Ik had een bladcadeau op "fiets actief" genomen, voor iets van 4 nummers. Het was een cadeau, ik vond de bladen niet erg interessant, maar "fiets actief" leek me nog wel aardig. Ik betaalde netjes een... Toon meer
Heb bladcadeau ontvangen , maar heb al tijdschriften app met heel veel tijdschriften! Gevraagd het om te ruilen voor boek cadeau, of voor mij maandelijkse kosten voor tijdschriften app te gebruiken.... Toon meer
Ik heb een slechte ervaring opgedaan…
Ik heb een slechte ervaring opgedaan met bladcadeau. We hadden het blad libelle besteld met het idee dat het abonnement vanzelf zou stoppen. Maar ineens kregen we een incasso en zitten we er weer een kwartaal aan vast. Wat ons betreft is dpg media een oplichtersbende en werken ook niet mee om het abonnement eerder te stoppen. Wij kopen nooit meer bladcadeau.
Dat dit bedrijf nog bestaansrecht…
Dat dit bedrijf nog bestaansrecht heeft... verkapte abonementen worden gekoppeld aan gratis nummers, de klanten'service' reageert of niet op emails of ze geven een reactie wat geen enkel antwoord op de vraag geeft.
De pincode op de kaart van bladcadeau…
De pincode op de kaart van bladcadeau was niet zichtbaar. Proberen contact te krijgen op de wijze zoals gemeld bij FAQ bij dit probleem. Echter na 5 pogingen nog steeds geen contact.
teleurgesteld
Ik ben enorm teleurgesteld in deze winkel. Ik heb per ongeluk een luisterboek besteld, maar omdat ik het nog niet had gedownload, wilde ik gebruik maken van mijn wettelijke herroepingsrecht. Ondanks het feit dat ik duidelijk mijn rechten uitlegde en dat ik het boek niet had beluisterd, werd mijn verzoek geweigerd.
Volgens de Europese wetgeving heb ik als consument recht om binnen 14 dagen een digitale aankoop te annuleren, en ik verwachtte dat dit gerespecteerd zou worden. Het negeren van deze wet door het bedrijf is frustrerend en onacceptabel.
Als je als klant recht hebt op iets, zou je niet in deze situatie terecht moeten komen. Het is een erg slechte ervaring die mijn vertrouwen in deze website volledig heeft geschaad. Ik zou iedereen aanraden om goed na te denken voordat ze hier iets kopen, want als er een probleem is, krijg je geen eerlijke behandeling.
Niet echt een leuk cadeau
Niet echt een leuk cadeau
Je moet het meteen stop zetten anders wordt het automatisch verlengd.
Daarna krijg je een deurwaarder van DPG Media achter je broek aan. Wat een cadeau!!!!
Blad bestelt met een bladcadeau van €20,00…
Blad bestelt met een bladcadeau van €20,00
Niets ontvangen. Zijn niet te bereiken. NIET KOPEN !!!!!! Slecht slecht slecht .
Kaart verlopen
Kaart verlopen. Belachelijk dat daar een datum aan hangt. Het is toch gewoon een betaalmiddel
Meteen vast aan abonnement!!!
Dacht ik leuk 5 nummers Autoweek moet je eigenlijk bij het 1e nummer al opzeggen anders zit je door een maand opzegtermijn meteen aan een abonnement vast!
Stelletje vuile oplichters!!!!
Voor het 4e nummer werd het al afgeschreven van mijn rekening en bladcadeau zelf is niet bereikbaar en Autoweek zegt niets te kunnen doen.
MENSEN KOOP GEEN BLADCADEAU VOOR JEZELF OF IEMAND ANDERS!!!!
Opgelicht. Mooie belofte maar geen product
Via hen heb ik betaald voor 2 maandnummers van het blad Delicious. Wat kreeg ik? Het nummer van de maand augustus en een 'special'. Dat was het. Ik moet zeggen dat ik me behoorlijk bekocht voel!. Naast mijn cadeaukaart heb ik nog bijbetaald om daar vervolgens 1 nummer voor te krijgen.
Ik vind dit een vorm van oplichting. Er staat heel duidelijk dat ik 2 keer een maand een los nummer zou krijgen, niet 1 keer met een 'special'.
Ik heb ze gemaild maar geen enkele reactie terug van ze. Echt nooit meer.
Heb voor mijn verjaardag een BLADCADEAU…
Heb voor mijn verjaardag een BLADCADEAU bon gekregen. Nu blijkt dat ik vastzit aan een abonnement ondanks dat ik dit bij de eerste extra rekening heb aan gegeven. Bovendien kan je niet direct reageren op een mail die ze sturen. M.a.w. er wordt een extra drempel opgeworpen om je niet gewilde abonnement op te zeggen. Ik zou zeggen nooit zo'n bon kopen je zorgt er voor dat je familie of vrienden een probleem krijgen.
3 blad cadeaukaarten gekregen
3 blad cadeaukaarten gekregen: 1 kaart voor het tijdschrift Jan gebruikt , maar nooit ontvangen. 2 maanden later geprobeerd de andere 2 bonnen te verzilveren. Waren ze net verlopen (inclusief de 6 maanden extra). Nergens kun he de uitgifte datum vinden.
Ik gaf mijn zus voor haar 80ste…
Ik gaf mijn zus voor haar 80ste verjaardag bladcadeau. Maar wat ze ook probeerde ze kon geen bevestiging krijgen van haar keuze n.l. Linda. Steeds een andere smoes. Storing, kaartnummer was een probleem. Later terugbellen, maar kreeg een bandje die de naam Linda vertaalde in Libelle. Gisteren heb ik 20 minuten in de wacht gestaan om te horen dat mijn zus Linda maar moest bellen en toen ik de telefoniste zei dat ik niets met Linda te maken had maar dat zij dat moesten oplossen. Ik kreeg als antwoord dat ik het niet begreep en fijne dag verder.
Code werkt niet !
Een leuk cadeau gehad op het werk. Echter de een na de ander kon de code niet verzilveren. Uiteindelijk het juiste telefoonnummer gevonden van de klantenservice maar helaas, de betreffende medewerkster kon mij niet zeggen waardoor het kwam. Ze hadden een storing en ik moest het einde van de week nog maar eens proberen. Op mijn verzoek of zei me kon bellen als ze het had uitgezocht kreeg ik als servicegericht antwoord "dat doen wij niet". Uiteindelijk gaf ze me aan een uitzondering te willen maken voor mij omdat ze voelde dat ik dat nodig had..... Vervolgens komt de betreffende medewerkster met hetzelfde en geeft aan dat ik het vrijdag nog eens moet proberen en als het niet lukt, belt ze me de week erop. Op mijn vraag hoe ze dan weet dat het wel of niet is gelukt, gaf ze aan dan kijk ik of de storing is opgelost .
Kraslaag werkt niet
Probeer het zilveren laagje weg te krassen maar dit lukt niet door zachtjes te krassen. Bij wat harder krassen verdwijnt de toplaag van het papier mee. Code is niet te lezen. Weggegooid geld dus
Niks binnen
Bladcadeau bestelde via website als cadeau, jarige is eem week later nog niks gekregen terwijl het zou de volgende dag bezorgd worden
27 januari boek besteld met cadeaubon
27 januari boek besteld met cadeaubon. Boek moest in herdruk, zou 14 feb zijn. 17 feb nog niks ontvangen, ook geen verzendingsmail niks. Gemaild, dan ineens wordt het boek verstuurd en komt die morgen binnen. Volgens mij waren ze het gewoon vergeten. Heb het boek nu al als ebook gelezen zo lang duurde de wachttijd. Verspild geld dus.
Bladcadeau misleidende naam!
Ik denk dat ik een cadeaubon koop waarmee de ontvanger leuk een (1) blad van zijn gading kan kopen. Maar het blijkt om een abonnement te gaan. Het verweer zal zijn dat dit achterop vermeld staat. Ja daaag…Misleidend!
ZAKKENVULLERS EN ALS JE 4 BLADEN WIL…
ZAKKENVULLERS EN ALS JE 4 BLADEN WIL NEMEN OMDAT DAT JE SALDO IS NEEN MOET JE ER 5 NEMEN. CRIMINELE ORGANISATIE
Belofte wordt niet waar gemaakt
Veel mailen en toch maar de helft van het aantal bladen ontvangen.
Het lijkt een gemakkelijk verdienmodel, want op een gegeven moment geef je het als klant op.
Absoluut geen leuk cadeau om te krijgen en zeker ook niet leuk voor de gever. Veel gedoe en irritatie voor niets.
Bladcadeau, alleen geven als je een hekel hebt aan de ontvanger
Bladcadeau ingeruild en 6€ bijbetaald voor totaal 5 nummers Autoweek. Blijkt dat je gelijk vast zit aan een jaarabonnement en voordat je ook nog maar blad hebt ontvangen wordt er doodleuk al een incasso gedaan voor een vol jaar voor 54 €. Zijn helemaal van de pot gerukt en dit is dus pure misleiding.
***niet kopen, inruilen en zeker niet geven als “cadeau”…of je moet een hekel hebben aan de ontvanger (die is dan lekker even bezig om alles op te zeggen een review te schrijven etc…en natuurlijk over de rooie.) Zoals ik nu !
DPG Media is eigenaar van Bladcadeau ….en ook uitgever van de bladen die je kan bestellen. Dus die smeren je graag een jaarabonnement aan, misleiding …