1. Wintersportwinkel

Blaze Sports is een bedrijf dat zich richt op hoogwaardige skibrillen, ontworpen voor verschillende weersomstandigheden. We bieden een scala aan producten aan, waaronder skibrillen met verschillende soorten lenzen, zoals cilindrische en sferische lenzen. Deze lenzen zijn beschikbaar in verschillende kleuren en coatings en zijn ontworpen om de zichtbaarheid te verbeteren en bescherming te bieden tegen UV-stralen. Klanten kunnen kiezen tussen gepolariseerde en niet-gepolariseerde lenzen, afhankelijk van hun behoeften op de piste. De skibrillen van Blaze Sports staan bekend om hun geavanceerde technologieën, waaronder anti-condens behandelingen en lenzen die zich aanpassen aan veranderende lichtomstandigheden, wat zorgt voor helder zicht tijdens het skiën. Daarnaast zijn de brillen ontworpen voor comfort en stijl, en geschikt voor zowel beginnende als ervaren skiërs. Een belangrijk kenmerk van Blaze Sports skibrillen is de gepolariseerde lenzen, die helpen om schittering van sneeuw en ijs te verminderen, wat de zichtbaarheid verbetert en de vermoeidheid van de ogen vermindert. Deze lenzen zijn vooral nuttig bij zonnige omstandigheden en kunnen de veiligheid verbeteren door skiërs in staat te stellen terreinveranderingen en obstakels beter te zien​.

4,5

Uitstekend

De Blaze doet wat hij beloofd

De Blaze doet wat hij beloofd, mooi afwerkte goggle en super lenzen.

23 december 2025

Antwoord van Blaze Sports

We zijn blij dat het bevalt. Veel plezier met je bril en veel veilige ski-meters gewenst!

I love it

I love it
The skibril its so nice

13 december 2025

Antwoord van Blaze Sports

We love you! Thank you for buying our goggle.

Prachtig

Prachtige skibril mooie felle kleur. Fijn in gebruik.

12 april 2025

Antwoord van Blaze Sports

We zijn blij om te horen dat de bril bevalt! Veel plezier op de piste.

Bril is fantastisch alleen aftersales is waardeloos

Bril is fantastisch alleen de aftersales is waardeloos.

1 clipje waarmee je de lenzen vastklikt zat losjes, hierover gemaild zelfs filmpje gemaakt en moest de bril opsturen. na dit gedaan te hebben kreeg ik hem terug met een beschadiging erbij op de lens. en de opmerking dat ik hem niet juist verzonden had, geen pakbon geen case, (was wel verpakt ik bescherm tasje) en dat de lens beschadigd was...

verder geen reactie meer gehad toen ik ze schreef dat de lens niet dusdanig beschadigd was toen ik hem verzond..

nogmaals bril is fantastisch alleen jammer van de aftersales.

7 maart 2025

Antwoord van Blaze Sports

Hey, vervelend om te horen dat je geen fijne ervaring hebt gehad. We hebben op het moment van melding contact met je opgenomen en ook een gratis nieuwe bril opgestuurd. Hopelijk heb je alsnog van ons product kunnen genieten.

Fantastische skibril

Fantastische skibril! De Frostbite - Blauw zit comfortabel, biedt helder zicht en beslaat niet dankzij de goede ventilatie. Het verwisselen van de lenzen is superhandig. Echt een aanrader voor deze prijs

16 januari 2025

Ik zou graag de winactie willen winnen

Ik zou graag de winactie willen winnen. Ik ga 4jan tot 11 jan 2025 op wintersport voor het eerste. Ik zou graag een bril willen winnen die goed is zelf heb ik gewoon een simpele bril. Hopelijk vind ik wintersport zo leuk dat ik nog een keer ga dit jaar maar dat hangt af van de week van januari. :) ik heb ook al les gevolgd ben bijna klaar voor wintersport.

Hopelijk win in de bril!
Groetjes Daphne de groot

12 december 2024

Trendy skibril

Mooie trendy skibril dat goed aansluit op mijn helm. Had ook helder zicht op de piste.

29 februari 2024

Top bril

Top bril, goed zicht, mooie lens en makkelijk verwisselbare lens!! Ik ben fan

25 november 2024

Blaze - Perfect voor de Wintersport

De perfecte skibril. Voor elk weertype kan je een ander lens gebruik. Beslaat niet en is gemakkelijk te verwisselen. Ik heb zelf de Winter’s Edge Zilver gebruikt en deze is geschikt voor mooi en minder mooi weer. De ideale lens om te gebruiken. Een echté aanrader!

25 februari 2024
Toon reviews in alle talen. (19 reviews)