Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har givet billigselskab.dk 5 stjerner af to grunde: 1) I oprettelsesflowet, gav de råd om at vælge den billigste af deres mulige løsninger. 2) Da godkendelsen ved Skat løb ind i problemer (sikken... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Fin service. Men "billig" selskab endte med at blive dyrt. Blev opkrævet 1500kr ekstra pga en forsinket erhvervskonto. Fik ikke en eneste reminder eller lign. fra billigselskab. Fik blot opkrævning... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Frygtede lidt besværet ved og oprette nyt APS selskab. Men det blev nærmest gjort til skamme. Det var nemt, hurtigt, og selv da min tålmodighed manglede lidt, så var supporten hurtige på chatte... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har brugt Billigselskab.dk til at oprette vores virksomhed Letz Media ApS. Processen var nem og lige til. Der var nogle fejl i stiftelses dokumentet og efter en del mails frem og tilbag... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Juridische dienstverlening

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Hos Billigselskab.dk stifter vi din nye virksomhed nemt, sikkert og billigt. Du skal blot udfylde formularen på vores hjemmeside og så klarer vi resten for dig. Vi holder styr på alle lovmæssighederne og registrerer dit selskab, så du blot skal fokusere på, at drive din nye virksomhed.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Hurtigt, let og troværdigt

Hurtigt, let og troværdigt. Dertil meget serviceminded undervejs

19 november 2024

Hej Flemming

Tusinde tak for dine 5 stjerner 🙏 og dejligt at service er i top!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig god oplevelse med oprettelse af…

Rigtig god oplevelse med oprettelse af selskab. De fandt småfejlene jeg havde lavet, og ellers tog de sig af det hele.
Tak for hjælpen!

31 oktober 2024

hej Jonas

Tusinde tak for dine 5 stjerner 🙏...vi gør alt for at hjælpe vores kunder bedst muligt igennem processen.

Nemt og hurtigt!

Nemt og hurtigt klart anbefales!

15 oktober 2024

Hej Emilie

Tusinde tak for dine 5 stjerner 🙏 og tak for anbefalingen.

Super, nemt og ligetil!

Efter to ugers erfaring med Legaldesk oplevede vi lange ventetider på op til en halv time for at få kontakt med kundeservice og langsommelig proces. Dette resulterede i, at vi måtte opdele vores proces i tre dele, da Legaldesk ikke kunne imødekomme vores anmodning om at oprette to separate holdings samt en fælles ApS. Denne situation ville have forlænget vores proces yderligere, hvilket fik os til at søge alternative løsninger.
I modsætning hertil kunne vi hos Billigselskab samle hele processen i én pakke og gennemskuelige priser. Desuden modtog vi hurtig og effektiv kundeservice, både telefonisk og skriftligt, hvilket gjorde hele oplevelsen mere smooth. Vi modtog alle tre CVR-numre inden for en uge.

10 oktober 2024

Hej Morten

Tusinde tak for din finde anmeldelse. Vi sætter i ære i at leverer hurtigt og effektiv til alle vores kunder.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Fin service, men latterlige gebyrer.

Fin service. Men "billig" selskab endte med at blive dyrt.
Blev opkrævet 1500kr ekstra pga en forsinket erhvervskonto. Fik ikke en eneste reminder eller lign. fra billigselskab. Fik blot opkrævningen da mit indskud skulle overføres.

Ikke særligt hjælpsomt når ens forretningsmodel ellers er at hjælpe med oprettelsen af selskaber.

7 oktober 2024
Review zonder uitnodiging

Hej Anton

Dejlig at du synes at vi har en fin service :-) og ja, vi beklager at der er kommer renter og gebyr for din indestående hos Billigselskab. Du er dog gjort opmærksom på dette ved aftalens indgåelse og det fremgår også tydeligt i vores forretningsbetingelser. Vi har desværre dyre omkostninger forbundet med "opbevaring" af kapitaler. Derfor opfordre vi alle til at få en erhvervskonto hurtigst muligt.

Hurtig

Jeg vidste ikke hvordan jeg skulle komme igang, men søgte jeg hjælp hos billigselskab, så gik alt som en leg.
Tusind tak for hjælpen.
Mvh Arne

30 september 2024

Hej Arne

Tak for dine 5 stjerner og det var så lidt :-)

dejligt nemt og hurtigt

dejligt nemt og hurtigt, billigselskab taegr dig i hånden hele vejen

25 september 2024

Hej Jeppe

Tusinde tak for dine 5 stjerner 🙏..vi forsøger at holde alle vores kunder i hånden så vejen til virksomheds oprettelse og lysten til iværksætteri er højt.

Hurtig og effektiv

Hurtig og effektiv, super IT-system som fører dig gennem de mange faser i oprettelse af selskaber og KYC. Tak for hjælpen!

6 september 2024

Hej Ambiorn

Tusinde tak for dine 5 stjerner 🙏...vi forsøger hele tiden at gøre det så simplet som muligt og det glæder og så du også synes det.

Simpelt og godt

Simpel, hurtig og effektiv automatisk service, samt god betjening på chat - afventer at afslutte min pakke med tilbageførsel af midler men indtil videre er det gået perfekt.

20 september 2024

Hej Magnus

Tusinde tak for dine 5 stjerner 🙏 og kan se på din ordre at alt gik som du forventede :-)

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.