De aangekochte verduisteringsgordijnen werden zeer snel geleverd (december!), pasten perfect, waren gemakkelijk te installeren en verduisteren grondig (juist nog een spleetje helemaal beneden waar het... Toon meer
Rolgordijn voor dakraam van het merk Roto aangekocht. Het betreft een ouder model van dakraam, en deze site hier was de enige die online een rolgordijn voor dat type in meerdere kleuren en soort... Toon meer
Ik zou Bloc Rolgordijnen aan iedereen aanraden. Ik heb een verduisteringsgordijn gekocht voor op een velux dakraam. Het paste perfect en is een ander systeem dan bij Velux. Geen touwtjes meer die kun... Toon meer
Vermits ik geen standaard-raam heb, Zocht een dakgordijn op maat. Erg snel geleverd. Inderdaad erg makkelijk te plaatsen. Ik had een paar vragen voor de klantenservice en werd de dag zelf nog geholpe... Toon meer
Echt een superservice
Echt een superservice , vriendelijk en alle moeite gedaan om mij te helpen , bestelling was ook heel snel en correct geleverd en bovendien past het rolgordijn perfect en zie je zo direct dat het topkwaliteit is , gewoonweg fantastisch !!!
Chapeau voor Bloc Rolgordijnen !!!
Goede dienst maar onvoldoende kwaliteit en lange wachttijd
- Meer dan 20 dagen tussen bestelling en levering (waarvan 15 dagen productie). Minstens moet de raming die op de website vermeld is, eerlijk zijn.
- Blaasjes in schilderij op kap boven rolsysteem + onvoldoende kwaliteit van plastiek elementen aan einde van deze kap
- Toch een beetje duur
+ Grote keuze
+ Goede opvolgingmogelijkheden op uw website en deze van DPD (+sms)
zoals beschreven
zoals beschreven , snelle levering , past perfect , een aanrader
Verduisteringsgordijn niet volledig …
Verduisteringsgordijn niet volledig verduisterend.

Antwoord van Bloc Rolgordijnen
Bloc Rolgordijnen
Het product is van goede kwaliteit en volledig verduisterend zoals op de site vermeld. Het installeren is niet zo gemakkelijk zoals op de site wordt vermeld. In de geleiders zijn de nodige gaten nog niet voorgeboord, volgens het plannetje zou dit wel het geval moeten zijn. Het stuk waar het gordijn is in opgerold is ook moeilijker te installeren dan op het plannetje staat. De tekening op het plannetje is niet hetzelfde als het stuk zelf. Ook hier waren niet alle gaatjes voorgeboord. Het heeft lang geduurd vooraleer alles correct geïnstalleerd kon worden. Maar eenmaal dit gelukt is, is het een kwaliteitsvol en mooi product.

Antwoord van Bloc Rolgordijnen
vlotte afhandeling van de bestelling
vlotte afhandeling van de bestelling, alles perfect in orde
goed produkt.
correct model gekregen, is natuurlijk afwachten hoe goed de kwaliteit blijft.
Levering binnen een aanvaardbaar termijn.
Super service
Overzichtelijke website, duidelijke uitleg, snelle service !
Topkwaliteit
Zeer vlotte levering en perfecte pasvorm!
Geinstaleerd op 5min tijd!
Fantastisch service
Bestellen, even wachten , laten weten hoe dicht het in de buurt is en om hoe laat het geleverd wordt, makkelijk te installeren.
heel tevreden
perfecte levering , mooi op tijd .
Heel gemakkelijke installatie.
Rolgordijnen velux
Snelle levering van wat gevraagd werd. Alles klopt.
Correcte levering en goede kwaliteit
Goede website, goede prijs, correcte geleverd en verpakt met nodige handleiding.
vlotte bediening
We werden goed op de hoogte gehouden van de verzending.
Een zeer goeie en vlotte service.
Misschien mocht de verpakking wat steviger zijn.
Mooi, degelijk materiaal, laag geprijsd en tijdig geleverd.
Ik heb een gordijntje besteld voor een fakro dakvenster. Het werd binnen de voorgestelde termijn geleverd (8-9 dagen). Het plaatsen ging heel vlot.
Zeer vlotte afhandeling met passend formaat
Alles volledig naar wens zowel qua kleur als formaat.