Blimo Reviews 291

TrustScore 4 uit 5

4,2

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget hjælpsom support, som gjorde hvad de kunne for at skaffe reservedel til min mands elscooter, tiltrods for de ikke forhandler denne mere. 😀

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Varen kom som lovet. Var som beskrevet. Super. Mangler personlig kontakt om vedligeholdelse, om ændringer, ( f.eks. hvordan fjerner man den irriterende bakkehyletone). Det er en større investering s... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Der kom to colli med DHL præcis som tracking viste. Meget fin emballageret, ingen transportskader. Vi pakkede ud, samlede og testede, alt virkede. Nu står X-80 til opladning og så skal vi ellers på en... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Glimrende køretøj med overlegen trækkraft Styretøjet er for direkte og en styrdæmper bør overvejes. bagagebærer til montering bag sædet er alt for tung og kommer aldrig i brug. En stor trådkurv til m... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Evenementen en entertainment

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Om Blimo. Hjælpemiddel til privatpersoner, virksomhed og industri Vores målsætning er at tilbyde et bred sortiment til Danmarks bedste priser, men uden at gå på kompromis med service eller kvalitet. Vores lave priser mulliggøres af det faktum at vi sælger direkte til forbrugeren via internettet. Denne model tillader os at tilbyde lave priser på gode produkter. Virksomheden blev grundlagt 2005. Vi har erfaring med indkøb i asien og gode relationer til vores leverandører. Vi kan således garantere produkter af den højeste kvalitet. Vores relationer er så tætte at vi selvøfgelig kan få enhver tænkelig reservedel hjem, samt give teknisk support. Du kan med andre ord trygt købe vores produkter uden at skulle bekymre dig. Vi har varelager 45 minutter uden for Stockholm. Nordbutiker i Sverige AB Gösvägen 28 761 41 NORRTÄLJE

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Meget hjælpsom support

8 april 2026

Alt for dårlig betjening

Ved førstegangs bestilling bliver man lovet 50% rabat, man skal bare lige registrere sig, så får man en rabat kode. Koden kommer bare aldrig og når man så henvender sig skriftligt, er der ikke nogen der kan gøre noget. Man kan ikke ringe eller blive ringet op.

25 maart 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering, og stolen lever op til forventningerne
Har kun haft den 1 dag og afprøvet den inden dørs,
men det skal nok blive godt udendørs også

23 maart 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

har virkelig fortrudt mit køb af en…

har virkelig fortrudt mit køb af en BLIMO MOTO 400. INGEN service og INGEN svar på henvendelser. En garanti på 3 år er jo INTET bevendt hvis ikke man kan tilbyde reparationer.

FIND DIG EN ANDEN LEVERANDØR

1 maart 2026
Review zonder uitnodiging
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Det er det ringeste firma jeg endnu har…

Det er det ringeste firma jeg endnu har handlet hos på nettet, købte 2 batterier der skulle retuneres, de tager ikke telefonen hverken i Danmark ell Sverige og kan kun kontaktes via mail, deres adresse i København eksisterer ikke og der er ingen butik hvor man kan henseende sig til, og deres såkaldte support er et automatiseret svar, virkelig dårlig service, handler aldrig der igen..

18 januari 2026
Review zonder uitnodiging

Kære Blimo:

Kære Blimo:
Tak!For handlen! Blimo Ei Kørestolen Move er en gave til min mand der har fået amputeret højre ben!
Nu! Kan han bevæge sig frit rundt i vores hjem! Og øve sig i at blive optimal selvhjulpen uden smerter i f.eks. skulderen. Jeg bestilte El Kørestolen netop fordi dens bredde "kun" var 62cm som passer til et par smalle døre i vores hjem. Min mand er meget glad for den. Forpakningen var stærk og fin. Blimo
El Kørestolen Move er en smuk & smart model:-)
Manualen er tydelig i foto... MEN! Vi kunne ø ønske os en DANSK version/TEKST? Kan Blimo måske??? sende en på DANSK?
itte Dekker.

22 januari 2026

Frihed.

Jeg tror at jeg bliver glad for min elkørestol den kan give mig frihed til at komme med ud og handle og på udflugter rundt omkring, det er rart. Et minus er dog den manglende brugervejledning på dansk.

30 november 2025

Lees meer over geverifieerde reviews.