Al jaren goede resultaat met de tabletten. Bedrijf is inmiddels overgenomen door wat blijkt een erg enthousiaste, passievolle en jonge ondernemer. Mijn vraag via Whatsapp wordt op een feestdag direct... Toon meer
Onlangs een behoorlijke olijfboom aangeschaft. Was best aan de prijs. Dan wil je hem ook goed verzorgen. Via via bij Bioplantenvoeding terecht gekomen. Naast de heldere en begrijpelijke info, ook pr... Toon meer
Bestelling was niet helemaal goed verlopen in het bestelproces. Wij niet betaald maar wel product geleverd. Na wat heen en weer gebeld te hebben om de juiste persoon en bankgegevens te achterhal... Toon meer
Bij de heraanleg van onze tuin moesten enkele bomen verplant worden. Ik stuurde een mailtje naar bioplantenvoeding en kreeg dezelfde dag nog een persoonlijk antwoord met advies en heel duidelijke i... Toon meer
Bioplantenvoeding.nl is gespecialiseerd in biologische groei- en bloeibevorderende producten. Wij verkopen 100% biologische producten van o.a. Plant Health Cure en leveren aan particuliere en zakelijke klanten.
Molenstraat 105, 5262EC, Vught, Nederland
- 073-8884911
- service@bioplantenvoeiding.nl
- bioplantenvoeding.nl
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Goede snelle service
Snel, duidelijk en vriendelijke service
Uitleg dosering
De uitleg over dosering was wel zeer minimaal
Super uitleg en snelle levering
Super uitleg en snelle levering. Zouden andere bedrijven zeker nog wat van kunnen leren.
Binnen 2 dagen geleverd zonder problemen
Goeie service
Goeie service snel bezorgd zeker aan te raden!
Producten werken zeer goed
Makkelijk mannier van bestellen.
Makkelijk mannier van bestellen.
Product zelf vond ik van iets mindere kwaliteit.
Beetje vochtig en daarom lastig met de strooiwagen te verwerken
Prima product planten doen het er goed…
Prima product planten doen het er goed op.
Dosering beetje moeilijk voor potplanten maar na een belletje meer duidelijkheid.
Goede site,had toch nog een vraag
Goede site,had toch nog een vraag! Gebeld en super goed en aardig geholpen. Kreeg daarna nog een email met een hele uitleg van de producten.
Perfect!
Alles was perfect in orde zoals altijd.
- Zeer goede producten voor een normale prijs
- Echt Bio/organisch itt de "Bio" meststoffen die bijna overal verkocht worden
- Alles heel goed verpakt in hersluitbare verpakkingen
- Uitgebreide uitleg en documentatie van de producten
- Zeer snelle levering
prima produkt en zeer correcte bezorging
Uitstekend!
Goedkoopste leverancier van "Healthy Start" die ik heb kunnen vinden. Snel en accuraat geleverd.
Snelle levering en duidelijke website
Snelle service!
Snelle service!
Goede prijs/kwaliteit verhouding .
Top!
conform afspraak
Heldere site, duidelijke bestelprocedure en geleverd zoals afgesproken.
Goed geregeld
De website is goed en duidelijk opgezet met voldoende informatie over de producten. Het bestellen is ook eenvoudig en de verdere afhandeling is zeer goed.
bedankt
Makkelijk bestellen en snel geleverd
Makkelijk bestellen en snel geleverd! Geen gedoe, gewoon goed.
Goede service en mooie producten
Zeer snelle levering en duidelijke informatie bij het bestelde product (moestuinpakket). Fijn dat het op volledige natuurlijke en biologische basis is. De resultaten moeten nog even op zich laten wachten, maar vorig jaar is bij de aanleg van de tuin door de hovenier Biovin gebruikt en ondanks de droogte doen de planten het uitstekend.
bestelling snel bezorgd en in goede…
bestelling snel bezorgd en in goede orde
Tineke Grootveld
Prima
Prima. Snel en accuraat geleverd.
Of de plantenvoeding goed werkt, kan ik nu nog niet beoordelen. Dat duurt wat langer. Ben erg benieuwd naar de werking van de tabletten bij mijn potplanten.
snelle levering.