Ik kom heel moeilijk in en uit de…
Ik kom heel moeilijk in en uit de laarzen.
Als ik er in zit zitten ze superlekker, maar om ze uit te krijgen heb ik een paar extra handen nodig…
Tough by nature, our Blundstone boots are made with your comfort in mind. Available for men, women and kids, there’s a Blundstone boot for everyone.
Addison Bridge Place 1, W14 8XP, London, Verenigd Koninkrijk
Ik kom heel moeilijk in en uit de laarzen.
Jaren blundstone gedragen. Zeer tevreden. 4 jaar met een paar schoenen was geen probleem.
Het zijn nu geen blundstone schoenen meer.
Nu 6 maanden met een paar en de zolen zijn al versleten!!!!!!! Dramatisch. Wat zonde van dit prachtige merk!
Zeer slechte service. De stiksels lieten al na een paar keer dragen los. Toen ik dit melde kreeg ik te horen dat ik de schoenen op eigen kosten mocht terug sturen zodat ze ze konden onderzoeken... Je krijgt een product van slechte kwaliteit en dan houden ze jou hier verantwoordelijk voor.
Onvriendelijke klantenservice ontving een paar met beschadigde zolen, maar moet ze zelf op eigen kosten terugsturen. Gemiste kans Blundstone! Wilde drie paar kopen, maar haal ze nu ergens anders en in ieder geval niet rechtstreeks. Beetje service had mij aangeboden ze om te ruilen.
Zelfde ervaring als in de review hieronder: Blundstone laarzen van €235,95 gekocht en na een paar maanden dragen zijn beide zolen volledig gebarsten, van links naar rechts onder de voorvoet. Dit is echt sh*t kwaliteit die dit merk kapot maakt (voorzover dat niet al gebeurd is)
Nieuwe Blundstone laarsen van 199€ na een week dragen alle twee de zolen gebarsten !! dit is echt bedrog wordt niet meer naar oorspronkelijke kwaliteit gefabriceerd in Tasmanié ! nu minderwaardige produktie in Pakistan en Thailand !
Snelle levering zoals ze beschrijven op hun website.
Klantenservice heeft goed maatadvies gegeven en de schoenen zelf zitten als gegoten!
In tegenstelling tot waar andere merk schoenen de tenen soms naar elkaar toe duwen doen de Blundstone schoenen niet.
Voeten hebben heerlijk de ruimte!