Får den mest perfekte og tilpassede hjælp. Går derfra med de to køb jeg kom efter, dog med andre, og meget bedre, modeller og farver end jeg havde tænkt forud for besøget. Der bliver talt meget ærl... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Var i går hos jer og blev ekspederet af Anita . Det var en yderst behagelig oplevelse. Meget professionelt arbejde for at finde den mest optimale løsning for mig. Det skete med stor omhyggelighed, t... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Hos Blondehuset i Løkken finder du et stort udvalg i lækkert lingeri i str. A-R cup 60-120 cm. Du finder også Danmarks STØRSTE udvalg i badetøj hele året i str. A-N 65-120 cm. Udover lingeri, badetøj har vi også et flot udvalg i nattøj, strømper og make-up. Blondehuset har eksisteret siden 2010 og er placeret centralt i Løkken. I 2019 flyttede vi i nye store lokaler og er i dag Danmarks STØRSTE lingeriforretning på i alt 250kvm. Udvalget af lingeri og badetøj er gennem de sidste ni år blevet udvidet og i dag kan vi servicere alle kvinder – vores motto er nemlig “lingeri til kvinder som dig og mig”. For os handler det om service, service, service. Vi er glade for vores job og føler os heldige, da vi får lov til at finde alt det, som fremhæver det bedste hos en kunde. Butikken har åbent alle ugens 7 dage
Søndergade 15, 9480, Løkken, Denemarken
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Tak for en rigtig god oplevelse i jeres butik lørdag den 21-5 👏🏻👏🏻
Fik endelig en BH der passer 👍🏼
Kommer helt sikkert igen 👍🏼

Antwoord van BlondeHuset
Tusind tak fordi I ( Josefine) gav min 13 årige datter den fedeste oplevelse i går, hun prøvede stort set ALT inden for Bikini og Badedragter. Tålmodighed, glæde og god service alt var bare i Top. Som min datter sagde da vi gik ud af butikken- " jeg følte mig som en VIP-kunde".

Antwoord van BlondeHuset
Køb ALDRIG gaver her medmindre du er sikker på varen passer modtager.
Købte gave for 5 dage siden som blev givet for 2 dage siden. Gaven passede ikke modtager og hun fandt ikke noget i butikken som kunne passe. I dag 5 dage efter køb bliver modtager mødt af spørgsmål som- har du nu kigget godt efter, er du sikker på der slet ikke er noget du kan bruge etc. Herefter fik hun at vide at så kune hun da få et gavebevis. ( det viser sig nemlig de kun giver penge retur hvis du kommer SENEST 3 dage efter dit køb = umuligt når det er en gave der oftest købes nogle dage inden den skal gives) Ved godt købeloven er overholdt når de ikke giver penge retur på varer -MEN det burde de så som minimum oplyse kunden tydeligt om når varen købes.
Altid tidligere været glad for at handle i butikken - ja faktisk hele vores familie og vennekreds bruger stedet -MEN dette er simpelthen for dårlig service.
Selve reglen med de 3 dage gøres der ikke opmærksom på ved køb - men derudover presses kunden max når hun efter at have set sig GODT OG LÆNGE om i butikken - bliver talt til som om at det da vist ikke kan passe - vi har jo så meget - prøv evt lige at kigge lidt mere etc etc.
Og hvis udvalget er stort og bredt - hvor stor er risikoen så for at kunden ikke finder noget. Dvs det med penge retur må jo være en lille risiko forretningen ikke ønsker at tage.
Ærgerligt og trist - men vi er nu flere der finder andet sted at handle fremadrettet.

Antwoord van BlondeHuset
Virkelig dårlig service, hvis man bestiller vare fra hjemmesiden holder de retten til at bytte inden for 14 og pengene tilbage. Men når man handler i butikken, kan man kun få pengene retur inden for 3 dage fra købsdato. Men kan ikke engang nå at returnere når man modtager det i fødselsdagsgave! Med mindre det er købt samme dag og der ikke falder i en weekend ! Virkelig dårlig servicelov de har lavet i butikken. Vil aldrig købe varer der mere eller gaver !

Antwoord van BlondeHuset
Service, der er ud over Alle grænser...var idag i butikken, og fik den mest fantastiske service, fra rigtig sød pige....hun var ærlig og lyttende,og vidste hvad hun snakkede om,og gav mig sååå gode udvalg....
Dem bedste anbefaling til jer.. Kommer helt sikkert igen,og tager et par veninder med,så de også kan opleve, hvor behageligt det var....
Fantastisk oplevelse. God oplevelse, kommer 100% tilbage igen.

Antwoord van BlondeHuset
Blondehuset!!! Ja, de får en kæmpe "Thumbs Up" fra mig!
De har en "Herre Lounge" hvor man kan sidde og læse aviser og magasiner mens man får en tår kaffe og en "lille skarp". :-)
Så kan konen i ro og mag finde det undertøj, man som mand kan får glæde af at se på senere. ;-)
Blondehuset er en win - win - win situation for enhver mand!
Tak!

Handler tit hos blondehuset.dk
Kan kun rose dem, de giver rigtig god service samt undertøj i høj kvalitet.

Antwoord van BlondeHuset
Super god og venlig kundeservice. Meget hjælpsomme. Rigtig fine priser og modtog pakken dagen efter bestilling.

Antwoord van BlondeHuset
Super flot service. Hurtig og præcis levering. Kan varmt anbefale blondehuset .

Antwoord van BlondeHuset
Plejer at at handle når jeg er i Lykken, men har nu prøvet webshoppen .
Det er det samme gode resultat , super service

Super effektiv service 😊
Det ene varer havde de desværre ikke hjemme, men så fandt vi ret hurtigt en løsning. Godt pakket ind og hurtig levering.

Antwoord van BlondeHuset
Lees meer over geverifieerde reviews.