erg blij mee. Een mooie aanbieding, goede service en zeer klantvriendelijk.
Zeker een aanrader

Antwoord van Bike Totaal - Kemps
Goede communicatie en goede service. Personeel is behulpzaam en vriendelijk en geeft goed advies.

Antwoord van Bike Totaal - Kemps
Iet besteld en na 4 dagen zelf contact opgenomen …. Vond het vreemd dat de verkoper mij vertelde dat de bestelling binnen was , en dat er geen e-mail was verzonden …. Nogmaals een rare toestand ….

Antwoord van Bike Totaal - Kemps
ik ben altijd tevreden over de fietsenmakerij Kemps. vriendelijk en deskundig personeel. men denkt met je mee en ze staan open voor mogelijkheden.

Antwoord van Bike Totaal - Kemps
Duidelijke informatie bij uitzoeken van de E-bike op basis van mijn wensen, rustig de tijd voor me nemend. Bij ophalen van de fiets alle aandacht voor uitleg en beantwoorden van mijn vragen. Een dag later werd direct actie ondernomen om probleem met een sleutel op te lossen.

Antwoord van Bike Totaal - Kemps
Aflevering controle van fiets was slecht.
Moest volgende dag al terug achterwiel zat er scheef in.
Goede en snelle service bij aanschaf van nieuwe fiets.

Antwoord van Bike Totaal - Kemps
Super goed geholpen en erg vriendelijke werknemers!

Antwoord van Bike Totaal - Kemps
Ondanks de drukte toch op korte termijn tijd gemaakt voor een spoedreparatie. En die is prima uitgevoerd! Het kost wat, maar dan heb je ook wat…..

Antwoord van Bike Totaal - Kemps
Fijne fietsenwinkel met goed advies, meedenken en paraat als.je hulp nodig hebt.