Bedrijfsgegevens

1. Cosmetica en parfums leverancier
  2. Cosmetica groothandelaar

Geschreven door het bedrijf

Odkryj świat piękna z Blissim! Od 10 lat inspirujemy pasjonatów urody w całej Europie, oferując najlepsze kosmetyki w formie wyjątkowych zestawów. Dołącz do ponad 230 000 subskrybentów i odkrywaj co miesiąc nowe marki i produkty dopasowane do Twojego stylu i potrzeb skóry. Każda paczka Blissim zawiera pięć starannie wybranych produktów, które pozwolą Ci testować, eksperymentować i odkrywać kosmetyczne perełki idealne dla Ciebie.

Contactgegevens

1 ster

Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Nie dajcie się oszukać

Nie dajcie się oszukać. Ta firma to jakaś pomyłka. Zamawiałam chyba wszystkie dostępne boxy na rynku i nigdy nie zostałam tak oszukana, a później potraktowana tak przez obsługę klienta. Zamówiłam kwietniowego boxa na próbę: wybrałam opcję "100% odkryć", w która na zdjęciu była prezentowana przez kosmetyki:
1.Nuxe Merveillance lift
2.Invisiboble 5in1 styling crème
3. Merci Handy Rescue Sérum Ongles & Cuticules
4. Coreme Gelée Micellaire
5. Manucurist Active Glow
6. Belif Aqua Bomb Cica Creme Stress Shooter
7. SVR Sebiaclear Gel Flash 4h.

Rozumiem, że do pudełka wkładają tylko 5 produktów. I ja dostałam 4 pierwsze produkty z listy plus jakiś niewskazany przez nich żel do brwi. Czyli usunęli z pudełka najdroższe kosmetyki i wsadzili jakiś randomowy żel do brwi. Gdybym wiedziała, że zrobią mi taką podmianę, to w ogóle bym nie zamawiała tego pudełka. Napisałam do obsługi klienta, że chciałabym wymienić sam ten żel na inny kosmetyk z listy. Dostałam odpowiedź " Pudełko blissim zawiera 5 produktów. Zdjęcie przedstawia produkty, które MOGĄ znaleźć się w pudełku". Uważam, że firma wprowadza klientów w błąd i jak widać, nie ma wsparcia w obsłudze klienta. Nie polecam.

8 mei 2026
Logo Blissim Polska 🇵🇱

Antwoord van Blissim Polska 🇵🇱

Bardzo nam przykro z powodu Twojego doświadczenia i rozumiemy Twoje rozczarowanie.

Chcielibyśmy dokładniej przyjrzeć się Twojej sprawie i ją wyjaśnić. Czy możesz przekazać nam swoje dane za pośrednictwem Trustpilot, abyśmy mogli się z Tobą skontaktować i lepiej zrozumieć sytuację?

Pozostajemy do Twojej dyspozycji.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bardzo fajne pudełko z kosmetykami

Bardzo fajne pudełko z kosmetykami, moje pierwsze to kwietniowe, byłam mile zaskoczona dobrej jakości produktami i jednocześnie nowościami bo nigdy ich nie używałam, cieszę się że mogę testować kosmetyki z różnych krajów:) zdecydowanie polecam;)

30 april 2026

Amazing products

Amazing products, always shipped on time, I have nothing negative to say. Love it! I tried subscription’s beauty boxes in the past and this one in my opinion is the best so far :)

9 april 2026

Świetne produkty

Świetne produkty, idealnie skomponowane,dzięki którym można zadbać o twarz, włosy i paznokcie. Szybka wysyłka, cena jest naprawdę świetna i dużo niższa niż kupując produkty osobno. Polecam!

6 april 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Blissim to świetna opcja dla osób

Blissim to świetna opcja dla osób, które lubią testować nowe kosmetyki bez wydawania fortuny. Co miesiąc otrzymujesz pudełko z ok. 5 produktami (często miniatury, czasem full size), dopasowanymi do Twojego typu urody
Na plus:
✔ możliwość poznania nowych marek i kosmetycznych perełek
✔ personalizacja pod skórę i włosy
✔ atrakcyjna wartość produktów względem ceny boxa
✔ przyjemny efekt „niespodzianki” co miesiąc 🎁

12 maart 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Tragedia

Tragedia, formularz nie zapisał ostatniej cyfry telefonu w związku z czym paczka dotarła do paczkomatu i wróciła do nadawcy - czuję się okradziony - strona blissim jest koszmarna

2 maart 2026
Logo Blissim Polska 🇵🇱

Antwoord van Blissim Polska 🇵🇱

To nie jest normalne, bardzo przepraszamy za tę sytuację. Prosimy o przesłanie nam swoich danych – wyślemy przesyłkę ponownie z właściwym numerem. Proszę się nie martwić 🙏

Moje doświadczenie z Blissim Polska

Moje doświadczenie z Blissim Polska było bardzo pozytywne. Cały proces przebiegł sprawnie, wszystko było dobrze zorganizowane, a komunikacja jasna i na wysokim poziomie. Widać profesjonalne podejście i dbałość o szczegóły. Zdecydowanie polecam innym i chętnie skorzystam ponownie

1 januari 2026

Cudowne produkty

Cudowne produkty - sam lakier, który otrzymałam w paczce to koszt ponad 100 zł w perfumeriach - jest świetny i utrzymał mi się przez nad tydzień na paznokciach. Pozostałe produkty również trafione i świetnej jakości - kremu używam codziennie, świetnie nawilża. Polecam!

19 december 2025
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Dostałam dzisiaj przesyłkę

Dostałam dzisiaj przesyłkę. Bardzo podoba mi się zróżnicowanie produktów, bo w moim grudniowym boxie znalazły się paletka cieni do powiek, przepiękny róż od marki Tarte, żel do mycia twarzy a także kropelki rozświetlające. Jestem bardzo zadowolona z doboru 🩷

8 december 2025

Wierna klientka

Poznałam Blissim mieszkając jeszcze we Francji, później po przeprowadzce zamawiałam z wysyłką do Polski ☺️ od lat czekam na Blissim Polska 🥰 uwielbiam ten moment w miesiącu kiedy dostaje paczuszkę i mogę przetestować nowe produkty, odkryłam tak wiele perełek do których chętnie wracam ❤️

7 november 2025

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.