Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Særdeles flot arbejde. De er meget passionerede med deres arbejde og går meget op i man er HELT tilfreds med det udførte arbejde. De reager altid hurtig på henvendelser og overholder aftaler der er la... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

5/5 ⭐️ Kan klart anbefale BM Gulvservice! Super god pris, nem og hurtig kontakt samt stor fleksibilitet hele vejen igennem. Resultatet blev virkelig flot og levede fuldt op til forventningerne. Sto... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Vloerbewerkingsbedrijf
  2. Vloerafwerkingsbedrijf
  3. Vloerenwinkel
  4. Houten vloerbewerking

Geschreven door het bedrijf

Med mange års erfaring i branchen har vi opbygget en solid ekspertise indenfor gulvslibning og malerarbejde. Vi arbejder kun med de bedste materialer og de nyeste teknikker, så du kan være sikker på, at dit projekt er i trygge hænder.

4,9

3 sterren
2 sterren
1 ster

Særdeles flot arbejde

Særdeles flot arbejde. De er meget passionerede med deres arbejde og går meget op i man er HELT tilfreds med det udførte arbejde. De reager altid hurtig på henvendelser og overholder aftaler der er lavet.

15 april 2026

BM gulvservice

BM gulvservice - har været den bedste og den mest professionelle oplevelse jeg har haft i meget lang tid .lige fra første kontakt og derefter mødet med de 2 flinke gulvslibere som mødte til tiden i godt humør . Det bedste : det flotteste gulv man kunne ønske sig . Vh John

10 april 2026

Enorm tilfreds

Enorm tilfreds. Fik vores gulvet slibet og behandlet med matlak - alt klaret på én dag. Punklige og venlige gulvmænd - og til en pris der var betydelig lavere end de øvrige tilbud vi fik. Kan virkelig anbefale BM Gulvservice.

28 maart 2026

Meget tilfreds med resultatet

Meget tilfreds med resultatet. Patrick har fra start været meget professionel, som overholder aftaler til punkt og prikke.

Stor anbefaling herfra 👌

1 april 2026

Antwoord van BM Gulvservice

Tusind tak for din anmeldelse og de pæne ord om resultatet på dine gulve. Det glæder os at høre, at du er tilfreds med resultatet. - De bedste hilsner Anastasija BM Gulvservice – Professionel gulvservice med fokus på kvalitet

God og effektiv service

Meget tilgængelige og hurtige til at svare. Resultatet var fint og prisen konkurrencedygtig. Klarede det hele på en dag og resultatet var flot.

9 maart 2026

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kanongod service og meget flot resultat

Helt fantastisk service hele vejen igennem. Overholder alle aftaler og leverede hurtigt et kanon stykke arbejde, som vi er meget tilfredse med.
Kan klart anbefales til alle, der skal have slebet eller behandlet gulve.

10 maart 2026

5/5 ⭐️

5/5 ⭐️

Kan klart anbefale BM Gulvservice! Super god pris, nem og hurtig kontakt samt stor fleksibilitet hele vejen igennem. Resultatet blev virkelig flot og levede fuldt op til forventningerne. Stor tak til Patrick for et professionelt stykke arbejde!

16 maart 2026

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig og god service med et fint…

Hurtig og god service med et fint resultat.

3 maart 2026

Flot arbejde og kom til aftalte tider

Flot arbejde og kom til aftalte tider

7 maart 2026

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service! De kunne bare komme med det samme og sleb gulv og behandlede det på 1 dag. Super flot resultat.

3 maart 2026

Meget professionel og kompetent

Meget professionel og kompetent. Fair priser. Firmaet kan kun anbefales!

5 maart 2026

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Venlig, godt håndværk og billigt

Ham vi fik ud til at slibe vores gulve var vildt sød, og det blev vildt flot og billigt. Kan virkelig anbefale dem.

2 februari 2026

God telefonisk hjælp.

Jeg fik fin telefonisk vejledning via nogle fotos jeg sendte. De ringede straks tilbage med gode råd.

2 maart 2026

Virkelig godt arbejde!

Patrick og hans kollega sleb vores plankegulve og efterbehandlede dem med hvid lud og olie. Vi er meget tilfredse med resultatet! Kan varmt anbefales

21 februari 2026

Antwoord van BM Gulvservice

Lees meer over geverifieerde reviews.