Grym service och bra kommunikation! Hade beställt en cykel till grabben i födelsedagspresent och råkade klicka att den skulle hämtas i butik i Falun, men Jonas uppmärksammade att jag bodde i Göteborg... Toon meer
Jag har haft många frågor och har behövt en hel del rådgivning, och personalen har verkligen varit väldigt tillmötesgående, både via mejl och telefon. Jag köpte min cykel här, och efter det pr... Toon meer
Beställde däck för några dagar sedan och började undra vart de var, letade i mailen (som jag inte kollat) hittade 2 mail.. en bekräftelse och ett personligt mail med att jag valt hämtas, men d... Toon meer
Troligen dom med servicedrivna individer jag någonsin stött på. Fick en skadad leverans (pga av fraktbolaget) och Simon och BikeTown-gänget levererar service från start till slut utan den minsta tveka... Toon meer
Biketown.se erbjuder cyklar och motorfordon, tillbehör och kläder från de största varumärkena på marknaden. Specialized, Yamaha, Shimano, Fox, Cannondale, Bianchi, Crescent, Monark är några av våra varumärken.
Roxnäsvägen 13, 791 44, Falun, Zweden
Är mycket nöjd med min crecent M10 va ett bra pris på den är super nöjd
Inga problem med köpet
Leveransen tog 18 dagar
Dhl är bra på skicka sms på leveransen är senare. Dhl skrev leverans den 14 och jag ändrade den dagen till de 15 det kostade mig 65 kr. Dhl ändra leverandagen hela tiden så domborde få böta ochså.
De leverar rätt produkter/tjänster till ett aggressivt pris. Du möter kompetent och trevlig personal, jag rekommenderar Biketown
Väldigt bra bemötande där butiken i Falun kontaktar mig då jag klickat i upphämtning istället för att paketet ska skickas. Butiken förstår att jag valt fel pga adress och skickar varan kostnadsfritt. Toppen service!
Jag är jättenöjd med kundbemötandet, servicen och min fina cykel.
14 dagar leveranstid, men det hade att göra med långsam leverans från tillverkaren. När väl Biketown hade fått cykeln gick det fort. Dock framgick det på hemsidan att cykeln fanns i lager.
Allt fint men utlovad leveranstid 1-2 dagar efter beställning hölls inte, trots samtal och önskan om prioritering av för att kunna använda cykeln på Påsksemestern? Tråkigt att det inte hörsammades och agerades på.
Jag beställde en elbil till min sons födelsedag, men efter över en månad har jag fortfarande inte fått den. Jag har försökt kontakta er cirka 10 gånger och fick bara svar en gång. När jag väl fick tag på någon lade personen på luren, och därefter hänvisades jag till telefonsvarare
Bra produkt till vettigt pris, dock lite lång leveranstid.

Antwoord van Biketown
Så tacksam att det gick att få punktering på elsparkcykeln lagat här. Inte billigt men lätt värt det.

Antwoord van Biketown
Jag hade lite svårt att betala. Det hade varit bättre att få betala med Klarna.