Ciekawe gry , dużo bonusów , trafiają się wygrane choć zdecydowanie mogłyby częściej xd . Uwielbiam spędzać czas na Bisonie nawet grając demo , a szczęściem kiedy gra się za prawdziwe pieniądze i odno... Toon meer

Lees wat reviewers zeggen
Gram dla przyjemności! Jest zawsze trochę adrenaliny ,mam kilka ulubionych gier strona jest ok.Polrcam dla osób odpowiedzialnych.Pozdrawiam
Bedrijf heeft geantwoord
Ekspresowa wypłata w sobotę i po paru godzinach od założenia konta i weryfikacji jestem bardzo zadowolona ,duży wybór gier
Miałem sytuację, że trafiłem całkiem niezłą wygraną na slocie, po czym gra się zawiesiła i wyrzuciło mnie do lobby. Po ponownym wejściu saldo nie uwzględniało tej kwoty. Zgłosiłem to na czacie, kazali... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
🦬 Bison Casino – gdzie rodzą się legendy. Klasyczne emocje kasyna spotykają się z najnowszą technologią i wciągającym opowiadaniem historii. Wejdź do kinowych przygód z oszałamiającymi efektami, ekskluzywnymi, oryginalnymi grami i funkcjami społecznymi, które sprawiają, że ciągle wracasz. 🎁 Bonus powitalny + darmowe spiny. Cotygodniowe turnieje. Nagrody dla lojalnych. 🦬 Bison Casino – where legends are born. Classic casino thrills meet cutting-edge tech and immersive storytelling. Step into cinematic adventures with stunning effects, exclusive original games, and social features that keep you coming back. 🎁 Welcome bonus + free spins. Weekly tournaments. Loyalty rewards. 🦬 Bison Casino – wo Legenden geboren werden. Klassische Casinospannung trifft auf modernste Technologie und fesselndes Storytelling. Tauche ein in filmreife Abenteuer mit beeindruckenden Effekten, exklusiven Originalspielen und sozialen Features, die dafür sorgen, dass du immer wieder zurückkommst. 🎁 Willkommensbonus + Freispiele. Wöchentliche Turniere. Treuebelohnungen. 🦬 Bison Casino – ahol legendák születnek. A klasszikus kaszinó izgalmak találkoznak a legmodernebb technológiával és magával ragadó történetmeséléssel. Lépj be mozifilmbe illő kalandokba lenyűgöző effektekkel, exkluzív eredeti játékokkal és közösségi funkciókkal, amelyektől folyamatosan visszavágysz. 🎁 Üdvözlő bónusz + ingyenes pörgetések. Heti versenyek. Hűségjutalmak.
Contactgegevens
Polen
- bisoncasino.bz
Top Games, Big Bonuses, Premium Rewards
Vraagt klanten om een review
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Zero lojalności dla powracających
Po przerwie wróciłam, licząc na jakiś reload bonus dla dawno nieaktywnych. Nic z tego, traktują jak zupełnie nową osobę, a właściwie jeszcze gorzej, bo już bonusu powitalnego nie ma.
Szumne turnieje, mizerne nagrody
Reklamują wielkie turnieje, a jak się wejdzie w szczegóły, to nagrody są rozbite na kilkaset osób, więc na osobę wychodzą drobne. Lepiej by było dać mniej zwycięzców, ale coś konkretnego. Tak to wygląda jak loteria o kupon na darmowe spiny.
Zawieszone wypłaty w weekend
Zleciłem wypłatę w sobotę rano i myślałem, że dostanę chociaż w niedzielę. Dopiero w poniedziałek ruszyli temat, bo „dział finansowy nie pracuje w weekend”. W czasach 24/7 to brzmi jak żart. A grać w weekend jakoś pozwalają bez przerwy.
Kasyno nie dla cierpliwych
Każda czynność trwa tu dłużej niż powinna. Logowanie, otwieranie gry, potwierdzanie wypłat. Mam szybki komputer, a i tak często widzę tylko kręcące się kółko. To zabija cały fun.
Mało polskich metod płatności
Spodziewałem się większego wyboru. Jest karta, jest jeden portfel, jakiś przelew ekspresowy, ale brakuje mi paru popularnych w Polsce opcji. Nie każdy chce podawać dane karty w takim serwisie. Ja się trochę cykam i wolę blika albo coś podobnego. Tutaj tego praktycznie nie ma, więc już na starcie mają u mnie minus.
Kasyno niby ok, ale nie
Na pierwszy rzut oka wszystko gra – ładne bannery, dużo gier, polska wersja. Dopiero jak zaczniesz używać, wychodzą problemy: wolne wypłaty, niejasny regulamin, brak wsparcia. Mam mieszane uczucia, raczej na minus.
Brak wersji demo gier
Lubię najpierw przetestować slota za darmo, zanim wpłacę. Tu prawie nigdzie nie ma opcji gry demo po zalogowaniu, tylko od razu za prawdziwe pieniądze. Może to ich polityka, ale dla mnie to minus. Wolę zobaczyć, czy gra mi się w ogóle podoba, a nie wydawać kasę na kota w worku.
Kiepski blackjack
Jestem fanem blackjacka, więc od razu poszedłem tam. I niestety się odbiłem. Limity stawek dziwnie ustawione, animacje kart powolne, brak opcji szybkiej gry. Do tego nie mogłem znaleźć jasnych zasad dotyczących kończenia buta, co mnie wkurza. Jak ktoś lubi dokładność, to nie jest miejsce dla niego. Po kilku rozdaniach wyszedłem z niesmakiem.
Ciągłe logowanie 2FA
Bezpieczeństwo fajnie, ale każdorazowe wpisywanie kodu z maila przy wejściu zaczyna po prostu irytować. Nie da się zapamiętać urządzenia na dłużej, przynajmniej ja takiej opcji nie znalazłem.
Kasyno z poczuciem winy
Za każdym razem, jak kończę tam grać, mam gorszy nastrój niż przed. Nie chodzi tylko o to, że przegrywam, bo to zdarza się wszędzie. Tu jest jakaś mieszanka chaotycznych promocji, agresywnych banerów i poczucia, że tak naprawdę nie kontroluję, co się dzieje. Po kilku sesjach stwierdziłam, że wolę w ogóle nie grać, niż wracać na tę stronę.
Zmienili regulamin bez info
Byłam zalogowana kilka razy w tygodniu, korzystałam z cashbacku. Nagle pewnego dnia cashback zniknął, limity zakładów inne. Dopiero po długich poszukiwaniach znalazłam w regulaminie, że zmienili zasady. Ani maila, ani wiadomości w profilu. Tak się nie traktuje stałych graczy.
Nie czuję się tu bezpiecznie
Co chwilę jakieś powiadomienie o ciasteczkach, dziwne przekierowania przy płatnościach, a potem musiałam podawać za dużo danych jak na zwykłe granie. W innych kasynach tego nie miałam w takim stopniu, trochę strach zostawiać tu cokolwiek.
Za dużo kroków do zmiany hasła
Zmiana hasła to koszmar, link wygasa po minucie, trzeba wpisywać milion znaków, duże litery, znaki specjalne, jak do banku, ale kasyno.
Ukryte limity wypłat
Na stronie niby wszystko fajnie, szybkie wypłaty, brak ukrytych opłat. W praktyce dopiero przy większej wygranej dowiadujesz się, że możesz wypłacić tylko jakiś śmieszny limit dzienny, reszta czeka tygodniami. O tym już na banerach nie napiszą.
Turnieje tylko dla wybranych
W teorii fajne turnieje, ale jak patrzyłem na tabelę wyników, to w kółko te same nicki na górze. Człowiek gra, a i tak ma wrażenie, że nie ma szans dogonić tych, co ładują tu ogromne kwoty.
Kasyno znajomego, nie moje
Kumpel polecał ten serwis, bo niby szybko wypłacają i „da się ograć”. Ja tego nie doświadczyłem. Wpłaciłem trzy razy po 50 zł, nic konkretnego nie wygrałem, bonusy wydawały się tak powikłane, że nawet nie próbowałem. Po prostu nie czuję, że to jest dla mnie, raczej nie wrócę.
Niechętnie oddają kasę
Wpłacasz — wszystko działa w sekundę, wypłacasz — nagle tysiąc procedur i „weryfikacji”. Rozumiem ochronę przed praniem pieniędzy, ale proporcje są tutaj śmieszne. Czuć, że łatwiej dać im pieniądze, niż je stąd wyciągnąć.
Limit depozytu działa dziwnie
Ustawiłem sobie limit dzienny na 100 zł. Wpłaciłem 80, zagrałem, przegrałem. Potem spróbowałem dopłacić 20, komunikat, że limit przekroczony. Okazało się, że system liczy też jakieś wcześniejsze próby sprzed kilku dni, których nie zatwierdziłem. Musiałem pisać do supportu, żeby ręcznie to zresetowali. Zamiast pomóc w kontrolowaniu wydatków, ten limit tylko wszystko komplikuje.
Kan ondersteuning van AI gebruiken bij reactiesLees meer
dobre Kasyno .duzo promocji konkursow…
dobre Kasyno .duzo promocji konkursow .raczej brak jakich kolwiek niedogodnosci z wyplatami i wplatami.

Antwoord van Bison Casino PL 🦬
Dit is Trustpilot