BM Gulvservice  Reviews

TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk oplevelse, tusind tak til Batric og hans firma til at træde hurtigt til, efter vi havde brugt et andet gulvfirma, som havde ødelagt vores gulve. Kan varmt anbefales, hvis i ønsker et gulv m... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det er anden gang, jeg får lavet mine gulve hos BM Gulvservice, og jeg er endnu en gang virkelig glad og tilfreds med resultatet! De udfører deres arbejde utrolig professionelt, er meget dygtige og... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har fået slebet og ludbehandlet mine plankegulve af BM Gulve, og jeg er rigtig tilfreds med resultatet. Aftalen kom hurtigt på plads, kommunikationen var god og enkel, og prisen var meget fornu... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi havde Batric ude over to dage for at ordne vores gulve og det var med et meget flot resultat. Vi oplevede både Batric og de øvrige, som vi var i kontakt med hos BM Gulvservice som meget venlige, se... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Vloerbewerkingsbedrijf
  2. Vloerafwerkingsbedrijf
  3. Vloerenwinkel
  4. Houten vloerbewerking

Geschreven door het bedrijf

Hos BM Gulvservice tilbyder vi professionel gulvafslibning i København, Ballerup og hele Danmark med fokus på kvalitet, præcision og lang holdbarhed. Gennem tæt samarbejde med kunden sikrer vi, at vi forstår dine behov og leverer et resultat, der matcher dine forventninger – og ofte overgår dem. Vores mål er at skabe smukke, slidstærke trægulve, der kombinerer håndværk, erfaring og høj kvalitet.

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

121 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi er virkelig tilfredse!

Vi er virkelig tilfredse med arbejdet fra BM Gulvservice. De slibede og behandlede alle vores gulve samt vores trappe med naturlak, og resultatet er blevet virkelig flot — især fordi gulvene havde meget forskellige udgangspunkter. Nogle rum havde helt dækkende tæpper, andre havde parket med rester af sort klæbelim, og nogle gulve var tidligere ludbehandlede.

Arbejdet blev udført hurtigt og professionelt, og de var meget imødekommende omkring vores ønsker til rækkefølgen af arbejdet, da vi boede i huset imens. De kom til tiden hver dag og kommunikationen fungerede godt hele vejen.

Der opstod et lille hak i trappens sidevange efter slibemaskinen, men det blev håndteret rigtig fint. De kom hurtigt ud og kiggede på det efterfølgende og gav en mindre rabat som kompensation, hvilket vi satte stor pris på.

Alt i alt en rigtig god oplevelse, og vi vil klart anbefale BM Gulvservice.

16 april 2026

Antwoord van BM Gulvservice

Tusind tak for din anmeldelse og de pæne ord om resultatet på dine gulve. Det glæder os at høre, at du er tilfreds med resultatet. - De bedste hilsner Anastasija BM Gulvservice – Professionel gulvservice med fokus på kvalitet

Nice guys

Helped me move heavy furniture turning a multi-day job into a single day job. Nice guys!

19 mei 2026

Rigtig fint stykke arbejde

Rigtig fint stykke arbejde. Et firma, man kan stole på til en god pris.

23 april 2026

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service og perfekt resultat.

13 mei 2026

Kan anbefales

Super vejledning, godt resultat og fair pris. Var færdige hurtigere end forventet.

4 mei 2026

Kæmpe anbefaling til BM Gulvservice

Kæmpe anbefaling til BM Gulvservice. Vi havde Marco ude hos os. Han var først og fremmest en virkelig flink og behagelig fyr. Han var super detaljeorienteret, kvaliteten af hans arbejde var i top og han ydede en service ud over det sædvandlige.

9 mei 2026

Meget tilfreds med BM Gulvservice

Meget tilfreds med BM Gulvservice. Vi havde fået slebet et ældre trægulv af en anden entreprenør, hvilket ikke levede op til vores forventninger. Vi havde derfor akut brug for udbedring inden vi skulle flytte ind, og der stod teamet hurtigt klar (endda i en weekend). Det blev klar til tiden og med et super flot resultat 🙏🏻🌟

2 mei 2026

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi er virkelig tilfredse med vores…

Vi er virkelig tilfredse med vores flotte nyslebne gulve- lyse og smukke, lige som vi ønskede dem :-) Teamet fra BM gulveservice har fra start til slut været engageret og professionelle i opgaven. Vi har undervejs haft nem og hurtig kontakt, fået god rådgivning, blevet mødt med forståelse og anerkendelse, og ikke mindst var teamet hurtige til at reagere og kom tilbage for at fixe et lille sted, hvor vi ikke var helt tilfredse. Alt i alt en virkelig god oplevelse med et superb resultat! 🤩

Rigtig flot resultat!

Jeg fik BM Gulvservice til at slibe, spartle (for sprækker) og oliere vores parketgulve og de er blevet SÅ flotte! Er super glad for resultatet. Drengene arbejdede nærmest i døgndrift for at nå deres deadline og som aftalt stod det hele færdigt og klar til malere tre dage efter de var begyndt. Kæmpe anbefaling herfra.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Flotte gulve lige som vi ønskede det

Flotte gulve lige som vi ønskede det. Kommunikationen var i top. Kunne dog godt tænke mig at en anden gang, at man kunne sige ja/nej på forhånd hvis der kom et afbud så man viste at i BM kom tidligere.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg havde en rigtig fin oplevelse

Jeg havde en rigtig fin oplevelse.

Min oplevelse startede med en behagelig telefonsamtale med Patrick, som gav et rigtig fint tilbud på opgaven.

De mødte 3 mand op, for at kunne løse opgaven hurtige og godt. Jeg er meget tilfreds med oplevelsen og udførelsen.

Jeg skulle flytte ind i en lejlighed med slidt trægulv, samt et køkken med malet trægulv.

En gulvslibning og 3x naturlak, har givet lejligheden et helt frisk, lyst og flot look.

18 april 2026

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse fra start til slut; fra tilbudsgivelse, opfølgning, rådgivning og selve gulvslibningen.

2 april 2026

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Patrick leverede en fantastisk service…

Patrick leverede en fantastisk service og et virkelig flot stykke arbejde. Resultatet af vores nyslebne og lakerede gulv er intet mindre end 10/10.

Jeg var så tilfreds, at jeg allerede har booket ham til mit næste projekt i min gamle lejlighed næste måned. Hans arbejde og anmeldelser taler virkelig for sig selv.

Jeg brugte lang tid på at finde en gulvsliber med gode anmeldelser, og BM Gulvservice var den eneste, der levede op til mine kriterier. Professionelt udført arbejde, en pålidelig virksomhed og en god pris – præcis som lovet.

Kan varmt anbefales!

18 april 2026

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig god oplevelse. Patrick var lydhør overfor mine ønsker så resultatet blev perfekt.

Opgaven løst uden problemer

Opgaven løst uden problemer. Det ser fint ud.

14 maart 2026

Særdeles flot arbejde

Særdeles flot arbejde. De er meget passionerede med deres arbejde og går meget op i man er HELT tilfreds med det udførte arbejde. De reager altid hurtig på henvendelser og overholder aftaler der er lavet.

15 april 2026

Godt resultat

God kommunikation, god pris og ikke mindste et virkeligt flot resultat.

BM gulvservice

BM gulvservice - har været den bedste og den mest professionelle oplevelse jeg har haft i meget lang tid .lige fra første kontakt og derefter mødet med de 2 flinke gulvslibere som mødte til tiden i godt humør . Det bedste : det flotteste gulv man kunne ønske sig . Vh John

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har fået lud behandlet mine gulve…

Jeg har fået lud behandlet mine gulve og er super tilfreds.
Kan kun anbefale BM Gulvservice.

7 april 2026

Tak for en fed service

Tak for en fed service, fleksible!

Flot arbejde, god responstid.

1 april 2026