Beste team van Bike Totaal Ridder, Ik ben erg tevreden over de klantvriendelijkheid en service in jullie winkel. Zodra een klant binnenkomt, staan de medewerkers klaar om vriendelijk te helpen en... Toon meer
Prima geholpen. Andere kleuren helm voor mij besteld zodat ik vrijblijvend kon kiezen.
Goed advies en servicebij de aankoop van twee heren fietsen en bij het opknappen van een bestaande fiets. Snelheid, goede prijs en komen afspraken na.
Groenestraat, 44-46, 3861 CN, Nijkerk, Gelderland, Nederland
Vraagt klanten om een review

Antwoord van Bike Totaal - Ridder
De mensen maken het bedrijf. Snelle top service, zelfs op zaterdagmiddag!

Antwoord van Bike Totaal - Ridder
De mensen maken het mooie bedrijf, snelle en goede service!

Antwoord van Bike Totaal - Ridder
Ik heb nog steeds niet de goede stand voor mijn stuur. Vind dat met deze op/aanmerkingen meer mee gedaan moet worden. Verder 100% tevreden.

Antwoord van Bike Totaal - Ridder
We wilden beide graag nog een spiegel op onze, ook bij hen gekochte, Koga e-bikes en reden even langs en we werden direct weer goed en vlot geholpen, niks van maak maar een afspraak, maar zet ze maar binnen... doen we dat gelijk even. Super toch? Heerlijk gemoedelijk en super klantvriendelijk! 👍

Altijd netjes afgeleverd
Service prima en mee denkend

Antwoord van Bike Totaal - Ridder
Begrepen wat de vraag van ons was. Daar goed en adequaat op gereageerd. Offerte gemaakt en na onze keuze gedaan wat wij afgesproken hadden.
Zijn zeer tevreden over het bedrijf.
Beste team van Bike Totaal Ridder,
Ik ben erg tevreden over de klantvriendelijkheid en service in jullie winkel. Zodra een klant binnenkomt, staan de medewerkers klaar om vriendelijk te helpen en advies te geven. Het hele team doet zijn best om klanten goed te ontvangen en te helpen. Daardoor voelen klanten zich welkom en gaan zij tevreden en blij de winkel uit.
Bedankt voor de goede service en de prettige ervaring.