Bil Vurdering

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Uhæderlige forretningsmetoder…. Desværre er også jeg blevet ramt af bilm.dk’s uhæderlige forretnings metoder!! Har aldrig fået en vurdering men istedet regning på 990kr og efterfølgende en på 119... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Lige modtaget rykker 2, klage sendt til forbrugerombudsmanden. Håber de vil gå offentlig frem og advare omkring dette firma. ville ønske man kunne give 0 stjerne for de fortjener ikke en. Fir... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har netop modtaget ubehagelig inkassotrussel i skrivende stund, samt "bødetillæg" på 200.- --jeg har nu 12 dage til at betale ! Mit problem er at jeg ikke vidste det kostede ca 1000.- kr. -mener som m... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

This is total bogus and b*llsh*t. I got out of the blue an invoice from them on a total strange car i do not own. And now they are pushing an invoice. And off course, total unavailable to contact........ Toon meer

Pas på!!

Pas på!!! Går også under hjemmesiden “vurderebil” med de samme personnavne. Fup og svindel. Helt urealistiske vurderingspriser og det rene bondefangeri! Lad være med at betale fremsendte fakturaer og rykkerskrivelser!

20 februari 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Fup og svindel, hvor hører firmaet hjemme?

Det er det rene fup. Hvem er Kristian Schmidt og Torben Jensen.
Er det et reelt firma, så stå da frem.
Jeg var desværre så naiv, og kom til at trykke på "knappen", og troede selvfølgelig det var gratis, og blev aldeles chokeret da fakturaen kom.
Ikke et eneste sted blev der gjort opmærksom på hvad prisen var, for så havde jeg da aldrig trykket til den pris, og vurderingen er jo intet værd, når ingen har set bilen, er det da kun et gæt.
Har også prøvet at skrive for at få at vide hvad det er for et firma, men selvfølgelig forgæves.
Har også modtaget "truslen", men har heller ikke i sinde at betale, så hører jeg mere, bliver de politianmeldt.

18 februari 2022

Fup og svindel

Fup og svindel : der står på deres hjemmeside at det er gratis og uforpligtende ?? jeg har ikke bestilt en vurdering og aldrig modtaget den, men en regning og trusler om incasso, som jeg vælger at ignorere,på den oplyste dato var min bil solgt så tager de vores tlf nr. fra den blå avis ??

15 februari 2022

Troede det var gratis

Troede det var gratis, at få bilen vurderet, men fik en regning på 990 KR. og hvis ikke jeg betaler, blev jeg truet med inkasso, har skrevet nogle mail, men intet svar får man tilbage, jeg betaler naturligvis ikke, som så mange andre heller ikke gør, fup firma, så jeg siger også Pas På.

11 februari 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Fup og Svindel jeg kan få mere at vide gratis

ja det er fup at skrive med småt at det koster 990 kr som jeg selvfølgelig ikke betaler
og til ligemed er oplysningerne forkerte min bil er en 1,2 de vurderer en 1,4 så de har ikke de rigtige oplysninger gid jeg havde alt det luksus udstyr de mener at jeg har i min lille skrabede Audi a2 men nu ser vi hvad de finder på men mine penge får de ikke

2 februari 2022

Røg i fælden

Røg i fælden - troede at det var en forhåndsvurdering inden et evt. salg, og at det dermed var gratis. Der blev ikke nævnt pris ej heller på ordrebekræftelsen.
Blev noget overrasket, da regningen kom på 990 kr.
Forsøgte flere gange at komme i kontakt med dem, at jeg gerne vil have en snak om, at dette ikke er korrekt i forhold til dansk købelov.
Hører intet fra dem andet end trusler om gebyrer.
PAS På!

2 februari 2022

Også jeg røg i fælden

Også jeg røg i fælden, men betaler naturligvis ikke. Det har jeg fortalt dem som svar på deres rykker.
Jeg kan se, at flere siger at de har anmeldt firmaet til ombudsmand og andre.
Er der nogen der har fået respons på deres anmeldelser??

6 januari 2022

FUP FIRMA !!!!!!

FUP FIRMA !!!!!!
Firmaet forsætter åbenbart med at Fuppe os forbrugere. men da jeg ikke har accepteret deres tilbud eller fået af vide, at det koster penge, at få deres vurdering kommer jeg ikke til at betale.
jeg anmelder firmaet til politiet og ombudsmanden
De vil have 990 kr for deres vurdering....

28 december 2021

Fup!!!

Fup!!!! Hold jer langt væk.Jeg betaler ikke!!
Dbh Holger

27 december 2021

Inkasso

Har også lige fået tilsendt et inkasso varsel fra storm & mets. Det ikke noget jeg tager så højtideligt. Men jer andre der også har fået en e-mail fra inkassoen, har i hørt yderligere efter første mail? 😀 PS jeg skylder dem nu 1100kr som jeg aldrig har i sinde at betale.

12 augustus 2015

Til jer alle

Forbrugerombudsmanden var på DR1 i går. hvor han sagde at vi ikke skulle betale og svindleren er kaldt i retten!!

5 januari 2014

Svindlere fra Estland.

Jeg har ligesom alle andre her trykket fejlagtigt på bilvudering og så snart jeg havde set at det kostede 399,- ringede jeg til dem, men de svarede ikke på telefonen, jeg sendte en email og der blev ikke svaret. Jeg har modtaget 3 Rykkere og har i dag modtaget trusler fra deres inkasso firma STORM & LAW ligeledes fra Estland om at de vil overveje at slæbe mig i retten og lige pt er regningen på 1195,- men de skrev at i retsagen ville det blive mellem 1100-1300 oveni samt hvis jeg ikke betalede med det samme, så ville der komme renter oveni 1,5% pr mdr.
Jeg sagde dengang på deres telefonsvare at jeg ikke ønskede at have bilvuderingen, det samme skrev jeg til dem i email. Hvilket de har ignoreret. Så ja der er nok en grund til vi hverken kan kontakte dem hverken pr email eller telefoner, fordi firmaet er et svindlerfirma fra Østeuropa. Som får mange godtroende Danskere til at hoppe på deres forbandede fuskeri. De kan slæbe mig i retten alt det de lyster, jeg vil ALDRIG betale en krone til dem!!!!

2 januari 2014
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Svindel fra ende til anden

Jeg er også røget i fælden. Klikkede på link og opdagede først at det kostede penge da jeg fik en mail og en faktura. Det påpegede jeg med det samme, men de er ligeglade.

Har ikke tænkt mig at betale og har idag nu anmeldt dem til forbruger ombudsmanden, sker der ikke noget går jeg videre til "kontant" de vil elske sådanne sager.

13 november 2013

snyd og bedrag

jeg fik trykket på knappen og pludselig for man en besked at en faktura fremsendes ikke noget med ordrer bekræftelse eller andet . jeg skynder mig at læse deres fortrydelse igennem meget svært at finde men det lykkes på mirakuløs vis at finde jeg sender fortrydelse inden for 10 min ... men nej der er allerede en medarbejder igang for jeg af vide . ( hurtig service ) jeg skriver jeg ikke vil modtage noget og ikke vil betale . men et par dage efter modtager jeg et certifikat og andre papirer.
dette skete omkring maj 2013 og jeg har stadigvæk ikke betalt selv om jeg for rykker .
OG DE FOR 0 KR ....................hilsen Tommy kristensen

27 september 2013
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Firmaet bil vurdering er et stort fup firma

Jeg henvendte mig til firmaet Bil Vurdering.dk for at få en vurdering af min bil. jeg beskrev min bil for en Peugeot 407 Præmium årgang 2009.
Jeg fik en vurdering af en Opel Kadet der var 10 år gammel.
Jeg nu fået rykker nr. 2 med gebyr hver gang.
Jeg skrevet til firmaet 2 gange at jeg ikke vil betale for en vurdering af en bil jeg ikke kender. Firmaet svarer aldrig på ens mails, men fremsender blot nye regninger.
Der heller ikke nogen tlf. nr. man kan ringe til!
Søren K. Hansen

29 augustus 2013

PAS PÅ FUP FIRMA

Firmaet hedder rigtigt.:
Pacific Car Corporation LLC, Org. Nr 51718-90, 16192 Coastal Highway, DE-19959 Lewes , United States

23 augustus 2013
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ja så røg vi også i fælden åbentbart

Jeg var inde og finde ud af hvad vi kunne få for vores bil hvis vi skulle sælge den. Faldt over bilvurderings hjemmeside ,men det var ikke godt. Nu sidder jeg med et brev om jeg har fået 2 påmindelser og bliver truet med incasso. Jeg vil ikke betale, når jeg ikke har modtaget noget og der stod jo ingerting om det kostede noget. Har lige kontaktede politiet om hvad man gør. Man skal kontakte forbrugerombudsmanden, som er ved at køre en sag, så det må jeg gøre.

20 augustus 2013

FÆLDE

Har fået 2. rykker + en meddelelse om inkasso. Jeg betaler IKKE deres l-o-r-t, har ikke engang fået en vurdering.

19 augustus 2013
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.