Bike Center Woerden was net terug van vakantie en pakte mijne gevraagde reparatie onmiddelijk op om zorg te dragen dat wij zondag as met een in orde zijnde fiets kunnen vertrekken. Toffe actie!
Goede service, veel vakkennis en fijne medewerkers. Zij nemen alle tijd voor je en je kunt met alle fietsen proefritten maken. Ik heb een mooie fiets gekocht (Cube) waarvan het zadel te hard was, daar... Toon meer
Altijd goede ervaring bij BikeTotaal Woerden. Vandaar dat we ondanks verhuizing naar Leiden besloten om twee nieuwe elektrische fietsen in Woerden aan te schaffen. En alles top en tijdig geregeld.
4 weken geleden gebeld voor een reparatie aan een klapband. Eerlijk ik heb daar de fiets niet gekocht. Super aardige mensen, een mooie service geleverd. De volgende keer koop ik hier mijn fiets. Da... Toon meer
Molenvlietbrink, 246, 3448 HS, Woerden, Utrecht, Nederland
Vraagt klanten om een review
Zoals al heel veel jaren goede servies, eerlijk advies en betrokken medewerkers. Dus voor ons geen andere fietswinkel!!!!
Professioneel personeel, weten waar ze het over hebben, denken mee geven goed advies en zijn servicegericht.
Door goed advies vooraf.
Bij aflevering volledig opgeladen accu.
Advies voor het eerste gebruik van de accu.
Ongevraagde korting leuke verassing was dat.
Dus reëele beoordeling gegeven.
2 fietsen prima onderhoud gegeven! Foutloze reparaties uitgevoerd. Deskundig personeel!
Goede uitleg en voorlichting, voldoende tijd, fietsen keurig thuis gebracht. En het zijn vooral erg aardige en behulpzame medewerkers. Als service werd ook nog een mankement aan mijn oude elektrische fiets verholpen, zodat deze naar onze zoon kan.
Ik ben goed geholpen door de verschillende medewerkers. Ze zijn vriendelijk, denken mee en geven goed advies. Ze zijn erg kundig. Ik zou Bike Totaal Woerden aan iedereen aanraden.
Heel goed geholpen bij het lease van mijn fiets. Alles werd duidelijk uitgelegd
Er is niets mis gegaan, maar ik had ook niets bijzonders. Ik ging voor een "lentebeurt".
Toen ik de rekening zag ( ruim 100 euro) vroeg ik wat men gedaan had. Het antwoord was nieuwe remblokjes en de hele fiets na gekeken.
Dat nakijken was ruim 80 euro en dat zou ik graag gespecificeerd zien. Want hele fiets nagekeken is nogal algemeen. ( en duur)

Antwoord van Bike Totaal - Woerden
Wij zijn zeer tevreden over Bike totaal in Woerden, Molenvliet. Altijd eerlijk advies en fijne humorvolle communicatie. Ze denken mee en kijken ook goed wat bij iemand past.
Ik ben heel fijn geholpen, zeker bij mijn eerste “pech”mekding
We zijn goed geholpen door Yousef en daarna is alles netjes verlopen
vakkundige en vriendelijke hulp en veel snellere aflevering van artikel dan verwacht, maar wel gehoopt.