Lang leveringstid på knapt en måned, hvilket er under al kritik - og produkter skal ikke sendes fra Kina! Men men men … nu har jeg brugt det i to uger og oplever en væsentlig forskel på mine fødder,... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Har bestilt for 14 dagen siden og har intet modtaget😡 . Men efter 3 dage efter bestilling for man en mail om man er tilfreds med sin vare🤨 Jeg skal aldrig handle der mere. Når du kigger på nettets... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Ja, jeg tager fat på banken nu, ikke modtaget mine produkter og får bare besked automatisk på at den er på vej ! Nu er det 28 dage siden den blev sendt og stadig intet produkt !!!!!!! Nu er min pa... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Har købt fodfil fra dem i nettet
Har købt fodfil fra dem i nettet, til en meget dyr pris. Man kan købe de samme produkter i Shein til 1/10 del af prisen. Har sendt produktet tilbage, til den leverings adresse, som de har oplyst, men de tager ikke i mod pakken. Så den kommer sikkert retur til mig. En værre fusker firma. O stjerner fra mig. Køb endelig ikke noget fra dem. Hold jer langt væk.

Køb aldrig her
Jeg skal aldrig handle der mere.
Når du kigger på nettets søgeside, viser de at BlissBeauty har 4, 5 stjerne, men når du så går direkte på trustpilot, så har de nærmest kun 1 stjerne. Har virkelig fortrudt at jeg handlede der.

Antwoord van Blissbeauty
Ingen svar og lang levering
Bestilte varen, laaaang levering, men modtog den. Lever ikke op til forventningerne, men nu svarer de ikke på mail ift tilfredshedsgaranti…

Antwoord van Blissbeauty
Lang leveringstid - godt produkt!
Men men men … nu har jeg brugt det i to uger og oplever en væsentlig forskel på mine fødder, så produktet virker - jeg bruger dog en god fodcreme andet sted efter hver behandling !
Jeg havde bestilt varen den 18
Jeg havde bestilt varen den 18. August, i dag dato den 5. september endnu intet modtaget.
Jeg har googlet mig lidt frem til at det er noget møg der bliver sendt fra Kina, selvom hjemmesiden slutter på DK.
På deres mail svarer de på svensk, det her lugter virkelig langt fra.
Hold jer væk fra dette firma.
Beløb trukket - men ingen vare
Beløbet er trukket på min konto den 18. August - og jeg har stadig ikke modtaget apparatet 🙁
Flot service ved reklamation
Jeg er meget glad for min bliss beauty silk pro.
Det tager tid at slibe fødderne i starten men når de er i bund skal det bare holdes ved lige et par gange om ugen i fem minutter.
Min maskine gik i stykker efter et års brug. Jeg skrev til firmaet og fik straks en ny tilsendt. Rigtig fin service
Levering over 14 dage En masse undskyldninger, ingen vare leveret
Er ikke leveret endnu efter bestilt for 2 uger siden
Hold Jer væk fra det firma
Dårligt billigt skrammel.
Dårligt billigt skrammel.
Virkede første gang, og virkede ikke igen. Føles som billigt Kina skrammel. Tog 3 uger om at blive leveret. Lugter langt væk af shopdropping.
Køb IKKE
Køb IKKE!
Lang leveringstid og produktet virker tilsyneladende ikke.
Man kan ikke ringe til dem. Og produktet kommer fra Kina, hvilket jeg ikke havde undersøgt.
Reklamation ignoreret
Jeg købte en elektrisk fodfil hos Bliss Beauty sidste år. Jeg var faktisk rigtig glad for produktet, og det fungerede upåklageligt i omkring et år.
Pludselig stoppede den med at kunne holde strøm/opladningsfunktionen holdt op med at fungere. Jeg forsøgte gentagne gange at få den til at virke igen over en længere periode, men uden held.
Jeg kontaktede derfor Bliss Beauty og gjorde opmærksom på fejlen. Deres svar var, at produktet lige akkurat var over ét år gammelt, og at de derfor kun kunne tilbyde mig 50 % rabat på køb af en ny.
Det var jeg naturligvis ikke tilfreds med, da jeg ønskede at gøre brug af min reklamationsret. Jeg skrev derfor tilbage til dem og forklarede, at jeg ønskede sagen behandlet som en reklamation og henviste til de gældende regler.
Siden har jeg ikke hørt noget som helst.
Der er nu gået omkring to måneder siden min seneste mail, uden svar, løsning eller blot en bekræftelse på, at de har modtaget min henvendelse.
Det er især kundeservicen, jeg er skuffet over. Jeg kan sagtens acceptere, at et produkt kan gå i stykker – men at en virksomhed først afviser en reklamation med et tilbud om 50 % rabat på et nyt produkt og derefter fuldstændig ignorerer ens henvendelse, er ikke en tilfredsstillende måde at håndtere en kunde på.
Jeg havde egentlig været rigtig tilfreds med selve produktet, men oplevelsen med reklamationen og kundeservicen gør, at jeg ikke kan anbefale Bliss Beauty
Betaling trukket straks men ikke noget…
Betaling trukket straks men ikke noget produkt. Jeg fik desværre ikke læst anmeldelser først. Opdatering. Har modtaget produktet som er forbavsende godt. Leveringstid og kundeservice efterlader dog noget at ønske.
Det er den dårligste service jeg…
Det er den dårligste service jeg nogensinde jeg har fået 25 dage var de om at levere 2stk håndklæder ,og de skrev at ,de var der snart ,det passede ikke .
lad være at handle med dem
Jeg har ikke fået mine vare fra Bliss…
Jeg har ikke fået mine vare, men de har trukket pengene for længst. Der stod at pakken var på vej (dog fra Kina) og nu står der pludselig at forsendelsen er returneret til afsender. De svare ikke på mine mails.
Kan se, at jeg skulle have tjekket trustpilot inden, jeg handlede hos dem!
Ikke køb herfra
Der er gået 2 uger siden min bestilling, og har siden forsøgt at komme i kontakt med dem omkring at jeg fortryder mit køb. Jeg har dog intet hørt. Nu læser jeg anmeldelserne og tvivler på jeg får mine penge tilbage. Virkelig dårlig kundeservice.
Har aldrig modtaget min vare
Jeg har ikke fået mine vare fra Bliss…
Jeg har ikke fået mine vare fra Bliss Beauty. Der stod at den var på vej (fra Kina) og lige pludselig står der at forsendelsen er returneret til afsender!! De svare ikke på mine mails. Fup og fidus jeg ender med at anmelde dem hvis de ikke svare mig snart.

Køb ikke!!
Køb ikke!!! Du modtager aldrig din bestilling, men trækker pengene fra din konto :(
Hilsen Dorte

Jeg giver 0 stjerner.
Jeg giver 0 stjerner.
Det er én stor fed løgn, at deres produkter ikke er plastikprodukter direkte fra Kina.
Jeg bestilte hos dem via Klarna for jeg var lidt usikker på, om jeg ville have produktet og ikke kendte siden. Første betaling blev trukket med det samme og 1-2 dage senere modtog jeg en mail om, at jeg havde en pakke på vej fra AliExpress - havde ikke bestilt noget fra AliExpress men det var skam selvsamme produkt, som Blissbeauty.dk reklamerer med. Da jeg ikke ønskede produktet alligevel ville jeg returnere men det kunne jeg ikke. Jeg har forsøgt at kontakte Blissbeauty mellem 20-30 gange, uden held. Der gik næsten en måned før jeg modtog en pakke - fra AliExpress. Jeg forsøgte fortsat at kontakte Blissbeauty og har aldrig fået et svar.
Så når I svarer på denne anmeldelse, så spar mig for jeres løgne om, at det er en reel side med produkter, der ikke kommer direkte fra Shein, Temu, Aliexpress m.m. for det er det!
Jeg har samlet alt mod jer og anmeldt jer. Jeg SKAL have mine penge retur og jeg stopper ikke før jeg har fået dem!
Så til alle, der overhovedet overvejer at købe fra dem - GØR DET IKKE! Det er det værste scam!!
Der er intet I kan skrive til denne kommentar, som retfærdiggør eller forklarer, hvad det er I har gang i!
Jeg håber, at flere mennesker vil anmelde jer, så I kan blive stoppet!
Ejeren (en 30-årig kvinde og hendes…
Ejeren (en 30-årig kvinde og hendes far) af denne dropshipping-“virksomhed” blokerede mig sidste gang, jeg lavede en anmeldelse herinde med alle hendes oplysninger, så jeg vil i stedet bare sige, at dansk og svensk politi er involveret, samt at både Forbrugerombudsmanden og Forbruger Europa er i gang med at undersøge de oplysninger, jeg har videregivet. Gør jer selv en tjeneste og lad være at handle her. Varerne kommer direkte fra Kina til mere end tre gange så meget, som den kan købes for på Temu - også selvom hun påstår, de ikke kommer derfra, men jeg har undersøgt denne påstand til bunds, og det er en lodret løgn. Kvinden tilbageførte mine penge efter at have anmeldt hende til myndighederne - og hjemmesiden er IKKE dansk, selvom den ender på .dk.☀️

Dit is Trustpilot