Een unieke en andere site. Er was een product niet meer voorradig, word netjes gecommuniceerd hierover. Presentje en geld terug van afwezige product. Verpakking als een kado zelf leuk in my style... Toon meer
Niet alleen op spiritueel vlak,tevens een mooi concept aan vintage, rust, en een heleboel inspiratie, geniet je al bij de ingang, van het prachtige creatieve pand. Een moment van bezinning, welk... Toon meer
BLACKFISH is a standout boutique on the Voorstraat in Utrecht, attracting those with a flair for vibrant fashion and unique finds. This shop offers a mix of affordable new, vintage, retro and ethnic clothing, accessories, and jewelry; all curated with care. Their exclusive label boasts luxurious velvet garments with distinctive patterns and designs, crafted by artisans in India. Additionally, the store features Mystique; a section dedicated to scented candles, incense, occult books, suncatchers, and other mystical items. Beyond the main floor, there's an underground section downstairs, enhanced by the lively ambiance created by the friendly staff and music. Visitors can enjoy complimentary beer and an arcade machine, making for a memorable visit.
Voorstraat 6, 3512AM, Utrecht, Nederland
- 0306624395
- info@blackfish.nl
- blackfish.store
Snelle reactie op mijn vraag over de…
Snelle reactie op mijn vraag over de maat, vriendelijk, snel verzonden, en...een prachtige blouse!
Een unieke en andere site.
Een unieke en andere site.
Er was een product niet meer voorradig, word netjes gecommuniceerd hierover.
Presentje en geld terug van afwezige product.
Verpakking als een kado zelf leuk in my style netjes.
Zeer tevreden
Top ervaring!
Snelle verzending, top kwaliteit en leuke stickers! Ik ga hier zeker vaker bestellen.
Hemelse winkel
Geweldige kleding, supermooi verpakt, alsof ik een cadeautje kreeg. Beste winkel van Nederland. Alles enorm goede kwaliteit. Enorm mooie collectie die steeds anders is. Prachtige heksige dingen. Ik ben verliefd op Blackfish

Pure perfectie
Goede communicatie en snel binnengekomen! Het product is ook mooi en kwalitatief. Ik loev het!

Bestelling is netjes afgeleverd
Duidelijke informatie over de levertijd en het pakketje is leuk ingepakt, heel blij mee

Antwoord van BLACKFISH
Snel verzonden en duidelijk met liefde…
Snel verzonden en duidelijk met liefde en aandacht ingepakt. De trui is fantastisch :)
Snelle verzending, maat veel kleiner dan beschreven op de site
Snelle verzending. Kleding echter totaal niet de maar die beschreven stond. Zou 1 maat zijn voor S tm XXL, maar de jurk paste mijn dochter met maat 36 nauwelijks. De tailleband liep over haar (kleine) boezem ipv eronder. Laat staan dat ik er met mijn maat 44 in pas. En dat voir een jurk van 140 euro.... heel jammer. Retourneren is op eigen kosten, ook na telefonisch contact over de verkeerde verwachtingen scheppende maatomschrijving. Dat vind ik niet zo netjes.

Top aankoop!
BLACKFISH communiceert duidelijk en de levering was super snel! ook mooi ingepakt met nog een aantal toffe stickers erbij als freebies <3 ik bestel gouw nog weer n keertje!

Glamrock
Hoi, in augustus een knoopvest van jullie eigen label aangeschaft. Prachtig vest. Gedragen op een glamrock feest en kreeg veel complimenten. Aan vriendinnen jullie site doorgegeven. Groet, Pipke.

Antwoord van BLACKFISH
Ik ben blij met mijn jurk
Ik ben blij met mijn jurk. Op instagram zag ik een post op hun kanaal waarin iemand de jurk droeg. Het helpt om te zien hoe een jurk valt. Daarnaast is het een mooie kwaliteit jurk, mooi verpakt en de bezorging ging vlot. Vrijdag besteld en al maandag in huis.

Antwoord van BLACKFISH
Als ik mijn innerlijke heks wil…
Als ik mijn innerlijke heks wil loslaten of een vleugje magie wil dragen dan draag ik altijd de kleding van blackfish the label. De glitters, de velvet stoffen, de patronen, de manier waarop de kleding om je lichaam valt én de manier waarop je je voelt als je het draagt is goud waard. Alles is aan te raden aan deze winkel, maar dan ook echt alles! ❤️✨💫🌞

Erg tevreden
Via de overzichtelijke website een keuze gemaakt voor 1 van de prachtige jurken die ze bij Blackfish verkopen. Ik kreeg mijn bestelling snel binnen. Op de foto zag de jurk er al fantastisch uit maar in het echt is ie nóg mooier! En ondanks dat ik mijn twijfels had ofdat ik de 'one size fits all'-jurk wel zou passen, zit de jurk perfect! Ik ben er erg blij mee en zou zeker nog eens bestellen!

Antwoord van BLACKFISH
Fantastische collectie! Winkelervaring blijft het beste, maar bestellen werkt ook goed :)
Blackfish heeft echt een fantastische collectie! Ik kom graag in de winkel vanwege de goede vibes, vette muziek en ik loop altijd met iets leuks de deur uit. Deze keer kon ik niet langsgaan, dus een online aankoop gedaan. Dat werkte ook perfect, maar het blijft nog beter om langs te gaan :)

Hele fijne service
Hele fijne service! Ookal was er een probleem bij mij met het laden van het betaalscherm na een online bestelling dachten ze erg fijn met mij mee en gaven ze me genoeg andere opties totdat het mij wel lukte. Top!

Antwoord van BLACKFISH
Super fijne webshop met mooie producten
Mooie producten, heel erg snel geleverd. Duidelijke mails over bestel- en bezorgproces. Bij bestelling nog een handgeschreven berichtje met tips, heel leuk en persoonlijk!

De allermooiste winkel
De allermooiste winkel van Nederland! Ik kom hier ontzettend graag en ga vrijwel altijd met iets moois weer naar buiten. De kwaliteit is fantastisch en ook de medewerkers in de winkel zijn heel hartelijk en helpen graag.