Dere reklammerer med: "Normalt har du varene på postkontoret 2-5 dager fra vi har mottatt din bestilling" . Jeg har ventet på en forsendelse siden 17.01.2014. Dette kaller ikke jeg rask forsendelse!... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijf heeft geantwoord
Dette var en positiv opplevelse , enkelt å finne fram i nettbutikken - rask ekspedering - hadde varen i postkassen dagen etter enda jeg bestilte varen kl. 1610 på ettermiddagen.
topp sørvs nor eg fikk produkte 75W Xenonkit skule moter pære ser eg har teke feil type tenkte skulle ringe neste dag for kl var 18.00 men kl 20.00 sende eg mail med dei kl nerma seg 22,oo fikk email... Toon meer
God service, får man tilsendt varer som ikke er som de skal være får man ny uten noen spørsmål, det viser at bilbelysning.no har tillit til sine kunder, hvis det er noe negativt som skal nevne... Toon meer
Nettbutikken Bilbelysning.no ble etablert i 2011. Nettbutikken eies og drives av Bilbelysning AS fra våre lokaler i Strandveien 134 i Tromsø. Vi har åpent alle hverdager fra kl. 08.00-16.00, stengt lørdag og søndag. Vi importerer i dag, hovedsakelig fra Kina, Korea, Taiwan og USA. Enkelte produkter som f.eks. Philips og Osram importeres fra Europa. Distribusjon skjer via netthandel. Vi har i overkant av 700 forskjellige produkter i nettbutikken å vi utvider varebeholdningen kontinuerlig med nye produkter. Produktene våre blir nøye valgt ut og er av høy kvalitet til fordel både for oss å kundene våre. Vi legger stor vekt på kundeservice og høy produktkvalitet. Vi tilbyr våre kunder rask service og personlig kontakt. En handel hos Bilbelysning.no skal være en enkel, trygg og sikker handel for kunden.
Drøbakveien 255, 1430, Ås
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Når man tar opp noe med bilbelysning, så får man utrulig god hjelp med en gang. Det er sånn det skal være.
Reklamasjon på lyspære, fikk levert ny raskt som bare det. God service!
Fantastisk rask levering, selv i de travle juletider!
Det positive først: Nettsiden er bra. Gode opplysninger om ekstralysene jeg var ute etter gjorde at jeg valgte Bilbelysning kontra f.eks Ekstralys. I tillegg bor jeg ikke så langt unna og tenkte at levering ville skje raskt.
Det negative: Der tok jeg skammelig feil, det er nå over en mnd siden jeg bestilte, og har enda ikke fått lysene mine. Fikk ikke sporingsnummer på pakken min. Gjentatte mailer blir sendt uten å bli besvart. Ved å skrive på Facebookveggen oppnår man kontakt, men lovnader om "skal sjekke", " du skal få sporingsnummer" osv blir ikke holdt.
At det kan skje en feil med en bestilling kan jeg forstå, men å ha kundeservice uten service er ubegripelig. Gi kunden info! Svar på mail! Gi meg et inntrykk at dere faktisk tar saken på alvor og gjør det dere kan for å rette opp i det når det har blitt en feil.
Edit: Det er nå straks to måneder siden jeg bestilte. Har nok en gang blitt lovet at pakken min er sendt, Har så langt ikke mottatt noe.

Antwoord van Bilbelysning.no
Bestilte varene for 2 uker siden og fikk beskjed om at varene ble sendt dagen etter. Fikk en sendingbekreftelse når pakken ble sendt. Men sporingsnummer manglet. har sendt flere mail om at jeg vil ha sporingsnummeret. men får svar at han skal sjekke det opp og sende meg det. Får aldri et godt svar eller sporingsnummer. Ser at det er også andre som har det samme problemet. Kan ikke være så vanskelig og gi meg et sporingsnummer hvis denne pakken har blitt sendt?
bestilte varen fredag 15/11 og fikk den i postkassen på lørdagen(utrolig)
men
det manglet innhold i pakken oppdaget jeg når jeg skulle montere disse.
sendte e-post søndag 1/desember
fikk svar at denne skulle sendes dagen etter alså mandag 2 desember
i dag 17 desember venter jeg fortsatt

Antwoord van Bilbelysning.no
Veldig gode priser og kjappe svar på henvendelser, gode produkter med rask levering.
Bestilte varene for 2 uker siden og fikk beskjed om at varene ble sendt dagen etter. Fikk en sendingbekreftelse når pakken ble sendt. Men sporingsnummer manglet. har sendt flere mail om at jeg vil ha sporingsnummeret. men får svar at han skal sjekke det opp og sende meg det. Får aldri et godt svar eller sporingsnummer. Har heller ikke fått melding av Posten om at det er en pakke på vei til meg, som jeg har fått når jeg har handlet her tidligere. Ser at det er også andre som har det samme problemet. Kan ikke være så vanskelig og gi meg et sporingsnummer hvis denne pakken har blitt sendt?

Antwoord van Bilbelysning.no
eg er storfornøyd å handla hos bilbelysnigen.
har kjøpt 3 ganger her og att gjen fornøyd kjem att handla her vis eg skal ha noko til min bil.
Elendig service, bestilte varer herifra for en uke siden, fikk samme dagen en mail om at pakken er sendt, men ingen sporingsnummer, har prøvd å ringe flere ganger utenom noe som helst som et svar, har sendt mail der jeg fikk til svar at han skulle finne det frem så fort som mulig, enda ikke hørt noe og mailen ble sendt på tirsdag, dem går ut med at pakken skal være hos deg innen 2-5 dager, har nå gått 7 og enda ingen pakke, får bare håpe at den snart dukker opp!!

Antwoord van Bilbelysning.no
Det har gått 14DAGER å varen har ikke kommet enda. Det er ikke direkte bra.

Antwoord van Bilbelysning.no
Enkel bestilling, rask levering og godt produkt - det jeg bestilte i alle fall.
Kjøpte meg to stk. led lamper til mopeden. Dagen etter fikk jeg mail om at ordren var registrert... men der stoppet det. Herfra gikk det over en uke før pakken ble sendt. Uten at jeg fikk noe sporingsnr. For det fikk jeg nemlig seint på kvelden dagen etter da jeg sendte mail og spurte om det.
Sånn sett var det topp. Supert med så raskt svar å sånn. Hadde bare pakken blitt sendt like fort kunne jeg sagt at Bilbelysning.no var perfekt.
Ikke denne gangen dessverre.

Antwoord van Bilbelysning.no
En liten feil i forsendelsen som raskt ble rettet opp på en hyggelig måte.
De dyre lyspærene lå og slengte inni plastesken sin. Esken MÅ legges inn i en litt større pappeske og omsluttes med plastchips eller lignende dempende materiale. Det holder IKKE med en liten konvolutt med bobleplast!!! Det har jeg fått før, og da lå pærene også og slengte i esken sin!! Jeg tror H1 pærene sitter løsere i plastesken enn for eksempel H7. Dette må selgere som sender i Posten ta høyde for. Posten behandler ikke brev og pakker med silkehansker dersom noen fortsatt tror det!!
For ordens skyld, pærene var av typen Phillips Extreme Vision H1.

Antwoord van Bilbelysning.no
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.