Bilmarkedet Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Anders fra Bilmarkedet.dk, gav en tryg og vejledende støtte ved salg af bil, det eneste vi skulle var at tage nogen billeder og under 3 uger senere var bilen solgt til prisen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk og hurtig oplevelse! Jeg solgte min bil gennem bilmarked.dk, og det var virkelig en hurtig og fantastisk oplevelse fra start til slut. Alt gik glat og nemt – hjemmesiden var brugervenl... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Vi har netop solgt vores Volvo XC90 gennem bilmarkedet og med god hjælp fra Emil. Vi havde indgået aftale med Volvo om køb af anden bil og var derfor begrænset på tid men salget skete 3 dage før bi... Toon meer

Bedrijfsgegevens

Geschreven door het bedrijf

Velkommen til Bilmarkedet.dk – Din komplette partner i bilkøb og -salg! På Bilmarkedet.dk er vi dedikerede til at maksimere værdien og tilfredsheden i din bilhandel, uanset om du ønsker at købe eller sælge. Vores platform tilbyder en effektiv, sikker og økonomisk fordelagtig vej gennem bilmarkedet. Vores Tjenester: Optimeret Prissætning: Vi leverer markedsrapporter baseret på aktuelle data for at sikre den mest fordelagtige pris for din bil. Komplet Salgshåndtering: Fra annoncering og håndtering af købere til afvikling af aftaler og dokumenter, vi tager os af alle aspekter af salgsprocessen. Maksimer dit Udbytte: Sælg din bil gennem os og potentielt tjene mere end ved traditionelle forhandlere. Din bil forbliver i din besiddelse indtil salget er afsluttet. Professionel Købsrådgivning: Købere kan drage fordel af vores indsigt og erfaring for at finde den perfekte bil til de bedste vilkår. Finansierings- og Garantimuligheder: Vi tilbyder fleksible finansieringsplaner og garantiforsikring på drivlinjen for både købere og sælgere. Hvorfor vælge Bilmarkedet.dk? Bilmarkedet.dk kombinerer avanceret teknologi med ekspertviden om bilbranchen for at tilbyde en service, der er overlegen sammenlignet med traditionelle metoder. Vi sikrer, at sælgere opnår maksimalt udbytte af deres bil og at købere investerer med tillid. Forpligtet til Kvalitet: Vi arbejder kontinuerligt på at forbedre vores tjenester baseret på feedback fra vores brugere og er stolte af at opretholde en høj standard for kundetilfredshed. Besøg os på www.bilmarkedet.dk for at starte din rejse, uanset om du skal købe eller sælge en bil. Med Bilmarkedet.dk er du sikret en mere værdifuld og bekvem bilhandel. Tag det første skridt mod en bedre bilhandel med os i dag – for både købere og sælgere!

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk og hurtig oplevelse!

Fantastisk og hurtig oplevelse!
Jeg solgte min bil gennem bilmarked.dk, og det var virkelig en hurtig og fantastisk oplevelse fra start til slut. Alt gik glat og nemt – hjemmesiden var brugervenlig, og processen var meget overskuelig.

Personalet og medarbejderne var utrolig flinke, hjælpsomme og professionelle. De besvarede alle mine spørgsmål, og jeg følte mig i trygge hænder hele vejen igennem. Det er tydeligt, at de har styr på det, de laver.

Kan klart anbefale bilmarked.dk til alle, der ønsker at sælge deres bil uden besvær. 👏🚗

28 juli 2025

Kære Mohamad,
Tusind tak for din flotte anmeldelse! 🚗😊
Det glæder os virkelig at høre, at du havde en hurtig og tryg oplevelse med at sælge din bil gennem bilmarkedet.dk. Vi gør os umage for at gøre processen så nem og overskuelig som muligt – og det betyder meget at høre, at det netop var din oplevelse.

Tak fordi du anbefaler os.

Teamet hos bilmarkedet.dk

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Solgt bil hurtigt og trygt

Fik solgt min bil hurtigt og trygt, med minimum indsats. Kan klart anbefales!

4 juni 2025

Kære Frederik,
Tak for din anmeldelse og anbefaling!
Det glæder os at høre, at du fik solgt bilen hurtigt og trygt – præcis som det skal være 🚗✅
Tak fordi du brugte Bilmarkedet.dk!

Bilmarkedet.dk-teamet

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service og hurtige til at slå…

God service og hurtige til at slå annoncen op👌

2 juni 2025

Kære Agge,
Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Vi er glade for, at du oplevede hurtig og god service – det er netop det, vi stræber efter hver gang 💪
Tak fordi du valgte Bilmarkedet.dk!

Bilmarkedet.dk-teamet

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg vil går uden om cliché og beskrive…

Jeg vil går uden om cliché og beskrive min oplevelse med få ord.
Har haft mange oplevelser med at sælge mine tidligere biler - men Bilmarkedet gjorde overraskende SÅ effektivt og hurtigt!
Takker Anders for hans engagement og professionalisme.

28 mei 2025

Kære Slavo,

Tusind tak for din anmeldelse – og for de pæne ord om både processen og Anders!
Vi sætter stor pris på, at du valgte at dele din oplevelse, og det glæder os at høre, at det hele gik både hurtigt og effektivt. Vi gør os umage for at sikre en tryg og professionel salgsoplevelse – og det er dejligt at høre, at det kunne mærkes.

Tak fordi du valgte Bilmarkedet – og på gensyn, hvis du får brug for os igen.

De bedste hilsner,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Everything went as it was planned

Everything went as it was planned. I got all the information I needed, the sale was quick and smooth.

21 mei 2025

Dear Marton,

Thank you so much for your kind review!
We’re happy to hear that everything went as planned and that the process was quick and smooth. That’s exactly what we aim for – clear communication and a hassle-free sale.

Thanks again for choosing Bilmarkedet – and all the best moving forward!

Best regards,

Fast and professional

Professional and very good choice for sale your car

19 mei 2025

Dear Kaloyan,

Thank you for your great review!
We’re glad you found our service fast and professional – and that you see us as a good choice for selling your car. That means a lot to us!

Best regards,

Vi er meget tilfredse

Vi har haft en rigtig god oplevelse med bilmarkedet og kan kun anbefale andre at benytte samme metode i forbindelse med salg af bil, de er professionelle, venlige og nemme at komme i kontakt med 5 stjerner herfra
Jørgen og Jurate

16 mei 2025

Hej Jørgen og Jurate,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de pæne ord!
Vi er rigtig glade for at høre, at I har haft en god oplevelse med os – det betyder meget. Vi bestræber os på at gøre bilsalget så nemt og trygt som muligt, og det er skønt at høre, at det er lykkedes.

Tak fordi I valgte Bilmarkedet – og for at tage jer tid til at dele jeres oplevelse 🌟
Rigtig god dag!

De bedste hilsner,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fremragende service og flinke mennesker.

Meget positiv oplevelse at være i kontakt med bilmarkedet.dk.

Jeg er meget tilfreds med hele forløbet. Der var god kommunikation fra start til slut, og servicen var i top.

Alle jeg har talt med, var venlige og hjælpsomme. Der blev reageret hurtigt på mine henvendelser!

En rigtig professionel og behagelig oplevelse – kan klart anbefales!

28 april 2025

Kære Jakob,
Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det betyder meget for os at høre, at du har haft en professionel og behagelig oplevelse hele vejen igennem. Vi sætter stor pris på dine ord om vores team og service – og ikke mindst at du vil anbefale os videre.

Tak fordi du valgte Bilmarkedet!

Mange hilsner

Super god service

Det tog noget tid at få solgt men service og vejledning fra Anders har været upåklagelig. Overlevering af bilen gik også hurtigt og nemt, så alt i alt en god oplevelse.

16 april 2025

Kære Michala,
Tusind tak for din anmeldelse og de pæne ord! Vi er glade for at høre, at du har været tilfreds med servicen og vejledningen fra Anders – også selvom det tog lidt tid at få bilen solgt. Det glæder os, at selve overleveringen gik nemt og hurtigt. Tak fordi du valgte Bilmarkedet!

Mange hilsner
Team Bilmarkedet.dk

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En god og tryg oplevelse

En god oplevelse med Anders fra bilmarkedet. Han var meget nem at komme i kontakt med og guidede os godt igennem hele handlen, inkl. tegning af ejerskifte forsikring på bilen.

9 april 2025

Kære Michael,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god og tryg oplevelse hos os – og at Anders har været nem at komme i kontakt med og har hjulpet godt igennem hele processen. Vi sætter stor pris på din tillid og håber, du bliver rigtig glad for bilen!

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Rigtig god og tryg måde at sælge bil på…

Vi havde indgået aftale med Volvo om køb af anden bil og var derfor begrænset på tid men salget skete 3 dage før bilen skulle leveres retur til Volvo og med en fortjeneste på knap 60.000 ift. den pris vi havde fået fra forhandler.
Kunne dog godt have ønsket mig nogle flere opdateringer i forløbet så man som sælger fik lidt føling med om der var interesse for bilen.

18 maart 2025

Kære Christina,

Tusind tak for din anmeldelse – og stort tillykke med salget af jeres Volvo XC90! Det glæder os at høre, at I havde en god og tryg oplevelse med Emil og fik solgt bilen både til tiden og med en flot fortjeneste.

Vi tager også din feedback om opdateringer undervejs til os – det er værdifuldt input, som vi bruger til at gøre oplevelsen endnu bedre for kommende sælgere.

Tak for tilliden og held og lykke med den nye bil!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nem og hurtig salg af min bil på 15…

Nem og hurtig salg af min bil på 15 dage. Fik 15.000 mere ud af at sælge min bil gemmen bilmarkedet.dk
Super god kommunikation hele vejen igennem. Er fuldt tilfreds over forløbet! Kan stærkt anbefales

16 maart 2025

Kære Tobias,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Hvor er det fedt at høre, at salget gik hurtigt og nemt – og ikke mindst, at du fik 15.000 kr. mere ud af det ved at sælge gennem os. Det glæder os også, at du har oplevet god kommunikation hele vejen.

Vi sætter stor pris på din anbefaling og håber, vi kan hjælpe igen en anden gang!

Godt og professionelt salgsforløb

Har netop solgt vores Peugeot 5008 via bilmarkedet.dk. Bilen blev solgt på ca. en måned, og Bilmakedet.dk har været en super og professionel partner gennem hele forløbet. Til rådighed på alle ugens dage, og meget hjælpsom med at få alle detaljer på plads. Stor tak for Emil og Bilmakedet.dk herfra - kan klart anbefales.

10 maart 2025

Antwoord van Bilmarkedet

Tusind tak for din anmeldelse, Mikkel! Vi er glade for at høre, at du har haft en god og professionel oplevelse med salget af din Peugeot 5008 hos os. Vi sætter en ære i at være til rådighed og sikre en tryg handel hele vejen igennem.

Stor tak for de pæne ord – og ikke mindst for anbefalingen! 😊

Mange hilsner,
Emil og resten af teamet hos Bilmarkedet.dk 🚗💨

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Langtrukket handel var alligevel en god oplevelse.

Jeg købte bil igennem Bilmarkedet, og selv om de først og fremmest er sælger mand i sådan nogle handler, havde jeg en rigtig god oplevelse med dem.

Handlen endte med at trække ud 4-5 uger uforskyldt af både sælger og Bilmarkedet, men de informerede mig løbende og gjorde hvad de kunne for at holde fremdrift i handlen. De var meget hjælpsomme og venlige.

Det er første gang at jeg har skulle benyttet en mellemaktør på en privathandel, men det fungerede ganske fint, og som bonus accepterede banken også mit billån som hvis det havde været ved en forhandler fordi de havde været inde over prisen som virksomhed på slutsedlen.

23 februari 2025

Kære Søren,
Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du trods den længere handelstid stadig havde en god oplevelse hos os. Vi gør altid vores bedste for at sikre en tryg og smidig proces, og det betyder meget for os, at du følte dig godt informeret og hjulpet hele vejen igennem. Skønt at høre, at bankens accept af dit lån også var en ekstra fordel!

Tak fordi du valgte Bilmarkedet, og vi håber, du nyder din nye bil! 🚗💨

Mange hilsner,
Bilmarkedet.dk

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Fint forløb med aftalt systematisk dialog

Efter at vi fik aftalt en fast dialog omkring salget havde vi et fint forløb. Prisen endte noget lavere end det vi startede med, men det er også et turbulent markede for tiden. Det var dog stadig en højere salgspris end det vi kunne opnå ved at bytte med en autoriseret forhandler.
Jeg kan derfor anbefale Bilmarkedet til privat salg.

17 februari 2025

Antwoord van Bilmarkedet

Tusind tak for din anmeldelse! 😊 Vi er glade for, at du havde et godt forløb hos os, og at vores systematiske dialog gjorde processen nemmere for dig. Markedet kan være svingende, men det er godt at høre, at du stadig fik en bedre pris end ved en forhandler. Tak for din anbefaling – vi sætter stor pris på dette! 🚗

Daniel og Teamet

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig process og god service!

13 februari 2025

Antwoord van Bilmarkedet

Tusind tak for din anmeldelse! 😊 Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for, at du oplevede en hurtig proces og god service. Hvis du får brug for os igen, står vi altid klar til at hjælpe! 🚗✨

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Daniel og Bilmarkedet fik min MB E300de…

Daniel og Bilmarkedet fik min MB E300de 4Matic solgt på et par måneder til en fin fin pris! En stak fotos til dem og en udstyrsliste, og så klarede de resten. Jeg kørte bare videre i bilen og hørte ikke meget fra dem før der var en køber - ingen bøvl - præcist som jeg havde ønsket mig. De gør det godt og da der var lidt udfordringer i forbindelse med selve betalingen, var der 100% opmærksomhed fra deres side. En af de involverede banker var årsag til de nævnte udfordringer - ikke Bilmarkedet!!! Tak til Daniel og Co. 🤗👍🏻

24 januari 2025

Antwoord van Bilmarkedet

Tusind tak for de flotte ord! Vi er glade for, at du havde en god oplevelse med at få din Mercedes solgt. Det betyder meget for os, at Daniel kunne sikre, at hele processen forløb præcist, som du ønskede – nemt og uden bøvl.

Vi er også glade for, at vi kunne hjælpe med at håndtere de små udfordringer omkring betalingen, og at vi kunne være der for dig, selv når der opstod problemer, der ikke skyldtes os.

Tak for samarbejdet – vi ses næste gang du har en bil der skal sælges 🚗

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fik en langt bedre pris for bilen end hos forhandlere.

Yderst tilfreds med salget af min firmabil på gule plader.

Forhandlere tilbød mig 160.000 - 170.000 +moms for min brugte Mercedes EQA i byttepris for en anden bil.

Bilmarkedet tilbød mig at sælge bilen for 238.000 +moms for en provision på 7.000 kr + moms.

Det tog godt nok sin tid (ca. 5 mdr), men bilen blev solgt til prisen. Det skal retfærdigvis siges, at der, i starten af processen, kom bud på bilen på 20.000.- kr under prisen. Hvilket jeg afviste.

Der var også lidt usikkerhed omkring aflevering og overtagelse (herunder omregistrering).
Måske komplicerede det sagen lidt at det var en gulpladebil og at vores kontakt hos Bilmarkedet ikke havde erfaring med dette. I sidste ende klarede Bilmarkedet også dette.

Mvh.
Innosoft ApS

21 januari 2025

Antwoord van Bilmarkedet

Tak for din anmeldelse og din detaljerede feedback! Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med salget af din Mercedes. Vi er også glade for, at vi kunne hjælpe med at opnå en langt bedre pris, end hvad forhandlerne tilbød – det er netop det, vi stræber efter at levere.

Vi forstår, at en gulpladebil kan kræve lidt ekstra tid og opmærksomhed, da den har en længere liggetid og appellerer til en mere specifik kundegruppe. Vi arbejder altid på at finde den rette køber og sikre, at processen forløber så smidigt som muligt, selv når der er ekstra faktorer at tage højde for. Vi er glade for, at du også kunne føle dig tryg ved, at vi håndterede overtagelsen og omregistreringen på trods af de udfordringer, der opstod grundet de gule plader.

Din oplevelse hjælper os med at blive endnu bedre, og vi håber at kunne assistere dig på samme høje niveau i fremtidige bilhandler.

Jeg er meget tilfreds

Jeg er meget tilfreds! Der er en rigtig god service og venlig betjening. Kan varmt anbefales!👍🏻

20 januari 2025

Antwoord van Bilmarkedet

Vi er så glade for at høre, at du er tilfreds med både servicen og betjeningen. Det betyder meget for os, og vi sætter stor pris på din anbefaling. Håber at kunne hjælpe dig igen en anden gang!

Mvh
Daniel og resten af teamet fra Bilmarkedet

Lees meer over geverifieerde reviews.