2,6

Slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Toch nog!

SD-card van 256 gb besteld en betaald op 20 augustus.
25 augustus e-mail gestuurd, maar eerst geen reactie.
Helaas had ik de slechte reviews te laat gelezen en verwachtte ik er dus niet veel meer van.
Echter op 30 augustus e-mail ontvangen waarin excuses werd gedaan voor de langdurige vertraging.
Ter compensatie is er een SD-card van 1TB opgestuurd.
Deze heb ik 3 september ontvangen.
Al met al toch nog tevreden.

20 augustus 2025

Top service

Snel geleverd de volgende dag, vriendelijk service ook ook toen ik een vraag stelde

19 augustus 2025

Oplichters

10 augustus sd card besteld wel betaald maar niks gekregen zijn niet telefonisch bereikbaar en op mail reageren ze niet kijk uit niks bestellen bij dit bedrijf want je bent je geld kwijt

10 augustus 2025

Slechte service en loze beloftes

Telefonisch totaal niet bereikbaar en op e-mails wordt simpelweg niet geantwoord. Op de website pronken ze met “Vóór 23.00 besteld = Morgen gratis bezorgd”, maar daar merk je in de praktijk niets van. Mijn bestelling op 28 juli werd netjes bevestigd, maar pas op 8 augustus verzonden. Nu is het nog maar afwachten óf en wanneer deze aankomt en in welke staat.

8 augustus 2025

Wel betaald niets ontvangen.

Mijn bestelling heb ik 8 juli geplaatst.
Kreeg vrijwel direct een mail dat mijn bestelling nog niet betaald was????
Nou het was echt wel afgeschreven hoor!
In de eerste mail staat dat ze iedere 5 minuten controleren of de bestelling betaald is.
Ik dacht oké komt goed.
8 juli toch voor de zekerheid gemaild dat de bestelling wel betaald was.
Waarop ik 14 juli bericht kreeg dat er een kleine vertraging was.
Dat kan natuurlijk!
Het zou 25 juli geleverd moeten worden, balen maar beter laat dan nooit.
Toch maar naar recensies gezocht.
Toen zag ik de bui al hangen.
Tot op dit moment is de status wel betaald en niks ontvangen.

31 juli 2025

Er is NOG niets misgegaan

Er is NOG niets misgegaan, doordat ik me niet kan voorstellen dat een bedrijf slechts €45 kan vragen voor een 4 Tb externe harddisk, terwijl de 4 Tb externe hd's van gerenommeerde merken (WesternDIgital en Intenso) meer dan 100 Euro kosten. Dan klinkt €45 aantrekkelijk, maar óf en zit een monsterlijke adder onder het gras of het is een "lokkertje". Dit kan naar mijn bescheiden mening NOOIT goed zijn.

17 juli 2025

Slechte service

Ze doen er een week over om het te leveren terwijl er stond voor 23.00 besteld morgen in huis ik stuurde een mail en ze zeiden eerst dat het vandaag dus zaterdag werd geleverd en nu opeens maandag ik ga hier nooit meer van bestellen.

5 juli 2025

Is dit jouw bedrijf?