2,0

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

2,0

Alle reviews

2 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Sämsta tänkbara!

Sämsta tänkbara!! Beställde delar för över 700:- för fyra veckor sedan, pengarna drogs direkt från kontot, men några beställda delar har inte dykt upp!! Mailat deras kundservice vid flera tillfällen utan svar!!hör av er 0736-780264 för en lösning

25 mei 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hej jag har beställt 7st driven br 40…

Hej jag har beställt 7st driven br 40 och inte hört något från er på 3 veckor inte ens beställningsinformation till mig om jag inte hör något från er nu när jag till och med mailat så kommer jag att skriva mycket negativt jag vill höra något från er nu mitt Telenr 0764661562 Peter

15 mei 2026

Hej, Erling!

Tack för den underbara och känslomässiga återkopplingen!
Vi är jättenöjda och det är viktigt för oss att veta att våra ansträngningar märks.
Vi väntar på dig i vår webbutik.

Med vänliga hälsningar,
Bildelarstore-teamet.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Delarna var bra,men fick inget…

Delarna var bra,men fick inget meddelande att delarna hade kommit,och därför fick jag vänta några dar i onödan.

24 september 2020

Bästa Kerstin
Tack för ditt meddelande.
Synd att du inte har fått meddelande. Tyvärr är det inte vi som meddelar om leverans utan fraktbolaget som levererar varor.
Vi hoppas på din förståelse.
Ha en trevlig dag.
Med vänliga hälsningar,
Arbetsgsrupp Bildelarstore.

Bästa

Bästa
Enkelt att handla från och allt som saknar.
Leverans kan ta ett par dagar men det är lönt

13 december 2017

Hej,

Tack så mycket för din recension!

Med vänlig hälsning,
Bildelarstore.se

Snabb leverans

Snabb leverans. Rätt grejor. Bra utbud.

30 november 2017

Hej Lars,

Stort tack för ditt fina omdöme!

Med vänlig hälsning,
Bildelarstore.se

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jag sökte stötdämpare till min bil och …

Jag sökte stötdämpare till min bil och såg att dom hade fler än dom de hade på lager och att man kunde maila dom ang. leverans av dessa.
Det är en Svensk site och de har en Svensk mailadress men det första svaret kom på Tyska vilket jag inte förstår, nästa svar var på halvhyffsad Svenska och de övriga mailen endast på Engelska.
När jag väl fick ett pris (via länk till deras site) så var det på dämpare de hade i lager fast nu var priset högre på dessa än när jag först mailade dom.
De hade dessutom mage att påstå att det var ett speciellt pris bara för mig men det var exakt samma pris som alla får betala för dom.
Till råga på allt så startar dom ett abbonemang på reklamutskick till mig utan min vetskap eller begäran.
Ett MYCKET OSERIÖST sätt att hantera ev. kunder.

2 månader (27/6) efter deras svar att dom skulle höra av sig och lösa problemet så har INGENTING hänt, inte ett ljud ifrån dom.
Däremot har jag upptäckt att huvudpersonen bakom denna site har flera s.k. "Svenska" siter. Så gott folk, SE UPP.

Nu har 2 ÅR gått sedan dom skrev att dom skulle kontakta mig och absolut INGENTING har hänt sedan dess.
Så det är helt KLART och TYDLIGT att de skiter i ALLT och ljuger ist. för att lösa problemet.

MYCKET, MYCKET DÅLIGT....

19 april 2017

Kära klient,
Tack för din åsikt.
Vi kommer snart att kontakta dig för att lösa problemet.

Vänliga Hälsningar,
Bildelarstore Team

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.