Perfecte service, snel geleverd en een top machine. BJC Tools is een echte aanrader. Met vriendelijke groet, Ronald

Eerst goed geholpen via de mail met een paar vragen toen besteld en snelle levering . Lintzaag uitgepakt en ingebruik genomen jammer genoeg zat de voorgemonteerde lintzaag niet goed erop en heeft die... Toon meer

Op zich prima product en levering. Het zou nog beter worden als je in het proces t/m levering geïnformeerd wordt over status en voortgang. Dat duurde nu best een aantal dagen voordat verneemt het het... Toon meer

Ik bestelde een artikel waar ik niet veel van wist. Door Don, een medewerker werd er veel tijd vrijgemaakt om alles goed uit te leggen per telefoon én per mail. Hij stuurde zelfs plaatjes op van... Toon meer

1. Bouwmachine- en gereedschapswinkel
  2. Bouwmachine verkoper
  3. Tuinbouw leverancier
  4. Machinereparatieservice
  5. Metaalleverancier
  6. Gereedschapwinkel

BJC TOOLS Bij BJC Tools onderscheiden we ons met onze service door meer dan alleen producten te bieden. Wij zijn jouw partner in techniek, gericht op het vereenvoudigen en efficiënter maken van jouw werkzaamheden. Onze persoonlijke service en directe contact zorgen dat we niet zomaar een leverancier zijn, maar een verlengstuk van jouw vakmanschap. Met onze betrokkenheid tillen we elk project naar een hoger niveau.

4,3

Uitstekend

Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord

Op zich prima product en levering.

Op zich prima product en levering.
Het zou nog beter worden als je in het proces t/m levering geïnformeerd wordt over status en voortgang. Dat duurde nu best een aantal dagen voordat verneemt het het verzonden is.

2 februari 2026

Goeie ervaring met de bestelling met een minpuntje achteraf

Lintzaag uitgepakt en ingebruik genomen jammer genoeg zat de voorgemonteerde lintzaag niet goed erop en heeft die helemaal door de zwarte buitenkap gezaagd en hier kom je pas achter als die er door komt jammer genoeg das een beetje jammer

23 december 2025

Keurig netjes geleverd

Keurig netjes geleverd ben zeer tevreden
Ik heb de aggregaat nog niet uitgeprobeerd maar ik neem aan dat hij goed werkt omdat hij getest is.
Nogmaals complimenten voor de goede levering

6 december 2025

Geen ruimte voor menselijke maat

De levering was netjes. Ik wou het aangeschafte product echter binnen 30 dagen ongebruikt en ongeopend retour sturen. Blijkbaar moet je dit binnen 14 dagen melden (wist ik niet). Ook al staan ze blijkbaar in hun recht, het had BJC gesierd hier iets flexibeler in te zijn. Zelfs na uitleg bleef het antwoord nee. Ik vind dat persoonlijk vrij klant onvriendelijk. Jammer.

26 november 2025
Logo BJC Tools

Antwoord van BJC Tools

Hi Tim,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. We vinden het erg jammer om te horen dat je teleurgesteld bent over het retourproces.

We begrijpen dat het vervelend is als je later ontdekt dat een retour binnen 14 dagen moet worden aangemeld. Die termijn is de wettelijke bedenktijd voor online aankopen, en wij houden ons aan deze verplichting. Sommige webshops kiezen ervoor om deze termijn vrijwillig te verlengen, maar dat is geen standaard en ook geen wettelijke eis. Daarom konden we in dit geval geen uitzondering maken.

Juist omdat wij ons netjes aan de wettelijke regels houden, vinden we het extra jammer dat dit heeft geleid tot een 1-ster review. Je mag het persoonlijk minder klantvriendelijk vinden, dat respecteren we uiteraard, maar het voelt wel zuur om hierop afgerekend te worden terwijl we simpelweg doen wat wettelijk vereist is.

Toch waarderen we je feedback en kijken we graag of we alsnog iets voor je kunnen betekenen binnen de mogelijkheden die we wél hebben.

Met vriendelijke groet, Wouter van BJC Tools

Beloften op website niet waargemaakt.

De beloftes op de website over de leveringstijd klopt niet. Als het wat later geleverd wordt, dan wordt de klant niet geïnformeerd wat wel de beloften is op de website. Ook zou het wel handig zijn als er een mail gestuurd wordt dat het pakket verzonden is. Ik heb geen mail van de pakketdienst gehad wanneer het aankomt.

7 juli 2025
Logo BJC Tools

Antwoord van BJC Tools

Beste Gerard,

Bedankt voor je feedback. Vervelend om te lezen dat de levering niet naar verwachting is verlopen en dat je daarbij ook geen updates hebt ontvangen, dat is zeker niet hoe wij onze service willen verlenen.

Om dit goed te kunnen nakijken én je alsnog duidelijkheid te geven over je bestelling, zou je ons wellicht je ordernummer kunnen doorgeven? Dan kijk ik graag persoonlijk even met je mee wat er precies is misgegaan.

We nemen dit soort signalen serieus, want we willen dit juist voorkomen, ook voor andere klanten. Alvast bedankt voor je reactie, en excuses voor het ongemak dat je hebt ervaren.

Wouter
BJC Tools