Hälften av burkarna var hoptryckta på ena sidan. I affären skulle jag aldrig köpa en skadad burk. Jag inser att detta hänt under transporten så paketet var inte tillräckligt polstrat. Rocco senior är... Toon meer

Bitiba är väldig pålitlig som foder leverantör och har bra priser. Jag handlar foder och annat till min hund, Rhodesian ridgeback, minst sex år nu. Enkelt att hitta rätt foder till sin hund. Jag är m... Toon meer

Samma utbud som zooplus men kan ha en del bättre priser. Går mycket fort få hem det man beställt. Nu sist beställde jag foder från en Svensk butik som ligger nära. Några dagar senare beställde jag äve... Toon meer

Lätt att fylla på, både mat och vatten. Katterna gillar den, enda nackdelen är när alla 3 vill äta så får de inte plats men skönt att det alltid finns mat framme till dem

4,5

Uitstekend

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Bra sortiment

Bra sortiment, konkurrenskraftiga priser, möjligheter till prenumeration och stämplar som ger rabatt. Snabba leveranser till porten. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

22 januari 2026

Snabba svar

Snabba svar
Men dålig leverans
PostNord skötte sig bra
Men inte det andra företaget

26 januari 2026

Overall good but box always broken when heavy things in it.

Very good prices and delivery is quite fast, although I do order two bags of cat litter and EVERY time they put it together with food and other heavy things in the same box which gets to heavy and ALWAYS brake in transport. I have yet not got anything missing from the order but box is always smashed and and half open when I get it. They should really send it in two boxes instead.

14 januari 2026

Sjukt bra kundservice och bemötande

Sjukt bra kundservice och bemötande! Min vara var defekt och jag fick en ny utan något krångel eller ifrågasättande. De svarade första arbetsdagen efter jag anmälde detta och ordnade det direkt. Är så nöjd. Kommer beställa från dem fler gånger.

19 januari 2026

Något har hänt

Något har hänt. Jag har beställt för ca 1000kr varje månad under lång tid. Det har gått bra, fram till de senaste 3 då leveranserna inte dykt upp.
Nu slutar jag o beställer från någon annan

13 januari 2026

Mycket bra!

Mycket bra! Bäst pris och Andreea på kundservice var mycket hjälpsam! Rekommenderas!

12 januari 2026

Bra bemötande

Snabbt svar på kundservice av en faktisk person som var glad, trevlig och hjälpsam. (Som jag var tvungen att kontakta pga leveransproblem som inte hade med dom att göra, jag ville bara ha paketet skickat tillbaka till mig igen)
Snabb leverans, skickades samma dag eller dagen efter min beställning.

17 december 2025

Toppen

Toppen! Bra produkt med hemleverans! Pålitlig kundtjänst! Rekomenderas!

7 november 2025

Jag är helt nöjd med bitibas service

Jag är helt nöjd med bitibas service. Men man måste planera in sin beställning för det tar minst 5 arbetsdagar för att få hem sina varor, har man sjuka djur som behöver special foder måste man vara ute i god tid. Det är det enda jag skulle vilja att det det blev bättre med tidigare leverans och att priserna pressas ned mer.

26 november 2025