Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Får den mest perfekte og tilpassede hjælp. Går derfra med de to køb jeg kom efter, dog med andre, og meget bedre, modeller og farver end jeg havde tænkt forud for besøget. Der bliver talt meget ærl... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Var i går hos jer og blev ekspederet af Anita . Det var en yderst behagelig oplevelse. Meget professionelt arbejde for at finde den mest optimale løsning for mig. Det skete med stor omhyggelighed, t... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Ondergoedwinkel

Geschreven door het bedrijf

Hos Blondehuset i Løkken finder du et stort udvalg i lækkert lingeri i str. A-R cup 60-120 cm. Du finder også Danmarks STØRSTE udvalg i badetøj hele året i str. A-N 65-120 cm. Udover lingeri, badetøj har vi også et flot udvalg i nattøj, strømper og make-up. Blondehuset har eksisteret siden 2010 og er placeret centralt i Løkken. I 2019 flyttede vi i nye store lokaler og er i dag Danmarks STØRSTE lingeriforretning på i alt 250kvm. Udvalget af lingeri og badetøj er gennem de sidste ni år blevet udvidet og i dag kan vi servicere alle kvinder – vores motto er nemlig “lingeri til kvinder som dig og mig”. For os handler det om service, service, service. Vi er glade for vores job og føler os heldige, da vi får lov til at finde alt det, som fremhæver det bedste hos en kunde. Butikken har åbent alle ugens 7 dage

4,3

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tak for en rigtig god oplevelse i jeres…

Tak for en rigtig god oplevelse i jeres butik lørdag den 21-5 👏🏻👏🏻
Fik endelig en BH der passer 👍🏼
Kommer helt sikkert igen 👍🏼

22 mei 2022

Antwoord van BlondeHuset

Mange tak for din anmeldelse. Den sætter vi meget pris på. Det betyder meget for os at du har haft en god oplevelse. Vi glæder os til du besøger os igen:-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ikke bare en handel, men også en god oplevelse

Tusind tak fordi I ( Josefine) gav min 13 årige datter den fedeste oplevelse i går, hun prøvede stort set ALT inden for Bikini og Badedragter. Tålmodighed, glæde og god service alt var bare i Top. Som min datter sagde da vi gik ud af butikken- " jeg følte mig som en VIP-kunde".

24 april 2022

Kære Karin
Tusind tak for din anmeldelse og ros til Josefine - den er givet videre. Hun synes det var en alletiders oplevelse at få lov til at hjælpe din datter:-) Der er ikke nogen tvivl om at det var en fordel at Josefine hjalp kva hendes unge alder. Hun forstår sig bedre på hvad din datter måtte ønske sig:-)
Hvor er det godt at din datter følte sig godt tilpas, det er så vigtigt for os.
Vh. Helle

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Køb ALDRIG gaver her medmindre du er…

Køb ALDRIG gaver her medmindre du er sikker på varen passer modtager.
Købte gave for 5 dage siden som blev givet for 2 dage siden. Gaven passede ikke modtager og hun fandt ikke noget i butikken som kunne passe. I dag 5 dage efter køb bliver modtager mødt af spørgsmål som- har du nu kigget godt efter, er du sikker på der slet ikke er noget du kan bruge etc. Herefter fik hun at vide at så kune hun da få et gavebevis. ( det viser sig nemlig de kun giver penge retur hvis du kommer SENEST 3 dage efter dit køb = umuligt når det er en gave der oftest købes nogle dage inden den skal gives) Ved godt købeloven er overholdt når de ikke giver penge retur på varer -MEN det burde de så som minimum oplyse kunden tydeligt om når varen købes.
Altid tidligere været glad for at handle i butikken - ja faktisk hele vores familie og vennekreds bruger stedet -MEN dette er simpelthen for dårlig service.
Selve reglen med de 3 dage gøres der ikke opmærksom på ved køb - men derudover presses kunden max når hun efter at have set sig GODT OG LÆNGE om i butikken - bliver talt til som om at det da vist ikke kan passe - vi har jo så meget - prøv evt lige at kigge lidt mere etc etc.
Og hvis udvalget er stort og bredt - hvor stor er risikoen så for at kunden ikke finder noget. Dvs det med penge retur må jo være en lille risiko forretningen ikke ønsker at tage.
Ærgerligt og trist - men vi er nu flere der finder andet sted at handle fremadrettet.

8 januari 2022

Antwoord van BlondeHuset

Jeg bliver så træt, trist og vred. Efter en fantastisk dag, hvor vi har som altid har vendt vrangen ud på os selv for at give en god nærværende og kompetent service til vores kunder, så er det her da en spand kold vand at få i hovedet. TÆNK sig den verden vi lever i, hvor det gælder om at sable de få gode butikker ned der virkelig har hjertet med. Man kan skrive alt, når man vil og når man vil, men spørgsmålet er jo om man virkelig skal det og om det er det værd og er der egentlig ikke større problemer her i verden end de I skriver om. Åbenbart ikke!
Nu er det ikke sådan at det er hemmeligt at vi har valgt at give pengene retur indenfor 3 dage. Det står også på kvitteringen. Men udgangspunktet er vel ikke at man giver en gave for at vedkommende skal have pengene tilbage, Det kunne måske også være at man køber den fordi man vil STØTTE butikken og fordi man ved at her kan man altid finde noget i vores kæmpe udvalg. Det er Danmarks største lingeriforretning. Vi er meget large i forhold til at bytte længe, når det er til anden vare eller tilgodeseddel. Vi har valgt at i stedet for at give penge tilbage i flæng, så sørger vi i stedet for det helt store udvalg (hvilket i sig selv er en risiko) og rigeligt personale til at assistere og det koster jo alt sammen. Desværre er der mange der tror at man kan få i både pose og sæk. Nuvel, der er flere steder der giver pengene retur, men er der nogen der virkelig gerne vil hjælpe der, eller er det bare sådan lidt samlebåndsagtigt og ligegyldigt.
Det er helt og aldeles i orden at I ønsker at handle et andet sted, så vil vi bruge vores energi og hjerte på dem der virkelig vil os og ikke går op i små ting, som i virkeligheden ikke har med den sande kundeservice at gøre.

Virkelig dårlig service

Virkelig dårlig service, hvis man bestiller vare fra hjemmesiden holder de retten til at bytte inden for 14 og pengene tilbage. Men når man handler i butikken, kan man kun få pengene retur inden for 3 dage fra købsdato. Men kan ikke engang nå at returnere når man modtager det i fødselsdagsgave! Med mindre det er købt samme dag og der ikke falder i en weekend ! Virkelig dårlig servicelov de har lavet i butikken. Vil aldrig købe varer der mere eller gaver !

6 januari 2022

Antwoord van BlondeHuset

Online er vi tvunget til at give pengene tilbage inden 14 dage og det må vi rette os efter. I den fysiske har jeg valgt det anderledes, for vi har et gigantisk udvalg, som er en stor risiko for en forretning i en mindre by, men vi vil gerne tilbyde et bredt udvalg til alle, så jeg skulle mene der er mulighed for at finde noget at bytte med. Samtidigt går vi meget op i service og er mere personale på end jeg har oplevet det i tilsvarende butikker indenfor samme branche. Det koster alt samme i lønninger og med et stort
varelager, men jeg vælger at det skal være nemt at få hjælp af et kompetent nærværende personale og udvalget stort. Hvis I ikke ved det, så siger købeloven at du ikke kan forvente at få pengene tilbage. Faktisk behøver vi heller ikke at bytte, men skal dog skrive hvis vi ikke gør. Det er utroligt ærgeligt at I vælger at skrive en dårlig anmeldelse af os, hvor I er her i et splitsekund. I kan ødelægge så meget for butikker der faktisk gider gøre en ekstra indsats og har hjertet med, men det er jo desværre den tendens man ser mere og mere. Men jeg håber da I fik det bedre og så vil vi glæde os over de mange tilfredse og søde kunder vi møder på vores vej. I må have god handel et andet sted. Helle

Suveræn Service

Service, der er ud over Alle grænser...var idag i butikken, og fik den mest fantastiske service, fra rigtig sød pige....hun var ærlig og lyttende,og vidste hvad hun snakkede om,og gav mig sååå gode udvalg....
Dem bedste anbefaling til jer.. Kommer helt sikkert igen,og tager et par veninder med,så de også kan opleve, hvor behageligt det var....

26 juni 2021

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse. God oplevelse, kommer 100% tilbage igen.

27 maart 2021

Antwoord van BlondeHuset

Tak for den fine anmeldelse. Så kan det ikke blive bedre, og vi glæder os til at få besøg igen:-)

Blondehuset - TAK!!!

Blondehuset!!! Ja, de får en kæmpe "Thumbs Up" fra mig!
De har en "Herre Lounge" hvor man kan sidde og læse aviser og magasiner mens man får en tår kaffe og en "lille skarp". :-)
Så kan konen i ro og mag finde det undertøj, man som mand kan får glæde af at se på senere. ;-)
Blondehuset er en win - win - win situation for enhver mand!
Tak!

6 maart 2021

Antwoord van BlondeHuset

Tusind tak for den fine anmeldelse. Vi gør vores yderste for at alle føler sig godt tilpas - både kvinder og mænd. Det er dejligt at høre at du har nydt besøget.

Handler tit hos blondehuset.dk

Handler tit hos blondehuset.dk
Kan kun rose dem, de giver rigtig god service samt undertøj i høj kvalitet.

25 februari 2021

Antwoord van BlondeHuset

Hej Frida. Tusind tak for din anmeldelse. Den betyder meget for os og vort arbejde

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super god og venlig kundeservice

Super god og venlig kundeservice. Meget hjælpsomme. Rigtig fine priser og modtog pakken dagen efter bestilling.

17 februari 2021

Antwoord van BlondeHuset

Tusind tak for en god anmeldelse

Super flot service

Super flot service. Hurtig og præcis levering. Kan varmt anbefale blondehuset .

4 februari 2021

Antwoord van BlondeHuset

Tusind tak. Det glæder os meget i denne kolde tid:-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Plejer at at handle når jeg er i…

Plejer at at handle når jeg er i Lykken, men har nu prøvet webshoppen .
Det er det samme gode resultat , super service

10 november 2020

Antwoord van BlondeHuset

Tusind tak. Så kan det ikke blive bedre for dig eller for os:-)

Super effektiv service 😊

Super effektiv service 😊
Det ene varer havde de desværre ikke hjemme, men så fandt vi ret hurtigt en løsning. Godt pakket ind og hurtig levering.

27 maart 2020

Antwoord van BlondeHuset

Tusind tak for din anmeldelse. I disse Corona tider er det med at være omstillingsparat, og det var vi i begge ender. Endnu engang tak fordi du har handlet hos os😊
Bedste hilsner Helle Svendsen

Lees meer over geverifieerde reviews.