BluBird Flight Training Reviews 29

4,7

In het afgelopen jaar heb ik bij BluBird de theorieopleiding voor mijn PPL gevolgd. Dit was helemaal top: zonder een minuut tijd te verspillen zorgt BluBird er voor dat je kennis neemt van de stof waa... Toon meer

zonder deze Brainwash was ik nooit op de goede manier klaargestoomd voor de uiteindelijke theorie-examens. Thanx Arie, ik ga zorgen dat het hoge slagingspercentage van jouw cursisten in ieder geval ni... Toon meer

Ik heb de tweeweekse PPL-Brainwash cursus klassikaal gevolgd en dat is me erg goed bevallen. Het tempo ligt hoog en er komt veel stof voorbij in korte tijd, maar door de duidelijke en gestructureerde... Toon meer

Ik volg mijn PPL-theorieopleiding bij Blubird en ben echt onder de indruk van de kwaliteit van de trainingen van Arie. Je merkt aan alles dat hij enorm veel praktijkervaring heeft en precies weet... Toon meer

1. Vliegschool

BluBird is een vliegschool die zich heeft gespecialiseerd in de training voor PPL theorie, in zowel de Nederlandse als de Engelse taal. Voor de praktijk hebben we een state-of-the-art full motion flight simulator voor Single en Multi engine piston vliegtuigen. Fantastisch voor proficiency training van zowel VFR als IFR.

4,7

Uitstekend

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Doordacht, leuk en effectief!

Zeer doordachte cursus waar duidelijk jaren ontwikkeling en optimalisatie in zijn verwerkt. Niet beginnen bij vak 1 en eindigen bij vak 7 maar alle stof door elkaar gevlochten waardoor dwarsverbanden gelegd kunnen worden en de materie veel beter begrepen en onthouden wordt. Arie staat ver boven de lesstof. Je kunt het zo ingewikkeld niet bedenken of hij kan het simpel uitleggen. Ik vond het helemaal top!

20 januari 2021

Uitstekende cursus door ervaren vliegenier.

Goeie cursus door een piloot met meer dan 40 jaar vliegervaring die op vliegvelden in vele landen is geweest. Afgezien van de verplichte examenstof kom je gedurende de twee weken van deze cursus nog vele andere zaken te weten. De ondersteunende online leeromgeving is super goed opgezet en wordt nog steeds verbeterd. Oefenvragen reflecteren de werkelijke CBR examenvragen. Je hebt ook na de twee weken cursus nog steeds toegang tot deze leeromgeving. Een echte aanrader en zeker het geld waard.

20 januari 2021

Arie is een bevlogen man

Arie is een bevlogen man, En geeft een goed uitgedachte cursus. Ondersteund met mooie verhalen. Erg leerzaam echt een aanrader.

20 januari 2021

Super manier om het te leren

Dit is een super manier om meer inzicht in de boeken en stof te krijgen. Wordt door "meester" Arie relaxed and met enthousiasme verteld vol met partijk voorbeelden en anekdotes

Een absolute aanrader, de prijs zeker waard !

17 januari 2021
Reviews in alle talen tonen. (29 reviews)