Bil Konsulenten Reviews

TrustScore 5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har for anden gang benyttet Bil Konsulenten til køb af bil i Tyskland. Begge gange, har Jan været en stor hjælp i forløbet med hans store viden om biler og processen. Meget fin og hurtig kommunika... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Anden tyske importbil med Jan fra Bil-konsulenten som rådgiver og hjælper. Endnu en gang kan jeg kun sige, at Jan er helt fantastisk. Hans service, viden og kompetence inden for feltet er helt i særkl... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super forløb, hvor Jan forhandlede med sælger og sørgede for papirarbejde og hjemtransport af en Caddy 4Motion fra Tyskland. Pga. at der stort set ikke er 4Motion Caddyer i DK, fik jeg meget variere... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig god oplevelse at importere bil igennem Bilkonsulenten. God behagelig dialog, når man ringer med spørgsmål samt fine vejledninger på mail der kommer løbende i takt med processen skrider fre... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Automarktplaats

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Find din luksusbil i Tyskland med kompetent hjælp og rådgivning fra bil-konsulenten.Vores kompetencer, købsforhandlinger, afgiftsberegning, autotransport.

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

21 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

SUPER god service

SUPER god service. ALT spillede max. Dejlig gennemskuelige prispolitik, der holder. Jan er en tålmodig mand, der altid svarer hurtigt på de mange spørgsmål/mails jeg sendte. Vi har brugt Jan`s service to gange nu, og det er ikke sidste gang vi beder om Jan`s hjælp til at importere bil fra D.

3 februari 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Første gang vi har prøvet at importere…

Første gang vi har prøvet at importere en bil fra udlandet og den hjælp vi fik fra Bil Konsulenten var virkelig alle pengene værd. Vi var oplyst og trygge igennem hele processen og vi kan kun varmt anbefale Jan og Bil Konsulenten
mvh
johnny

18 december 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En god, hurtig og tryg proces

Fra jeg tog kontakt til Jan og til jeg havde købt en bil/havde den hjemme, gik der kun lidt over en måned. Processen har været god og smidig, Jan har været utroligt hurtig til at besvare mails/opkald og har generelt gjort hele processen let samt tryg. En kæmpe anbefaling herfra!

10 december 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Første gang vi har importeret…

Det er første gang vi har importeret bil fra Tyskland. Vi fandt ud af at der kunne være penge at spare, men hvordan gør man nu det? Vi fandt frem til bil-konsulenten og skrev en mail en fredag eftermiddag. Samme eftermiddag svarede Jan og vi havde telefonmøde om lørdagen. Jan sagde at hvis vi selv har fundet nogle kandidater, så kunne han beregne vores pris på danske plader. Vi sendte ham nogle eksempler og mandag havde vi priserne, således vi havde en ide om hvad vores budget rakte til. Han forslog også en bil han selv havde fundet som opfyldte vores krav. Vi slog til og på under en uge havde vi skrevet under og overført penge til den tyske forhandler. Jan sørgede i vores tilfælde for hjemtransporten, som gik planmæssigt. Vi fik selv toldsynet bilen ved en synshald i vores by, hvor bilen også blev afleveret. Jan guidede os igennem hele forløbet fra start til vi stod med pladerne til vores nye bil. Vi følte os trygge under hele forløbet, da vi altid kunne komme i kontakt med Jan og blev guidet på bedste vis. Det er noget specielt at bestille en bil man ikke selv har kørt og set i virkeligheden, men den lever helt op til vores forventninger. Mange tak Jan for den gode oplevelse. Vi drøner nu rundt i vores 1 år gamle veludstyrede elbil, som vi med sikkerhed ikke kunne have købt lignende hos en dansk forhandler til samme pris😀

4 november 2024

Brugt Jan flere gange

Jan har tidligere hjulpet med at hente flere biler op fra Tyskland og har nu igen hjulpet med en ny bil.
Vi har igen været glade for hans hjælp og hurtige respons på telefon/mail.

Bilen er netop kommet til DK og allerede på plader dagen efter.

30 oktober 2024

Import

Brugte Jan til at importere bil fra Tyskland, som forløb ganske fint, trods vi var igennem en del biler og det forløb over flere måneder. Meget tilfreds. Jan overholder sine aftaler og man føler sig tryg ved hele processen.

22 oktober 2024

Vores bedste anbefaling

Vi kan på det varmeste anbefale Jans konsulentbistand. Vi har oplevet Jan som venlig, effektiv og ordentlig. Vi har købt en brugt ID.4 fra en tysk forhandler, og vi har ikke en finger at sætte på hverken bil eller forløbet med Jan. Fra vi valgte bilen til den stod i vores indkørsel, gik der ca. 2 ½ uge. Selvom det først føltes lidt angstprovokerende at købe en bil, som vi ikke havde set irl, føltes det alligevel trygt med Jans hjælp, og vi gjorde en rigtig god handel på bilen.

23 september 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk rådgivning og gennemskuelig overblik

Da den ønskede bil ikke var at finde i DK, begyndte jeg at spekulere i importering. Men da jeg ingen erfaring har med import, fandt jeg frem til Jan fra Bil-konsulenten og begyndte at undersøge det tyske marked.

Jeg startede med at læse alle de gode råd og fremgangsmetoden på hjemmesiden og fik også en uforpligtigende snak om processen.
Jeg fandt ret hurtigt den ønskede bil og fik afgift vurderet bilen gennem Bil-konsulenten. Herefter godkendte jeg og vi fik sat gang i selve handlen og transporten. Bil-konsulenten havde hele tiden styr på sælger, kontrakt, transport mm. og gjorde det meget gennemskueligt gennem mail og telefon så man hele tiden er opdateret.

Bilen ankom og jeg har været yderst tilfreds med både bil og rådgivning via Bil-konsulenten.

23 augustus 2024

Import af ID.7 i Tyskland

Vi ville hente en ID.7 i Tyskland og tog fat i Jan fra Bil Konsulenten for hjælp.
Jan guidede os hele vejen igennem fra søgning af bil, kontakt til den tyske forhandler, sikring at alt papirarbejde var i orden, hjælp med bestilling af importplader, og afslutningsvis til bilen var indregistreret i Danmark, undervejs havde vi både telefonisk kontakt og via mail, altid hurtigt og hjælpsomt svar.

26 augustus 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tak til Jan for en nøgtern og rutineret…

Tak til Jan for en nøgtern og rutineret indsats med import af min bil fra Sydtyskland.
Her er der ikke nogen overflødige floskler, blot den nødvendige saglige kommunikation.
Så hæng på og lyt godt efter hvad han skriver i mail korrespondancen.
Man skal ikke undre sig over manglende svar i indbakken på spørgsmål der alligevel rammer forbi skiven. Du får altid svar på det der er relevant. Travl mand der ikke spilder tiden.

8 juli 2024

Import fra Tyskland

Vi har tidligere brugt Jan fra bil-konsulenten ifm. import af en Audi Q4 fra Tyskland. Derfor var vi heller ikke i tvivl om, hvem der skulle hjælpe os med at hente en Skoda Enyaq hjem.

Jan er virkelig omhyggelig, og der findes ingen dumme spørgsmål. Alt forløb som det skulle, og Jan har begge gange været god til at holde os orienteret om, hvor vi var i processen.

Vores næste bil bliver formentlig også igennem Jan - Kunne vi have givet ham 6 stjerner, så havde vi gjort det👏

3 juni 2024

En super oplevelse

Jan er hurtig og yderst komepetent. Jeg fik hjælp til at hente en BMW IX3 hjem, og det var en super oplevelse. Klarhed og nemt samarbejde igennem hele processen, og endda rådgivning omkring bilmodeller. Største anbefaling

23 mei 2024

Bil hjem fra Tyskland

Jeg fik Jans hjælp til at hente en bil hjem fra Tyskland. Hele processen blev effektivt og professionelt håndteret, og Jan har igennem hele forløbet være meget hjælpsom og tålmodig.
Stor anbefaling herfra!

22 mei 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service og hurtig hjælp

Jeg har handlet bil i gennem Bilkonsulenten nogen gange, og jeg har altid fået en fantastisk service.
Jan kender markedet og har stor erfaring. jeg har altid fået god sparing og meget ærlig og tillidsfuld samarbejde.

6 mei 2024

Hurtig og super oplevelse

Jeg ønskede at få importeret en bil fra Tyskland. Jan var altid klar på tasterne og hjalp til når der var brug for det.
Hele processen var super nem og bilen blev leveret til den ønskede adresse.
Vil til enhver tid anbefale Jan og hans service!

29 april 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk og hurtig service.

Oprindeligt skrev jeg til Jan sent om aftenen, efter kl. 22 - han svarede på min henvendelse kl 23.
Det synes jeg beskriver samarbejdet med Jan meget godt.
Han svarer hurtigt og professionelt på ens henvendelser, er ærlig omkring de omkostninger der er ved import af en bil, og gav os løbende opdateringer i løbet af processen, både angående dokumenter der skal underskrives, og leveringsdato for bilen.

16 april 2024