3,7

Gemiddeld

Snel en correct

Maandagmiddag besteld, dinsdag eind ochtend afgehaald bij PostNLpunt. Prijzen conform concurrenten, iets onder advies dus. Gewoon een correct bedrijf. De meneer met een uiterst negatief oordeel heeft het volgens mij over een andere winkel: bloeddrukmeterswebshop.xx.

24 februari 2026

Keurig afhandeling

Door mijn eigen onoplettendheid heb ik hier een verkeerde bloeddrukmeter (met een te klein manchet) besteld waar ik uiteraard pas na de levering achter kwam.
Prima afhandeling, foute meter terug en de juiste werd de volgende dag meteen afgeleverd en ik mocht de retourverzendkosten niet eens zelf betalen...
Verder ben ik nu heel blij met mijn Welsh Allyn bloeddrukmeter, een professioneel apparaat wat eenvoudig te bedienen valt

19 juli 2024

Snelle levering van Kardia Mobile 6L, mooi ding en werkt perfect

Ik ben erg blij met de Kardia Mobile 6L, die werkt perfect bij het monitoren van Atrium Fibrillatie. Het bestelproces verliep ook snel en soepel en kreeg netjes een Post NL Track en Trace. Vrijdagochtend besteld en Zaterdag al geleverd, top!

Voordat ik ging bestellen was ik nogal verbaasd over de vreemde “review” van Roy-Cindy Leppink op 31 jan 2022. Maar na het doorlezen van dat onsamenhangende verhaal heb toch met vertrouwen besteld. Ik vond die review kant noch wal raken, hij/zij had er nota bene niet eens iets besteld!

De prijs was overigens bij deze webshop marktconform, ik kon nergens goedkopere prijzen zien. Ook niet in Duitsland.

Ik wil even iets in het juiste perspectief zetten na het lezen van dat verhaal van die zwartgallige klager.

De meneer/mevrouw claimt de wijsheid in pacht te hebben wat "eerlijke prijzen" zijn en “kent de transportwereld”. Nou, als IT-ondernemer heb ik ervaring met import van elektronica en kan zeggen dat ALLES (ipads, telefoons, computers, etc) in Nederland (Europa) ALTIJD duurder is dan in de VS. Dit heeft meerdere redenen;

*Fabrikanten hanteren vaak verschillende exportprijzen per afzetmarkt (Europa, Azie, VS, etc), daar kan de webwinkel niets aan doen. In NL vaak hoger.
*Naast (hoge) transportkosten zijn ook inklaringskosten, invoerheffingen en een véél hogere NL BTW van toepassing
* Medische apparatuur voor thuisgebruik dient aan een certificering te voldoen. De kostbare certificering gaat vaak per land en walla; Nederland is een kleine afzetmarkt waardoor die kosten per apparaat hoger zijn dan in de VS.
* De voor webshops ongunstige regels met betrekking tot consumenten retour recht van uitgepakte, zelfs gebruikte, spullen werken ook nog eens kostenverhogend. Ook dat zit in de prijs.

Ik zou klager Roy-Cindy Leppink willen vragen zich de volgende keer wat beter te verdiepen in de materie voordat er een arme webshophouder onterecht te betichten als oplichter. Dit soort ongefundeerde beschuldigingen zijn zeer kwalijk, gemeen zelfs!

2 maart 2024

LET OP!!! DEZE SHOP KAN U OPLICHTEN, ALS U NIET GOED OPLET.

Heb deze site vandaag aangeschreven over hun belachelijke bedragen waar kennelijk ook nog gewoon mensen zijn die hier dus instrappen kennelijk.

Ik was aan 't onderzoeken naar hartmonitoren met keurmerk.
Zie een mooie site (uit usa) met een mooi apparaat in Amerika aangeboden voor 79 dollar, let op dollar schijf ik.
en Ik bedoel dan ook dollar.
wat dus betekenen dat dit rond de 70 euro is.
Ff snel omgerekend rond de 70 euro en een oaar cent zou moeten uitkomen.
Nu snap ik ( ik ken de wereld van transport en logistiek heel goed ) dat er verzend kosten en een kleine windsmarge uitgehaald moet worden.
Dat heet dan ook gewoon handel.
Prijsverschillen zullen er altijd zijn.
Maar in vergelijking zit dit wel redelijk lekker bij elkaar en zo ook meteen de weet welk gemiddelde je kunt uitgeven aan een product
indien zo product dan naar Nederland komt.
Het is gewoon absurd.
Ik vind dit zelfs gewoon keiharde oplichting!!
als een webshop dan het product voor 135 ( plus/minus) gaan aanbieden.
Dit is gewoon dik de helft meer.
En asociaal gedrag.

Nou dit soort praktijken schiet bij mij verkeerd.
En zal dit altijd aanpakken indien ik er op stuit.
In mijn vrijetijd houd ik me ook bezig met aanpakken internet criminaliteit. Beter dat een aantal particulieren dit gewoon gaan dien politie en justitie zetten oplichting eigelijk helemaal onderaan waardoor vele oplichter wegkomen Nederland doet hier niks tegen evenals de cryoro oplichters uit Cyprus en Afrika en meerdere locatie van waar zij uit handelen. Veelal omdat de andere landen er al helemaal niks mee dien nee sterker nog en landen als Cyprus weken justitie politie samen met de oplichters wat het allemaal nog absurde maakt.
Oplichting bind ik een zware criminaliteit omdat er slachtoffer gemaakt worden.
Die nooit meer hun schade terug krijgen.
In slechts zeer zeldzaamheid gebeurd het dst de oplichters wel aangepakt worden en word dan verzocht de schade terug te betalen maar uiteindelijk kiest de oplichter er voor om je niet te gaan betalen ben je zo weer haren verder wand ga je geld in civiel recht maar eens echt krijgen gebeurd in Nederland nooit nooit en vooral niet op gaan teken dat dit ook wel gaat gebeuren.
Aldus heb ik de webshop aangeschreven dit zspm te vernaderen. Ik hou het in de gaten.
En zal zonodig verder gaan als ze dit niet aanpassen. Ik heb gelukkig al vaker oplichters onderschept en goddank de sites uit de lucht gekregen door keihard dit aan te pakken en openbaar te gooien. Tevens zalig een kopie van alles sturen naar sbs7 oplichters aangepakt heet dst programma vele zaken als deze komen hier in voor.

Sowieso een goude tip voor iedereen check check en dubbel check sites en producten koop niet het eerste de beste ook al heb je geld zat Waarom de helft meer betalen voor een zelfde product zelfde garantie voorwaarden en waarschijnlijk in vele gevallen een betere jkanten service bij de voordeligste. Nu schuild hier ook gevaar in zorg dat je kennis heb van de markt zorg dat een mooi deal geen miskoop word.

En is iets in prijs te mooi om waard te zijn mijn tip niet doen.
Producten kennen gewoon een dagvaarden die aanhouden plus een paar procent meer of minder maar zolang het niet de helft meer is wand dan kloppen gewoon de verhoudingen niet meer en kun je het beter gewoon niet doen.

Zo ook bol.com al een aantal keer gemeld dst producten ( lcs) van action doe bij action 10 euro kosten bij hun dus voor 39 of zelfs 35 euro werden aangeboden door externe verkopers. Omdat ik best bekent bij bij o.a bol.com hebben zij dit netjes en binne een zeer snelle rijd va hun webshop gehaald omdat ze me gelijk gaven.

In dit geval bloeddrukmeterswebshop
Zou het netjes als jullie dit ook doen.

Kijk mij als klant krijgen gaat sowieso al nooit gebeuren. Puur doordat u uw producten voor explosief hogere bedragen wil gaan verkopen.

En voor den haag pak deze smerig manier van oplichting toch eens aan.

Tot slot
bloeddrukmeterswebshop
Doe hier wat mee los het op.
En dan zal hier een heel ander verhaal komen te staan als nu.

Op dit moment gewoon 0.0 sterre heb tot nu toe nog niks mogen vernemen.
Of gezien.
We wachten dit uiteraard nog af.

Ik zal als ik een site index met belachelijke prijzen altijd direct aanmelden bij de organisaties die de sites gaan onderzoeken en uit de lucht haken ook zal ik altijd eerst zelf contact zoeken met de aanbieder en hem meestal op een duidelijk manier vertelt wat er aan de hand is en ook in duidelijk taal.
Ik heb al voorbeelden met naam genoemd van een heel groot bedrijf die mijn advies, en tip geving heel erg ten harte genomen heb. En moet toegeven dst zij dit zo goed hebben aangepakt dat ze samen met amazon echt op een veilig gebied werken voor hun klanten.
En als er een oplichting is word dit netjes en correct afgehandeld door het beleid en bedrijfsvoering wat deze bedrijven bieden.
Mensen aub blijf alert!!

31 januari 2022

Goede service, snelle levering

Wij hebben hier een Omron bloeddrukmeter besteld, model 2020. Deze werd zeer snel geleverd en was keurig verpakt.
Helaas werkte de bloeddrukmeter niet naar behoren, hij had een fabrieksfout. Na contact met Patrick is dit keurig opgelost en werd er direct een nieuw apparaat toegestuurd. Het nieuwe apparaat was al binnen voordat we het defecte apparaat hadden geretourneerd. De nieuwe bloeddrukmeter was wederom keurig verpakt en deze werkte gelukkig prima!
Complimenten voor Bloeddrukmeter.shop, wij bevelen dit bedrijf en hun goede service van harte aan!

25 oktober 2020
Reviews in alle talen tonen. (6 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken