Wat een fijne kliniek! Vriendelijk ontvangst en artsen die met je meedenken en gaan voor een natuurlijk resultaat. Kan deze kliniek zeer aanbevelen!
The Body Clinic is al 15 jaar een toonaangevende cosmetische kliniek in Nederland, gespecialiseerd in Botox, fillers, ooglidcorrecties en medisch afvallen met injecties. The Body Clinic is met een 9,0 en meer dan 3.000 reviews de best gewaardeerde kliniek van Nederland op Kliniekervaringen.
Achillesstraat 85, 1076 PX, Amsterdam, Nederland
- 0031 85 76000 35
- info@bodyclinic.nl
- bodyclinic.nl
Heeft 16% van zijn negatieve reviews beantwoord
Ik ben heel tevreden over mijn ervaring…
Ik ben heel tevreden over mijn ervaring bij The Body Clinic. Vanaf het eerste moment voelde ik mij welkom en professioneel geholpen. De sfeer is prettig, schoon en ontspannen. Een speciale compliment voor Aya Ibrahim – zij is een geweldige behandelaar voor gezichtsbehandelingen. Ze werkt heel zorgvuldig, neemt de tijd, geeft eerlijk advies en zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt. Mijn huid zag er na de behandeling stralend en verzorgd uit. Zeker een aanrader, ik kom graag terug!
Wat een geweldige competente arts
Wat een geweldige competente arts. Eerlijk en informatief. Goede ervaring, ik kom zeker terug
The Body Clinic Amsterdam Hautain en Slechte Service
Afspraak gemaakt vestiging Buitenvelderselaan 116 te Amsterdam. Nimmer geinformeerd dat deze vestiging gelsoten was. Op afspraakmoment zelf per telefoon moeten achterhalen dat de afspraak verplaatst was naar de vestiging Archillesstraat 85 te Amsterdam. Daar aangekomen niet meer geholpen en onvriendelijk behandeld onder het mom afsspaaktijd is voorbij. Na lang aandringen ons proberen af te schepen met een voucher te gebruiken in hun Clinic.
Wat een fijne kliniek
Microneedling behandeling voor een mooie glow
Ik heb een microneedling behandeling gehad met exosomen door huidtherapeut Simone bij The Body Clinic. De behandeling zelf was goed te doen, gelukkig niet pijnijk - waar ik wel een beetje angstig voor was. Maar Simone stelde me heel erg op mijn gemak en gaf stap voor stap uitleg wat ze ging doen. Ik heb voor deze behandeling gekozen omdat ik heel graag een mooie, natuurlijk glow wilde en dat mijn huid meer effen werd. Na de behandeling was mijn huid een beetje rood, maar dat herstelde snel. Ik kreeg en krijg nog steeds ontzettend veel reacties dat mijn huid en zo mooi en goed uitziet. Dat komt echt door deze behandeling. Binnenkort ga ik weer omdat ik het belangrijk vind het om het goed te onderhouden!
Professioneel behandeld
Professioneel behandeld, tevreden met het resultaat
Mijn ervaring met deze kliniek was echt…
Omdat wij op de website hadden gezien dat de prijs €225 was, vroegen wij hiernaar en gaven aan dat €440 erg duur leek. De arts reageerde door te zeggen dat €225 de prijs is per zone. Terwijl wij even met elkaar overlegden, stond de arts plotseling op en opende op een zeer onbeleefde manier de deur, zonder enige verdere uitleg, en bleef bij de deur staan alsof zij wilde dat wij meteen vertrokken.
Ik doe al jaren botox en ben bij veel verschillende klinieken geweest. Het kan gebeuren dat het resultaat niet altijd perfect is, maar zulk onprofessioneel en respectloos gedrag heb ik nog nooit eerder meegemaakt.(Marleen Ghijsens). Mijn ervaring met deze kliniek was echt verschrikkelijk en zeer teleurstellend. Ik had samen met mijn tante een afspraak gemaakt voor een botoxbehandeling. Toen we aan de beurt waren en de kamer binnen gingen, vroeg de arts ons op welke plekken we botox wilden laten doen. Nadat we dat hadden aangegeven, vertelde zij dat de kosten €440 zouden zijn.
Alles wordt duidelijk uitgelegd en er…
Alles wordt duidelijk uitgelegd met daarbij passend advies. Behandeld met goeie zorg door A.Ibrahim. Ze stelt je helemaal op je gemak en neemt alles rustig door. Ook heeft ze een goed luisterend oor naar de mening van de cliënt.
Professionele kliniek, zeker een aanrader!
Amsterdam Buitenveldert

Geweldige gezichtsbehandeling gehad
Geweldige gezichtsbehandeling gehad! Ze luisteren heel goed naar wat je wilt en nemen ruim de tijd voor je.. ook voor vragen achteraf. Dames achter de balie ook heel vriendelijk! Dit was alweer de 2e keer. Ik ben heel tevreden en kom zeker weer terug!

Antwoord van The Body Clinic
Ik begon een verslapte huid te krijgen…
Ik begon een verslapte huid te krijgen en middels sculptra door arts Nicoline en in combi met de Morpheus 8 door huidtherapeut Natascha is mijn huid weer een stuk steviger geworden. Ik kijk uit na de volgende sessie. Heel erg blij mee.

Antwoord van The Body Clinic
BodyClinic biedt een professionele en…
BodyClinic biedt een professionele en zorgvuldige service met deskundige medewerkers die de behandelingen duidelijk uitleggen. De studio is schoon en voelt veilig, en de resultaten zijn zichtbaar na de sessies. Hun klantenservice is vriendelijk en behulpzaam bij het plannen en beantwoorden van vragen.

Antwoord van The Body Clinic
De intake met de arts heeft geen…
De intake met de arts heeft geen toegevoegde waarde. Standaard en onpersoonlijk.Het telefonische consult heb je meer aan.

Antwoord van The Body Clinic
Na consult met arts nooit meer wat…
Na consult met arts nooit meer wat gehoord! Zeer onprofessioneel
Pre-scan ingevuld en foto's verstrekt
Pre-scan ingevuld en foto's verstrekt. Gevoelige informatie dus. Bevestiging van ontvangst gekregen. Zou binnen 4 dagen antwoord krijgen. Dat gebeurde niet. Email gestuurd, of ze ofwel binnen 2 dagen wilden antwoorden, ofwel mijn gegevens verwijderen inclusief foto's, met bevestiging aan mij. Ook dat gebeurde niet. Een paar dagen later gebeld. Kreeg een call-center medewerker. Waar zijn mijn gegevens? Ze zou het uitzoeken en mij terugbellen. Weer niets gehoord. Ik heb een slechte indruk van deze kliniek.
Update: Kort na plaatsing van deze review reactie van de Bodyclinic ontvangen, met excuses voor de vertraging en het bericht dat ik niet voor de behandeling in aanmerking kom.
Eerlijk advies en oog voor de klant
Heel prettig consult gehad, waarin de huidtherapeut mij voorzag van eerlijk advies. Dit hield in dat de behandeling die ik voor ogen had, niet het gewenste resultaat op zou leveren. Voor een behandeling die passend zou zijn bij mij, kan ik niet terecht bij body clinics. Ze nam desondanks uitgebreid de tijd voor mij. Ondanks dat ik met teleurstellend nieuws naar buiten ging, voelde ik me serieus genomen en ben ik voorzien van tips en informatie.

Geweldig 🥰
Ik kom al jaren en jaren bij The Body Clinic in Amsterdam. Door verschillende artsen geholpen maar de laatste jaren door Nicoline. Wanneer iemand mij naar mijn ervaring zou vragen heb ik enkel goeds te vertellen. Nicoline luistert altijd goed en begripvol naar je wensen en tegelijkertijd laat ze je niet over de top gaan wat ik persoonlijk ontzettend belangrijk en waardevol vind. Je wordt hier altijd vriendelijk verwelkomd en gaat tevreden weer naar huis. Ik ben echt heel erg blij dat ik hier terecht kan voor mijn wensen en dat ik altijd eerlijk en netjes geholpen wordt. Ik raad het iedereen aan!! 👍🍀

Uitstekende begeleiding.
Door voedingsspecialiste Annelieke van Woerkom ben ik zeer prettig ondersteund in mijn traject om af te vallen. De regelmatige gesprekken waren inhoudelijk, ondersteunend en plezierig. In een langdurig traject zoals dit, waren de gesprekken zowel een " stok achter de deur" als een baken van advies op vragen van mij. Ieder advies van Annelieke was to the point en goed uitvoerbaar. Dank!
Een hele fijne ervaring
Ik ben onlangs bij The Body Clinic geweest voor een ooglidcorrectie en ik wil graag delen hoe ontzettend prettig mijn ervaring daar was. Vanaf het eerste moment voelde ik me welkom en op mijn gemak. Het hele team is vriendelijk en professioneel, echt mensen met hart voor hun werk.
De sfeer was rustig en vertrouwd, en ik voelde me heel goed begeleid voor, tijdens én na de behandeling. Alles werd duidelijk uitgelegd en er werd echt de tijd voor me genomen. Dat gaf me veel vertrouwen en rust.
Ik ben ontzettend dankbaar voor de zorg en aandacht die ik heb ontvangen en kom hier met een heel goed gevoel op terug.
wat een geweldige ervaring bij de bodyshape clinic
Wat een geweldige ervaring bij de Body Shape clinic. De lieve meiden hier maken echt het verschil. Na mijn liposuctie/buikwandcorrectie voelde ik me ontzettend goed opgevangen. De nazorg is fantastisch en precies wat je nodig hebt, vooral omdat je die vaak mist bij de arts zelf. Ze geven waardevolle tips en zorgen ervoor dat je je volledig op je gemak voelt, zelfs in kwetsbare momenten. Ik voelde me hier echt thuis, ondanks dat je jezelf letterlijk bloot moet geven. Deze meiden verdienen een dikke pluim!
Heel fijn
Het voelt heel prettig en vertrouwd elke keer weer als ik naar dokter Dionne kom!
Meestal voor mijn fronsrimpel, deze keer ook voor de kraaienpootjes.
Resultaat is prachtig geworden!
Fijne kliniek met geweldige arts en gastvrouw!